anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy M21 review. Peste asteptari!

RecenziiPeBune
Explorator entuziast

Salutare!

Am folosit Galaxy M21 cateva zile si cred ca este o optiune foarte buna de buget.

In primul rand, avand in vedere bateria uriasa, telefonul este destul de subtire si usor. Nu e chiar confortabil in mana, dar nici incomod. Pe partea din fata seamana mult cu Galaxy M20, desigul pare mai mult din 2019 decat din 2020, cu barbia mare si camera frontala tip picatura. Pe spate a preluat aranjamentul camerelor ca pe Galaxy A51 sau A71. In rest, telefonul este construit din plastic cu rama din plastic, pentru a reduce costurile.


Eu consider ecranul telefonului unul din motivele principale sa-l cumperi. Este un Super Amoled de foarte buna calitate, unghiurile de vizualizare sunt excelente, si negrul e negru, fata de LCD-uri care ofera un negru mai degraba gri inchis. Insa nu e un ecran perfect, nefiind prea luminos, in soare vei vedea mai greu pe el.


Daca ecranul e bun, bateria este fenomenala. La 6000 mAh, nici nu ma asteptam la mai putin. Cu utilizare medie spre intensa duce 2 zile, iar la utilizare moderata poti obtine lejer 3 zile. In cutie are un incarcator de 15w, care incarca telefonul la 100% in aproximativ 2 ore si jumatate.


Ma asteptam ca bateria si ecranul sa fie foarte bune. Insa nu ma asteptam ca Samsung sa se axeze si pe camere. In acest segment de pret, cred ca M21 este in top 3. Culorile sunt vii, uneori exagerate pentru a fi mai placute vizual si pozele au detalii multe. Modul de noapte ajuta cand in candru mai este ceva lumina, focalizarea live isi face treaba bine, iar camera ultra wide are rezultate bune. Pe partea video poate filma 4k30fps, insa stabilizarea este slaba.


Unde n-as spune ca am fost dat pe spate este la performanta. Desi are procesorul de pe Galaxy A51, am mai intampinat ocazional lag. Fiind un telefon de buget, nu ma pot plange prea mult. Telefonul a compensat insa la gaming, mi-a permis setari mult mai ridicate decat ma asteptam. Experienta de gaming e una dintre cele mai bune oferite de un telefon accesibil.


In rest, auto-luminozitatea este indecisa si am dezactivat-o, dar ma bucur ca M21 pastreaza mufa jack si locul pentru cardul de memorie. Senzorul de amprenta este clasic, montat pe spatele telefonului si functioneaza mai bine decat orice senzor in ecran gasit pe un telefon de buget. M-a surprins feedback-ul oferit la tastare, de departe cel mai bun din categoria sa de pret.

Chiar daca Samsung Galaxy M21 nu impresioneaza la design, impresioneaza la ecran si baterie, camera este peste media segmentului si procesorul se revanseaza la gaming pentru unele momente de lag din interfata.


Pentru mai multe detalii despre Samsung Galaxy M21 puteti viziona review-ul complet pe canalul de YT Recenzii Pe Bune 😄

 

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Interesante bateria, camerele, prețul. Doar că nu înțeleg de ce durează așa de mult încărcarea. Da, este un telefon accesibil pentru doritori! Mulțumim pentru prezentarea detaliată!

Jay
Campion certificat
După cum îl prezinți, pare un telefon bun.. bateria, clar te cucerește :D, la cum folosim acum telefonul, care a devenit un mini PC + mini camera foto/video, deci, un dispozitiv cu de toate.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Sunt fan Samsung, dar parca sunt prea multe modele scoase in ultimul timp. Cu gamele A, J, M, S, Note au clientii de unde alege. E clar ca Samsung Galaxy M21 impresioneaza la ecran si baterie.

Vio73
#StarMember
E bine că sunt multe modele, că să ai de unde alege. Doar că unele dintre ele sunt asemănătoare cu altele, iar prețurile sunt în general mari.

Florin
Cunoscător
Salutare tuturor, aveți idee dacă acest model (M21) vine în oferta Orange??

Salut, Florin! Am verificat la colegii nostri acest subiect si am aflat ca, din pacate, telefoanele din seria M nu vor fi introduse in oferta Orange.

Florin
Cunoscător
Mulțumesc ptr răspuns, pacat, modelele M s-ar vinde f bine. Zi buna.