anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Utilizator Samsung Z Flip 3 5G? Păreri, review-uri, sfaturi, secrete, întreținere, etc.

Adrian-b
Începător
Cum vi se pare noul Z Flip 3? Eu sunt utilizator de "marca" Samsung și bineînțeles ca pana sa apară Z Flip3, am rămas la un s20, dar faptul ca este un Z Flip bine făcut, balama foarte bună, rezistent la apa, ecranul secundar mai mare, etc. m-a determinat sa-l achiziționez și nu regret nici o secunda alegerea făcută. Este un telefon foarte bun, nu ma încurcă si nu ma deranjează acea "îndoitura" a ecranului. Mai ales ca prețul este acceptabil față de celelalte Flip-uri apărute. Voi ce părere aveți despre acest telefon?
3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
@Adrian-b, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru postare! Să-l folosești cu plăcere! Dacă sunt printre membrii Comunității utilizatori de Samsung Z Flip 3 îi așteptăm aici cu opinii.

Buna ziua,

Ecranul s-a dezlipit de la imbinare de la deschideri inchideri in 8 luni de la achizitie. Service-ul nu repara pe garantie considerand ca este deteriorare mecanica. Din punctul meu de vedere este deteriorare de functionare. Daca achizitionati luati in calcul o perioada de functionare de pana la un an. Probabil ca si la Z4 este la fel.

Haptic
Explorator entuziast
Pliabile nu sunt atat de fiabile pe cat se crede si tocmai de aceea nici producatorii nu lanseaza prea multe modele din segmentul asta.