anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Radu_7
Începător
Pentru mine partea "soft" a tehnologiei este profesie; copiii folosesc tehnologia in proportie de 97% pentru divertisment.

Maria_14
Începător
Noi folosim tehnologia pentru relaxare și informații.

Lucian_elttle
Începător
Pentru mine si familia mea este o necesitate, o provocare si un viitor frumos in a folosi rețeaua si produsele mulțumiri echipei orange cat si retelei

tudor_bura
Începător
Am un baiat de doi ani si evit sa folosesc telefonul sau laptop-ul in preajma lui. Cand le vede, se lasa cu plansete ca nu le primeste, iar apoi trebuie sa le pun deoparte. In trecut ii lasam telefonul, care e antisoc. Cu toate astea, a reusit sa-l sparga :))

Roxana_7
Începător
Băiatului de 10 ani își cauta pe internet informații legate de sistemul solar. Este pasionat de tot ce este legat de acest domeniu. Se uita la filmulețe pe YouTube și citește tot felul de articole. Uneori informațiile găsite nu sunt mereu de încredere și recunosc ca nu știu cum sa il învăț sa facă selecție. Și eu îmi caut informații pe internet și îl folosesc pentru partea de traducere dintr-o limbă în alta.

Aissa
Junior
Buna, Selectarea melodiilor (bebe de 11 luni își caută singur melodiile preferate pe YouTube, inițial după imagine, ulterior și le recunoaște tot după imagine care îi plac), căutarea de produse pentru casa și copilaș, pornește singur robotelul la aspirat, mașina de spălat vase, rufe și uscătorul de rufe, isi comanda singur masinuta electrică (aici cred că era mai indicat un joistick decât săgeți sus-jos, stanga-dreapta), adora sunetele de animale de la Google home (păcat că nu recunoaște și limba română), adora clapetele de la orga și mai ales melodiile preselectate, prefera dispensorul de săpun lichid automat. Și, am sfârșit prin a îmi lauda micuțul. Ideea este că tot ce prinde și reacționează la apăsare, prezintă interes pentru micuț. O zi frumoasă tuturor

Dany_Ella
Începător
Bună !In casa folosim tehnologia pentru a fi conectați cu cei dragi vorbind la telefon,urmărim desene pe telefon,televizor,calculator și folosim aplicațiile cu jocuri pentru copii,pentru gătit,pentru muzică,știri,sport .E o provocare să le folosești dar și mai mare să le dai un pic deoparte.

DanS
Junior
Desi sunt in "pas", ca sa zic asa, cu tehnologia, uneori copiii nostri ne dau lectii. Am apelat de cateva ori la fiica mea pentru a naviga in cateva aplicatii. A fost distractiv sa invat de la ea!

Jully4n
Începător
Tehnologia în familia noastră este foarte importantă. Noi și copiii folosim smartphone-uri noi, pe abonament. Avem Laptop-uri, sisteme audio soundbar cu subwoofer și Tv Smart. De fiecare dată când avem nevoie de informații folosim tehnologia sau când avem de intocmit documente sau proiecte, ne folosim tot de tehnologie.

Acvila
Începător
Eu folosesc tehnologia pentru informare și socializare (comunicare, poștă electronică, grupuri / platforme de interacționare online, etc). Fetița o utilizează (deocamdată) doar pentru entertainment (vizionare de clipuri video / desene animate).

Ciucusan_Nicola
Începător
Noi, părinții ne folosim de tehnologie pt. informații generale(meteo,stiri,etc) iar copii folosesc tehnologia pt. jocuri si școală(când părinții sunt depășiți de situație ...)

mangra_delia
Începător
fiica mea are 21 de ani si i a folosit mult tehnologia la multe proiecte lucrare de diploma ,aprofundarea unei limbi straine si sa nu mai spun de comunicare

AdrianB
Începător
Ce pot spune este ca fiecare membru e cu treaba sa:Eu ca adult folosesc tehnologia pentru serviciu,respectiv laptop,si telefon,prea putin pentru recreere,iar din cand in cand(cand esti mai concentrat) se agata o pitica de piciorul tau si-ti spune:”Tati de ce nu pot trece de acest nivel” , sau “Of nu-mi place jocul asta ca pierd mereu”.

Alina_11
Începător
Am o fata de 12 ani si un băiat de 5 ani tehnologia in ziua de azi ne este de ajutor

popa_luminita
Începător
Folosesc zilnic PC-ul si telefonul. Utilizez internetul.atat la serviciu, cat si acasa.