anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este pretul la pachetul Televiziune M satelit acum ?

Giku
Începător
Buna dimineata, sunt abonat Telekom (acum orange) la tv prin satelit la pachetul "Televiziune M"
...si vreau sa aflu la ce pret veti factura in continuare...pentru ca daca voi plati ca pana acum 53lei/ luna, am de gand sa desfiintez serviciul definitiv.
Mentionez ca acum sunt liber de contract.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Giku! Compania Telekom Romania Communications s-a redenumit Orange Romania Communications ca urmare a deciziei Adunarii Generale a Actionarilor din 10 februarie 2022. Aceasta modificare de nume nu are impact in oferta ta, deci vei avea in continuare aceleasi beneficii ca pana acum.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

TheSpecialist
Maestru
Cel mai bine e sa suni la Relații Clienți și sa ceri o oferta, mai ales dacă ești liber de contract.

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu mai există M sau La acum, ci doar Esențial și Premium. Cred că poți negocia o altă ofertă și te sfătuiesc să ceri o ofertă depunând o cerere de reziliere folosind suportul de aici: https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask Sau aici: https://www.hellofix.ro/serviciu-clienti/ Din câte am înțeles, grilele se vor unifica la un moment dat, dar poți cere trecerea la grila Orange, care este foarte bună în comparație cu ceea ce ai. Baftă!

Viocat
Senior certificat
Deoarece ai fost preluat ca abonat orange, facturarea se face tot la 53 lei/ luna pana cand te hotarasti sa treci la oferta actualizata orange TV Esential 26 lei/ luna, 75 canale (lista lor disponibila aici: https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/) sau TV Premium 32 lei/ luna, 107 canale (lista lor disponibila la acelasi link). Pentru a trece la oferta actualizata trebuie sa iei legatura cu cei de la orange.

BlackWolf
Senior certificat
Am fost si eu ca tine, am avut si Telekom si Digi, iar acum am Orange Satelit, abonamentul Family HD (acum Premium HD), de vreo 4 ani si iti recomand sa renunti la fostul Telekom si sa treci la Orange TV Satelit, mai ales ca esti si liber de contract. Este net superior, nu se compara si primesti mai mult pentru un pret mai mic. Nu fac reclama, dar ce imi place, imi place si il laud, din experienta mea cu el...

Vio73
#StarMember
Da, e mult mai bună grila pe Orange decât la fostul Telekom.

BlackWolf
Senior certificat
Da si grila dar si calitativ. Semnal si calitatea imaginii. Pe Digi a trebuit sa imi faca improvizatii cel care mi-a instalat pentru a se vedea cat de cat mai bine...

Salut, Giku! Compania Telekom Romania Communications s-a redenumit Orange Romania Communications ca urmare a deciziei Adunarii Generale a Actionarilor din 10 februarie 2022. Aceasta modificare de nume nu are impact in oferta ta, deci vei avea in continuare aceleasi beneficii ca pana acum.

Giku
Începător
@Orange Assistant, pai daca "Compania Telekom Romania Communications s-a redenumit Orange Romania Communications" atunci cui platim facturile ??..ai cui clienti suntem ?.. Intrebarea mea sa referit la pretul prea mare pe care-l platim pe pachet/ lunar, din care mi s-au scos din el "telecom sport 1 si 2" acum botezate "orange sport" fara nici o notificare ! Trebuia sa fim notificati, si concomitent redus si costul suplimentar care-l platim si acum pentru pachetul de sport...o data ce nu mai am acces la el.

DanielaH
Moderator
@Giku, am verificat împreună cu colegii noștri situația expusă de tine. În luna martie 2020 clienții Telekom cu pachet "TV M" au primit gratuit opțiunea Telekom Sport prin care au beneficiat de canalele de sport TS1 și TS2. Conform notificării de la momentul respectiv, acest pachet a fost oferit cu 100% discount doar pentru 24 de luni, după care a fost dezactivat pentru a nu genera niciun cost suplimentar. Dacă vrei să beneficiezi de noile pachete Orange Sport+, acestea se pot activa la Serviciul Clienti 300 - apel gratuit din rețeaua Orange, 0374300300 - apel cu tarif normal sau în orice magazin Orange.

Giku
Începător
@DanielaH, multumesc frumos pentru raspuns..dar cred ca am sa reziliez serviciul definitiv, pentru ca este prea scump pentru mine ca pensionar !

DanielaH
Moderator
@Giku, îți mulțumesc și eu! Indiferent de ce decizie vei lua, noi te mai așteptăm în Comunitate cu gânduri bune.