anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange România din ce in ce mai “verde”

TheSpecialist
Maestru

Așa cum ne-a obișnuit , Orange continua campaniile sale pt un mediu mai curat, mai sănătos, si investește in energii sustenabile. 
De data aceasta , este vorba despre utilizarea panourilor solare pt generarea de energie “verde”. Proiectul se întinde pe o durata de 4 ani, pana in 2026 și  cuprinde 2 etape de creștere a procentului de energie verde utilizată. 
Pe termen mai lung, Orange și-a propus să atingă neutralitatea climatică în privința emisiilor de dioxid de carbon ale operațiunilor din România până în 2040, printr-o strategie care combină creșterea eficienței energetice din rețea și clădiri, reducerea flotei de mașini cu combustie internă și creșterea utilizării de energie din surse regenerabile.

Aveti linkul pt articolul integral aici: https://mindcraftstories.ro/promo/orange-romania-foloseste-panouri-solare-pentru-centre-de-date-pent...

3 Răspunsuri 3

And04
Senior

Salutare, @TheSpecialist 

Multumim mult pentru info. Ma bucur sa vad o astfel de initiativa din partea Orange, sper sa mai fie si altele de acest fel si de asemenea, sper ca si alte companii sa urmeze exemplul in cazul in care nu au facut-o deja. 😄

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am citit cu ceva timp în urmă știrea aceasta și sper să se extindă proiectul la toate antenele cât mai curând. Este una dintre soluțiile importante pentru a face față problemelor energetice cărora trebuie să le facem față toți și mai ales operatorii telecom. 

Mulțumim de informare!

Vio73
#StarMember