anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OnePlus 7T Review

RecenziiPeBune
Explorator entuziast

Salutare! Aș dori să vă împărtășesc experiența mea cu un telefon destul de subestimat în România, OnePlus 7T. Am mai folosit OnePlus 6T, am deținut iPhone 11, Galaxy S10 și acum Note 10+, deci pot spune că am avut termen(i) de comparație.

 

OnePlus 7T arată bine, culoarea Glacier Blue e superbă, dar lasă amprente. Marginile sunt mici, partea din față e aproape toată ecran, iar camera frontală e discret ascunsă. Pentru un ecran așa mare, e relativ ușor de folosit cu o mână, pentru că nu e foarte lat. De exemplu, iPhone 11 e mai lat și mai greu de folosit cu o mână, chiar dacă ecranul e mult mai mic. Pe spate preferam aranjamentul camerelor lui OnePlus 7 sau 7 Pro, pe 7T cred că e prea mare și ieșit în relief.

 

Ecranul e mare și calitativ. Am remarcat luminozitatea, pe OnePlus 6T vedeam greu în soare puternic și display-ul lui 7T e o evoluție considerabilă. Ecranul are rezoluția 1080p, se remarcă prin rata de refresh de 90 Hz și îi vei aprecia fluiditatea. În plus, ai o mulțime de opțiuni de personalizare.

 

Performanța (procesorul) și sistemul de operare merg mână-n mână. Aici OnePlus este în top, poate chiar pe primul loc. Procesorul este Snapdragon 855+, cel mai puternic de pe Android la momentul actual, peste Galaxy S10+, Note 10+, Huawei P30 Pro sau Pixel 4 XL. Nu există momentan aplicații sau jocuri care să pună în dificultate telefonul și nu vor exista prea curând. Cât despre sistemul de operare, este principalul motiv să alegi OnePlus. E extrem de bine optimizat, se mișcă fluid, fără erori. Merge bine și repede.. Foarte repede. E destul de aproape de androidul pur, dar are câteva opțiuni de personalizare în plus. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun sistem de operare Android, plus că primești update-uri timp de 3 ani și telefonul vine cu Android 10 din cutie.

 

Camera a fost mereu călcâiul lui Ahile când vorbim de OnePlus. Ea s-a îmbunătățit vizibil, dar nici concurența n-a stagnat. Pe partea foto se poate bate cu un telefon de top mult mai scump fără probleme. Culorile nu sunt înfrumusețate exagerat sau artificial ca pe alte telefoane și camera surprinde foarte multe detalii. Doar când e pus în lumina soarelui e puțin în urma concurenței, dar nu cu mult. Telefonul are mod macro și merge chiar bine, mă pot apropia mult subiect pentru a face poză și prinde surprinzător de multe detalii. Modul portret/bokeh este foarte bun, peste unele telefoane de top. OnePlus a îmbunătățit și calitatea video, deși rămâne în urma concurenței la înregistrare audio și stabilizare. Nu e departe, dar e în urmă. Chiar și așa, mi-e greu să cred că ar putea dezamăgi pe cineva camera.

 

Bateria a crescut cu doar 100 mAh față de OP 7, iar acum avem ecran mai mare și rată de refresh de 90 Hz, recunoscută pentru consumul de baterie. Bateria va ține la limită o zi de utilizare intensă (gaming, mult multimedia, rețele de socializare, poate editare foto-video) și la utilizare medie vei obține lejer o zi, dar nu două. Dacă pui ecranul la 60 Hz, va fi o îmbunătățire, dar vei renunța la senzația faină dată de cei 90Hz. De încărcat se încarcă EXTREM de repede, în mai puțin de o oră, asta datorită încărcătorului gigantic de 30W.

 

Ce am mai observat la telefon: Îmi place că vine cu husă și cu folie de protecție pe ecran, însă îi lipsesc căștile din cutie. Autoluminozitatea este indecisă și am fost nevoit să o dezactivez, iar motorașul de vibrație e vizibil mai bun decât cel de pe OnePlus 6T. Difuzoarele stereo se aud foarte tare, dar par să fi sacrificat din calitate pentru volum mai mare (le compar cu telefoane de top, sunt peste orice telefon mediu sau de buget). Îi lipsesc mufa jack, locul pentru cardul de memorie, rezistența la apă și încărcarea wireless. Dacă le vei simți lipsa, depinde de nevoile tale. O să menționez că telefonul e rezistent la apă, OnePlus a vrut să țină prețul mai jos pentru că ar fi costat bani certificarea oficială. Dacă am zis de preț, el a crescut din nou. Am dat 2900 lei pe telefon și îl văd comparabil cu Galaxy S10+, Note 10, iPhone 11 Pro, Huawei P30 Pro. Mi se pare o ofertă bună și o evoluție considerabilă față de generația anterioară. Telefonul arată bine, se mișcă excepțional, camera nu va dezamăgi și va primi update-uri pentru mult timp.

 

Pentru mai multe detalii despre OnePlus 7T, puteți căuta Recenzii Pe Bune pe YouTube.

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Am studiat cu atenție cele spuse de tine și m-am uitat pe gsm arena.com. Este un super telefon, la un preț destul de bun. Văd că are 8 GB de ram, camere foarte bune, baterie ok, modem destul de capabil ( cat 16) și multe, multe lucruri interesante. Ai făcut o descriere detaliată și nu ar mai fi prea multe de spus. Păcat că nu are și 5g! Felicitări pentru descriere și succes doritorilor!

Anonim
Neaplicabil
Super telefon! Aș merge totuși pe varianta Pro care este puțin mai scumpă dar oferă mai mult. Felicitări pentru review!

TheSpecialist
Maestru
Mulțumim pt review! Foarte multe informații utile, cu siguranță vor fi utilizatori care vor lua în considerare acest model.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Personal, dintre OnePlus-urile lansate anul acesta, aș alege 7T. Varianta 7T Pro costă cu 700 lei mai mult și avantajul este ecranul puțin mai mare cu rezoluția 1440p și marginile curbate. Camera motorizată nu o văd ca un avantaj neapărat, pentru că face telefonul mai gros și mai greu, și nici de marginile curbate nu am fost încântat pentru că reflectă lumina mult mai mult decât alte telefoane cu margini curbate (Galaxy S10, Note 10+). Dacă e să mă iau după surse, se pare că inclusiv OnePlus va renunța la camera motorizată, fiind înlocuită cu gaura în display, ca pe seriile S și Note de la Samsung.

Jay
Campion certificat
Foarte detaliat, multumim!.. Mai deschidem noi orizonturi, în acest caz, mai ales daca seamana cu Samsung, în anumite privinte.. Eu m-am dezlipit greu de Blackberry si, m-am lipit de Samsung, dar, daca pot avea aceleași beneficii la o sumă considerabil mai mica, macar iau in considerare sa studiez si acest model.. 🙂