anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Redmi 9 review. O oferta de buget corecta

RecenziiPeBune
Explorator entuziast

Folosesc de cateva zile Xiaomi Redmi 9 si mi se pare un telefon accesibil corect. Imi place ca vine in cutie cu folie pe ecran si husa, pentru a-l lua cu tine din prima zi, fara frica de a-l sparge. Si faptul ca e din plastic ofera un plus de siguranta. Telefonul suporta incarcare rapida de 18w, insa in cutie am gasit un incarcator mai lent, care incarca telefonul la 100% in putin peste 3 ore.


Trebuie sa mentionez ca telefonul este destul gros, greu si imposibil de folosit cu o mana. Avand in vedere ecranul mare si bateria si mai mare, compromisul dimensiunilor mi se pare evident. Ecranul este LCD 1080p, specific bugetului, insa mi-as fi dorit sa fie mai luminos pentru ca in soare puternic vad mai greu pe el. Bateria tine foarte bine, doua zile de utilizare medie si peste o zi de utilizare intensa.


Am ramas surprins de procesor, cei de la MediaTek vor sa-si "spele pacatele" din trecut. Performanta telefonului este comparabila cu a lui Galaxy M21, Xiaomi Mi A3 sau Motorola G8 Power, cu un avantaj la gaming pentru Redmi.


Poate singura categorie unde as situa telefonul sub medie este camera. Filmarea este slaba si nivelul detaliilor este sub ce am vazut la alte telefoane de buget. Macar este versatila, avand un senzor de macro, camera cu unghi ultra-larg si senzor de adancime.


Redmi 9 mi se pare o oferta buna, avand in vedere procesorul performant, ecranul mare, bateria foarte buna si ca economisesti ceva bani pentru ca nu-i vei cumpara husa sau folie de protectie. Recomand sa mai astepti putin inainte de a-l achizitiona, se stie ca Xiaomi ofera discount-uri la scurt timp dupa lansare.


Pe Redmi 9 am dat 800 lei pe 28.06.2020, varianta cu 64 GB stocare si 4 GB RAM, si mai multe detalii despre telefon poti gasi in review-ul de pe canalul de YouTube Recenzii Pe Bune: D

 

3 Răspunsuri 3

Miha_Z
#StarMember
Bun pretul pentru caracteristicile lui. Pozele sunt foarte frumoase si clare. Si ce imi place cel mai mult este faptul ca ofera cadou folia si husa. Mi-ar place ca aceasta strategie s-o adopte si celelalte brand-uri.

Vio73
#StarMember
Arată bine în poze și are un preț corect, în raport cu ceea ce oferă. Pentru cei care doresc ceva mai ieftin și bun, e o variantă la îndemână, mai ales că are și o baterie generoasă de 5020 mAh. Am văzut detaliile aici: https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_9-10233.php Mulțumim de prezentare!

Neaplicabil
Am prins cu 566 lei la Altex . Trebuie sa apară maine curierul . Cei de la Catmobile au trimis deja husa azi .