anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Maiasul_1
Începător
Exceptional! Fără cuvinte.

Lorita
Începător
Si eu am copil si folosim.amandoi tehnologia,eu ptr informații el ptr a se juca si ptr filmulete

mgoilav
Începător
Pentru adulți, tehnologia este doar un mijloc de a face viața mai ușoară. Pentru copii, tehnologia tinde să devină viața lor.

spaco
Începător
Folosim zilnic sí frecvent

Omocea23denisa
Începător
Copiii folosesc telefoanele luate de la dumneavoastră; avem tot pachetul achiziționat; suntem foarte mulțumiți; noi părinții folosim telefoanele și televizorul cu YouTube

VDV-Culina
Începător
Succes tuturor participanților! Ma bucura faptul ca băieții mei sunt deja mari și nu au apucat vremurile de acum, când fiecare copil folosește tehnologia haotic. Sa ținem pasul cu tehnologia este extenuant, dar ținând cont de faptul ca aceasta a invadat lumea moderna trebuie ușor ușor sa ne adaptam. Și eu și soțul meu suntem cam stângaci ce-i drept, dar o folosim ca sa fim în rand cu toții. Dacă nu incercam, practic ne izolam...pana și o mașină de spălat are display cu touch screen și ca sa o pui la treaba, ești obligat sa înveți sa o folosești (sa nu mai spunem de toate electrocasnicele din bucătărie). Copiii mei folosesc mult noua tehnologie în viata de zi cu zi și sunt atrași tot mai mult de tot ce este nou și inteligent. Acum ei ne învață și pe noi...Vremurile când noi ii îndrumam în primii lor pași în viata și ii învățăm sa se descurce, sunt demult apuse.

laurentiupopa
Începător
Folosesc telefon smart, laptop, desktop, televizor smart (nu mai zic de faptul ca, tehnic vorbind, si statia de calcat e tot tehnologie, nu :-D). De la cautat retete pe net si aplicat in bucatarie, pana la gasit drumul optim cand sunt la volan, de la trimis poze cu nepotii bunicilor, pana la platit facturi la utilitati si cumparaturi, toate astea le fac folosindu-ma de tehnologie. In plus, ne distram in familie cu termostat inteligent, cu becuri inteligente, ceva camera si ea inteligenta, cu boxa Google mini care ne ajuta sa le integram.

lacoar
Junior
Eu folosesc technologia in mai multe domenii, iar copilul la fel, acasa, la scoala, peste tot in ziua de azi! 🙂

Dan_Mandru
Junior
La noi in casa tehnologia e folosita din plin de toti membrii - se prefera conexiunile mobile. Fetita (10ani) utilizeaza telefonul mobil, cu precadere youtube. Fie se uita pe telefon, fie se conecteaza la TV. Mai nou filmeaza si face poze la tot ce prinde, chiar la TV cu desene animate :)))) nu se lasa nici de la vorbitul la telefon :))) Adultii folosim telefonul, diverse aplicatii gen youtube, stiri, noutati, seriale, informatii. Preferam uneori sa lasam stirile de la TV si sa conectam telefonul la TV sa vedem un film ori serial sau muzica de pe youtube. O zi frumoasa tuturor.

mirela_5
Începător
Fetița mea are 16 ani.In afară de faptul că suntem conectați in fiecare secunda unii cu ceilalți,ca in orice moment putem sa ne vedem,sa ne auzim,sa ne sfătuim,in orice loc s-ar afla unul sau celalalt,practic tehnologia tine loc de meditator in orice problematica scolara.Nu stiu și nu pot sa-mi imaginez viața azi fără tehnologie!

Encike40
Începător
Salut! :) Sunt mama a 3 copii, o fată de 12 ani, băiat de 10 și un prichindel de 1 an. Și în familia noastră și - a găsit locul technologia, copii s-au obișnuit din prima cu smartphonurile, acolo comunică cu prietenii, pe TikTok. Băiatul mare e cu jocurile Minecraft etc, fata cu pozele și videoclipurile de pe TikTok, iar cel mic când are oportunitatea confiscă câte un telefon și - l ascunde. Țin să precizez, că cu toate că avem toți telefoane, timpul pe telefon este restricționat la copii, 1 oră pe zi, și numai după ce temele sunt făcute. Așa funcționează technologia la noi. O zi frumoasă la toți!

Syllver_18
Începător
Buna as dori sa va informez că toți membri familiei mele folosesc atât aplicațiile Orange cât și netul primit

orange73
Începător
Folosim tehnologia toata familia inclusiv baiatul.

Neaplicabil
Folosesc tehnologia zilnic.Ascult muzica pe telefon ,iar pe laptop realizez proiecte in diferite programe.Imi doresc foarte mult niste căști bluetooth si o boxa.Va urez succes!!!

kkakkaia77
Începător
Am o fată care folosește atât laptopul, cât și telefonul și tableta. Cu toate că mânuiește destul de ușor și de simplu aceste tehnologii, își face printscreen-uri cu ceea ce dorește, ascultă muzică prin intermediul youtube și a altor aplicații, etc.Și smart tv este foarte mult folosit în vizionarea de desene animate și seriale documentare. Chiar nu știu ce m-aș face cu ea fără aceste tehnologii! Cum folosesc eu? Mai toată ziua folosesc laptopul, atât la serviciu cât și acasă, alcătuiesc documente, urmăresc postările din Comunitate, urmăresc wathapp, facebook, etc. De asemenea, folosesc foarte mult telefonul în comunicarea de zi cu zi, navigare pe internet, wathapp, facebook, etc.