anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deranjament de infrastructura

Miha_Mihaela
Junior entuziast
Buna!
Cand au de gand sa rezolve deranjamentul de infrastructura? Termenul pentru remediere a fost de 31 iulie, am sunat la ei si mi-au spus ca mai dureaza. Mi se pare ceva absurd. Ce se întampla cu Orange? De o luna nu-mi functioneaza internetul si telefonia fixa, plus ca am mai avut aceste probleme si lunile trecute dar au durat mai putin.
6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
Salut, Miha.Mihaela! Ne dai mai multe detalii, te rog, despre situația ta? Despre ce deranjament este vorba? În ce localitate? Înțeleg că ai luat deja legătura cu colegii noștri?

Miha_Mihaela
Junior entuziast
Locuiesc in Bucuresti in sectorul 3. Mi-am facut abonament la Telekom acum cativa ani si am optat pentru serviciul cu telefonie fixa, tv si internet. Am prelungit acest abonament printr un apel telefonic. Totul a fost ok. Acum o luna am observat ca nu-mi functioneaza telefonul fix si Wi-fi. Am sunat la ei, am folosit si aplicatia pt a vedea ce este in neregula si mi-au spus ca problema este legata de un deranjament de infrastructura iar termenul estimat pt remediere este de 31 iulie. Iar cand nu-mi functioneaza telefonul fix, nici internetul nu merge. Dureaza prea mult. Nu cred ca este o problema atat de grava. O sa stau fara aceste servicii înca 2-3 luni? Nu se poate asa ceva. Am fost foarte întelegatoare pana acum.

Vio73
#StarMember
Bună@Miha.Mihaela, Dacă vezi că nu se grăbesc, poți depune o cerere de reziliere a serviciilor, pe motiv de nefuncționalitate. Trebuia să respecte termenul sau să te anunțe ce se întâmplă în continuare, plus că ar trebui să se ofere o compensare la factură pe perioada nefuncționării serviciilor. Succes!

Miha_Mihaela
Junior entuziast
Am depus acea cerere, astept sa ma sune. Factura o sa fie ajustată în mod automat pentru perioada de nefuncţionare a serviciilor.

Vio73
#StarMember
Sper să se rezolve cât mai repede posibil!

Miha_Mihaela
Junior entuziast
Asta este bataie de joc! Am trimit multe cereri de reziliere si nu m-a sunat nimeni. Nu am internet de o luna si 7 zile si nici macar nu stiu cand se rezolva problema asta.