anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming nefuncțional in Turcia

catafilip
Junior
Hello, de curând am ajuns in Turcia și telefonul nu se conectează la nicio rețea GSM. In alte tari (SEE) nu am avut problema asta.
Am încercat și să mă conectez manual la toți operatorii disponibili dar nu se conectează.
Menționez că roamingul este activat, am activat din țară și opțiunea World Travel...
Am încercat și cu restart, scos cartela din telefon, activat/dezactivat airplane mode... Nimic nu pare să funcționeze.
Trebuie sa fac ceva setări anume?
13 Răspunsuri 13

FLo1
#StarMember
@cata.filip: Bun venit în Comunitate. Turcia nu este în SEE, motiv pentru care opțiunea de 12E nu este valabilă pentru Turcia. Pentru prepay în turcia ai opțiunea ”GO WORLD 1” de 13E (cu 2G și 20min incluse, valabilitate 30 zile) sau ”GO WORLD DATA 1” de 6E (1GB valabili 30 zile). Se poate activa cel mai simplu din MyOrange, întrucât din meniul *100# sau cu SMS la 321 nu poți în situația descrisă de tine. Detalii mai multe regăsești aici: https://www.orange.ro/roaming/turcia#prepay Revino cu detalii despre procesul de activare sau dacă întâmpini alte probleme. Succes.

catafilip
Junior
Hello, am activat opțiunea Go World Data 1, dar nu internetul mă interesează neapărat, ci mai mult partea de voce. Problema e că nu mă pot conecta la nicio rețea (îmi apare fie "No service", fie "Emergency calls only")

DanielaH
Moderator
@Cata, ai activ serviciul de roaming pentru toate țările (nu SEE)?

Numai in jegoasa asta de tara este atita birocratie si pentru o banala convorbire in roming mai ales la orange 

Dute in ungaria,cunperi o cartela reincarcabila cu 1500ft si este valabila 360 de zile si pti merge si in japonia si ai roming doar cu rominii se face asta bine si  fac daca au cu cine 

Dealtfel CE FUNCȚIONEAZĂ PERFECT la noi?

Taxele inpozitele si amenzile atît

Îți recomand să tragi puțin aer în piept și să ne detaliezi problema pe care o întâmpini. Pot veni cu contra exemple (Canada sau Australia) unde ofertele sunt și scumpe și slabe.

FLo1
#StarMember
@cata.filip: Dar dacă te interesa partea de voce atunci nu trebuia activată opțiunea care include doar date mobile. În plus asigură-te (așa cum menționa @DanielaH) că ai activat roamingul pentru toate țările, nu pentru SEE.

catafilip
Junior
E activat atât roamingul SEE cât și cel international...

Suren
Explorator
Salut! Este abonament sau cartela? Ca roamingul in Turcia sa fie funcțional trebuie îndeplinite: 1. Plan tarifar compatibil roaming 2. Serviciul roaming activat din setări La pct 2 ai activat by default doar roaming SEE. Ce plan tarifar ai activ in prezent?

catafilip
Junior
Salut, sunt pe abonament. Opțiune de 8 euro... Ideea e că în SEE n-am avut problema asta. Am atașat poza cu secțiunea de roaming din myOrange

DanielaH
Moderator
Este foarte bine că ai și serviciul Internațional activ, dar aici este vorba de roaming. Ai activ roaming SEE sau roaming pentru toate țările? Pentru Turcia este nevoie de roaming pentru toate țările. P.S. am acoperit noi numărul de telefon din atașament pentru că astfel de date personale nu trebuie să fie publice în Comunitate

catafilip
Junior
Îmi apare doar roaming SEE. Se poate modifica din MyOrange? Sau doar când mă întorc în țară?

DanielaH
Moderator
Da, poți activa din My Orange conectat la o rețea Wi-Fi.

TheSpecialist
Maestru

Nu uita să activezi și din meniul telefonului Roamingul. Altfel nu o să funcționeze nimic. Din My Orange activezi roaming toate țările și apoi activezi apeluri internaționale, iar din meniul telefonului activezi roaming. După toate astea ar trebui să funcționeze.