anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiune GoUK Plus - cost suplimentar

bon3loo
Junior
Salutare,
Având în vedere că trebuia să fac o vizită în UK și aveam nevoie de ceva internet, am activat opțiunea GoUK Plus care consta in 5 GB de internet și 30 minute/sms in Marea Britanie.
Problema a apărut când am început să am cost suplimentar din trafic de internet.
Sa înțeleg că acei 5GB nu sunt pentru Marea Britanie sau este o greșeală?
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Bon3loo, bun venit in Comunitate!!! Opțiunea e. Bună, dar poate ai consumat deja bonusul de net. Vezi că , in cazul abonamentului, opțiunea costa cu un euro mai mult decât cea pt prepay, adică 8 euro.. dacă ești pe abonament și ai luat opțiunea de 7 euro, nu e compatibila și practic ai consumat din abonament, făcând cost suplimentar. DETALII: https://www.orange.ro/roaming/abonament/optiunea-go-uk-plus/index.html

bon3loo
Junior
Salut, Mulțumesc pentru urări și răspuns. Este opțiunea de 8 euro, iar traficul a fost de doar 2GB cat am stat acolo Poate este doar o greșeală. Ce pot sa observ este că am alocate doar minutele in resurse. Opțiunea pare activată, dar nu am fost taxat încă cu cei 8 euro. Este puțin ciudat.

delfinas
#StarMember
Cu plăcere! Dacă opțiunea nu apare, în My Orange, ca plătită s ar putea ca acolo sa fie răspunsul. Ar insemna că, de fapt, opțiunea nu e achiziționată.

DanielaH
Moderator
@bon3loo, s-a clarificat situația cu opțiunea?

bon3loo
Junior
Da, cei de la Orange au zis că a fost o eroare tehnica și nu s-a activat opțiunea. Voi rămâne cu costul suplimentar.