anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnalizare 5G SA

MosGerila
Junior

semnalizare 5G SA in Cluj Napoca. Oare sa fie eroare?

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember

Vedem peste ceva timp ! Deocamdată nu poate să ne confirme sau infirme nimeni.

Să sperăm că este adevărat și atunci ar fi extraordinar.

Mulțumim!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Radutuby
#StarMember

Ar fi prea frumos să fie adevărat, dar cine știe 😊. Îmi amintesc că, în trecut, cineva a mai menționat pe un alt forum că în Baia Mare ar fi apărut semnalizare pe SA, însă de atunci nu am mai văzut informații noi despre acest subiect.

“Behind every connection, light moves in silence.”

Confirmare de pe un yoxo, tot Cluj

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Nu știu de 5G SA, insa pe partea de 5G NSA se misca. Disponibilitate acum in Reghin, Medgidia, Cernavodă, Chitila/Buftea, Târnăveni si Sighisoara.

Ar fi super daca ar veni cu 5G SA macar in orasele mari. Din pacate, nu cred ca se va intampla prea curand.

Razvan
#StarMember

Acolo scrie că este 4G 😂😂

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Probabil se bazeaza pe nucleul vechi. Poate, dupa ceva optimizari(lucrari) o sa fie SA pur. Semnalizarea e destul de clara SA+NSA

Razvan
#StarMember

Părerea mea este că SA vine de la conexiunea 4G în banda 7. Scrie clar NSA în banda 78.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Mai erau 4 benzi in CA dar nu au incaput in print screen. Totusi e semnalizare de SA. 

MosGerila
Junior

Din pacate e doar un nor de fum... Acum ma lovesc de indolenta operatorilor Orange, care imi spun ca in zona am semnal forte bun si viteza pe masura. Voi ce spuneti?

MihaiC99
Campion certificat

Poti da un restart la telefon, uneori ajuta.

😁s-a făcut asta. S-au resetat setările de rețea ale telefonului. S-au resetat setările 4 și 5G ale contului. Degeaba, de unde nu e.... Aceeași problema pe două telefoane diferite. Am vrut să știu dacă doar eu am învățat din manuale diferite sau și alții

MihaiC99
Campion certificat

Probabil testul e la interior si de asemenea e posibil ca reteaua sa fie congestionata in acest moment. Incearca sa faci alte teste mai tarziu. Poti selecta reteaua 4G pentru testare.

Oricum vitezele sunt foarte mici, mai ales pe Upload.

Eu am ales Orange pentru ca am constant viteze foarte bune. Test la interior facut acum.

15011.jpg

Salutare,

RSRP -114 dBm și RSRQ -14 dB indică semnal 5G slab și de calitate slabă, iar viteza de aproximativ 5 Mbps este normală în aceste condiții.

Dacă testarea este făcută în interiorul clădirilor, cam asta se întâmplă, mai puțin în cazul unor mall-uri sau alte cladiri mari unde pot exista antene de tip microcell și în interior.

Cu cât frecvența este mai mare, cu atât semnalul pătrunde mai greu prin pereți, geamuri și obstacole și se atenuează mai rapid cu distanța.

“Behind every connection, light moves in silence.”