anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apel Wi-Fi nu merge dupa preluarea de la Telekom

Salomeea63
Începător
De cateva luni am fost preluata de Orange, de la Telekom, pentru ca pe langa abonamentul de telefon mobil, aveam si internet fix.
Sincer nu m-am bucurat, pentru ca in zona mea am semnal 0 (zero) in reteaua Orange.
Pentru ca mai am ceva timp de contract si nu pot sa ma portez fara penalitati, am incercat sa activez apelul Wi-Fi, dar nu merge, desi telefonul meu apare in lista de telefoane compatibile - iPhone 7 - cu softul desigur la zi.
Cine ma poate ajuta?
5 Răspunsuri 5

BlackWolf
Senior certificat
Salut! Intra in legatura cu un operator pe chat-ul din My Orange sau suna la 300 intr-o zona cu semnal sa activeze ei optiunea din sistem. Si daca nu functioneaza serviciile poti renunta oricand la ele, fara penalitati si sa treci pe cartela PrePay pentru a pastra numarul de telefon, dupa care sa te portezi, chiar daca esti in timpul perioadei minime contractuale. Trebuie sa faci o cerere scrisa in care sa detaliezi problemele si ce doresti, o scanezi si o trimiti pe adresa de mail serviciul.clienti@orange.ro, iar in 30 zile ar trebui sa se rezolve. Eu asa am reusit sa rezolv

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, dacă nu este semnal, lucru ce nu este din vina ta, poți rezilia fără probleme într-un Orange Shop, din My Orange ( secțiunea Contact/ Asistență) sau de pe email la serviciu.clienti@orange.ro. Știu destui de la Orange Romania Comunications care nu au acces la apel wifi și la volte. Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Poate o inlocuire de sim sa rezolve problema asta...? Nu stiu. E un topic inca nou. Dar da un telefon si vezi daca se poate face direct din sistem sau ce variante iti propun cei de la relatii clienti.
Client Orange

Razvan
#StarMember
Clienții OROC nu au acces la volte și vo-wifi chiar dacă își schimbă simul. Nu s-a rezolvat, încă, această problemă. https://comunitate.orange.ro/questions/2954370-schimbare-sim-numar-orange-romania-communications

Pololică
#StarMember
In primul rand, trimite o reclamatie la adresele de mail indicate de colegi (sau https://www.orange.ro/contact/ ). Cand primesti raspunsul, actionati in consecinta (ori la bal, ori la spital). O reziliere inaintea unui raspuns Orange se poate interpreta ca reziliere unilaterala (si nu e cazul (contextul) in situatia de fata) cu penalizarile de rigoare.