anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Galaxy A52 Review. Cel mai bun Samsung de buget!

RecenziiPeBune
Explorator entuziast

Salutare!

Am folosit câteva zile Samsung Galaxy A52 și aceasta a fost experiența mea cu el. Am rămas suprins de faptul că pe față are marginile mai groase ca Galaxy A51 și este puțin mai mare, însă rămâne ușor de utilizat cu o mână. Construcția este ca anul trecut, din plastic, și mă bucur să văd că acum are rezistență la apă. Am ales culoarea neagră și arată foarte bine, mi se pare că seamană puțin pe spate cu Galaxy Note 20.


Până și ecranul seamănă cu al modelelor mai scumpe, în special datorită luminozității mari și a ratei de refresh de 90hz. Se vede excelent, cu unghiuri de vizualizare foarte bune. Cei 90hz au făcut ca interfața să pară mai rapidă și tranzițiile să fie mai fine. Aici este și meritul sistemului de operare mai bine optimizat ca anul trecut. Nu am avut erori, totul a mers bine și faptul că Samsung promite 3 update-uri majore de Android mi se pare un mare plus.


Față de Galaxy A51, camera e un pas în față. Senzorul principal are multe detalii, culorile sunt mai naturale dacă dezativezi A. I-ul, performanța pe timp de noapte e îmbunătățită și stabilizarea video e mai bună ca anul trecut, însă departe de extraordinară.


Procesorul e mult mai capabil, merg jocurile pe el, însă nu l-aș recomanda dacă te interesează în mod special gamingul, pentru că ai opțiuni mai bune la acest capitol. Partea bună e că jocurile merg la setări medii și telefonul nu se supraîncălzește. Că performanță, e asemănător cu Galaxy A71.


Bateria ține o zi de utilizare intensă, poți obține peste 6,5 ore de ecran pornit și mă bucură faptul că are încărcător în cutie, față de seria S21 unde acesta lipsea.


M-au surprins la acest telefon difuzoarele stereo. Se aud clar și la volum maxim nu fac telefonul să tremure, ceea ce e bine. Senzorul de amprentă din ecran e mai fiabil ca anul trecut, deși nu l-aș numi rapid. Mufa jack și cardul de memorie au început să lipsească de pe tot mai multe telefoane, însă A52 le are.


Samsung Galaxy A52 mi se pare o evoluție notabilă față de A51, însă pentru a fi cu adevărat competitiv aș aștepta ceva reduceri. În fiecare an, rapid după lansare, modelele seriei A primesc discount-uri substanțiale. La 1400-1500 lei cred că va fi una din cele mai bune alegeri din acest segment și dacă ai întrebări suplimentare despre Galaxy A52 poți viziona review-ul complet pe canalul de YouTube Recenzii Pe Bune.

 

6 Răspunsuri 6

Anonim
Neaplicabil
Ma atrage varianta 5G.

Vio73
#StarMember
Așteptăm să se mai învechească un pic și să vedem și părerile altora. Oricum, mulțumim pentru impresii și prezentarea detaliată!

Razvan
#StarMember
Multumesc frumos pentru prezentarea telefonului. Tot caut un telefon pentru inlocuirea lui Huawei P20 pro, dar momentan nu am gasit un model 5G compatibil cu reteaua 5G ORO, in afara de huawei P40 pro si mai nou S21 5G si Moto 5G plus. Ultimul pare mai accesibil, insă performanțele foto sunt mult sub huawei.

YoanaDe
Junior entuziast
Mulțumesc pentru prezentare....sunt fan samsung

Marian77
Junior
Salut ! Intentionez sa cumpar acest telefon cu prelungirea abonamentului .Procesorul este la fel ca pe A71 ,încarcare rapida 25w tot ca A71 ,bateria mai mica 4500 mA .Detin A71 si sunt foarte multumit de cat tine bateria,2 zile utilizare normala .

Vio73
#StarMember
Salutare și Bun venit ! Dacă telefonul respectiv îți satisface toate exigențele, atunci este cea mai bună alegere! Spor la cumpărături și să revii aici cu impresii!