anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Mi 11 review. NU MERITĂ, din păcate

RecenziiPeBune
Explorator entuziast

Salutare! Am folosit Xiaomi Mi 11 câteva zile și aceasta a fost experiența mea. Am dat 3600 lei pe telefon și am primit ceasul Mi Watch cadou.


Mă bucur că Xiaomi nu a urmat ”moda” lansată de alte companii care n-au mai pus încărcător în cutie. În cutia lui Mi 11 am găsit încărcătorul de 55w care încarcă telefonul de la 0% la 100% în aproximativ 45 de minute, o husă, un adaptor usb-c la jack, pentru că telefonul nu mai are mufă jack și o husă transparentă din silicon. Mai mult, telefonul are și folie de protecție de plastic pe ecran.


Revenind la Mi 11, îmi place că este subțire și nici foarte greu, puțin sub 200 gr. Se simte premium în mână, fiind construit din sticlă față și spate și ramă din aluminiu.


Ecranul e principalul avantaj al telefonului. Am folosit și Samsung Galaxy S21 Ultra și ecranul lui Mi 11 e la fel de bun, luminos si bine calibrat. Rata de refresh face experiența de utilizare mai plăcută și ai o mulțime de opțiuni de setare a ecranului.


Sistemul de operare a evoluat. Miui rămâne la fel de plin de opțiuni de personalizare. Am avut câteva mici erori, însă nimic grav cum era în trecut. Xiaomi oferă 2 update-uri majore de Android, fiind în urma Samsung, Google și OnePlus care oferă 3, sau Apple care oferă 5.


De aici au apărut părțile mai puțin bune. Bateria este doar medie, am scos pe el aproximativ 5,5/6 ore de ecran pornit. Măcar se încarcă foarte repede.


Camera este mult sub așteptări. Pozele au culorile exagerate și prea puține detalii pentru cei 108mp cât recomandă senzorul. Pentru ca am folosit și Galaxy S21, S21 Ultra și iPhone 12 Pro Max, pot spune că Mi 11 are camera cu măcar o generație în urmă, mai ales la video și mod de noapte.


Am rămas dezămăgit și de performanță. Telefonul se încălzește tare și, pentru aș se răci, reduce din performanță, motiv pentru care nu aș putea să îl recomand celor interesați în mod special de gaming.


Un ultim aspect despre care vreau să vorbesc sunt difuzoarele. Se aud tare, însă le lipsește bassul și claritatea. Principala problemă este că telefonul vibrează de la volum mediu în sus, lucru care devine deranjant în utilizare.


În concluzie, mi-ar fi plăcut ca Xiaomi Mi 11 să fie mai mult decât un telefon frumos cu ecran bun, însă în acest buget îi lipsește rezistența la apă, cameră este sub așteptări, difuzoarele fac telefonul să vibreze și sistemul de operare mai are nevoie de optimizare, plus că primește mai puține update-uri.

 

Pentru detalii și întrebări despre Xiaomi Mi 11, puteți căuta review-ul complet pe canalul de YouTube Recenzii Pe Bune.

 

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! La 3600 lei, ar cam trebui să nu prea aibă probleme . Adică să țină bateria așa de puțin ( chiar dacă se încarcă repede) sau să nu facă poze de calitate foarte bună, ca să nu mai zic de altele, sunt probleme importante pentru un utilizator, chiar și nepretențios. Găsești telefoane care poate sunt mai ok la aceste aspecte, dar au alte minusuri, dar măcar sunt mai ieftine! Mulțumim de prezentare!

FaraUnID
Campion certificat
Cei de la Xiaomi au intrat si ei pe lista neagra a americanilor. De aici ar trebui sa plece discutia si fiecare ar trebui sa decida singur daca merita invetitia intr-un asemena telefon, avand in spate experienta Huawei.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
FaraUnID Xiaomi a contestat decizia americanilor și a câștigat în instanță săptămâna trecută, deci au fost scoși de pe acea listă neagră. De asemenea, există mai multe ”liste negre” SUA, cei de la Xiaomi fiind în una mai ok decât cea în care se aflau Huawei, dar oricum au ieșit :))

FaraUnID
Campion certificat
@RecenziiPeBune Xiaomi a scapat de o parte din restricțiile impuse de SUA, tribunalul declarand neconstituțional ordinul lui Trump. Compania este în continuare legal declarată drept una care colaborează cu Armata Chinei.

Chisvasile
Junior
Telefonul este bun la prețul și este foarte bun depinde de baterie

Viocat
Senior certificat
Poate cu un amplificator gen PowerAmp s-ar auzi mai bine. Bugetul pentru iphone e aproape dublu. In comparatorul de pe gsm arena intre xiaomi si iphone-ul mentionat de tine nu mi s-a parut asa mare diferenta la lumina scazuta poze si video. Ma rog, asta e parerea mea. Cum se mai prezinta dupa niste luni bune de utilizare?