anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Petruț_Hera
Începător
Wikipedia ne este de un real folos completandu-ne lecțiile neantelese la istorie, geografie, biologie etc. Părerea copilului: Dicționarele on line la engleză și franceză sunt o comoară

Erika
Începător
Imi place mult folosesc mult you tube si internetul ma ajuta la fff multe multumesc orange

kusmoditerez
Începător
Prin ajutorul tehnologiei putem folosi aplicatiile cu internet pe mobil, Avem posibilitate sa tinem relatia cu membrii familiei din strainate.

Gheorghe_Ignat1
Începător
De catre toti si fiecare are contributia lui pentru ca toti sa fim OK ! cu tehnologia !!!

RazvanMoise
Începător
Ideea este ca tehnologia a ajuns sa fie folosita in familie de la "reteta fasole cu ciolan ca in Moldova" pana la "diy security sistem using old webcams", ceea ce este cel putin fantastic. Cred ca nu am mai putea supravietui fara nici un din gadget urile din ziua de azi. Unele ne fac ziua mai frumoasa pe când altele sunt cool si merita sa le ai doar ca sunt la moda 🙂

Nelutu_1
Junior
La noi copilul e artist jocuri,YouTube tableta ,laptop,PC singura problema e că nu știe să scrie e mic.

Andrea_2
Începător
Tehnologia e foarte importanta in familia noastră, zi de zi o folosim, ne ajută enorm, mai greu ar fi fara ea. Eu o folosesc pentru retete culinare,socilaizare,muzica,cumparaturi. Copilul de 6 ani mai mult pe pe youtube desene animate atat pe tv cat si pe smartphone.

Valentina_oance
Începător
La noi in familie tehnologia se folosește intens de catre toata lumea de la copii la bunici

Mateescu_Andrei
Începător
Bună ziua,eu folosesc tehnologia pentru a ține legătura in permanenta cu copiii mei, iar ei la randul lor mă contactează de cate ori este nevoie chiar și în pauze la școală

ovidiu9000
Începător
Neavând nici un copil prin preajmă, nu cred ca ma pot pronunța asupra acestui subiect, sora mea are două fete, cea mare cauta telefonul mamei ei si se uită la desene animate, ca orice copil, aproape că nu se mai poate despărți de el, inclusiv când e la masă și mănâncă! il mișcă cu degetelul ei mic in sus si jos. Tin să menționez ca fetița cea mare are 5 anișori, iar cea mică surioara ei,doar un anisor, inca e foarte mică și nu e familiarizată cu așa ceva! Vedem pe viitor ce se va întâmpla cu evoluția tehnologiei, informației in creșterea copiilor! mult succes în continuare, tuturor participanților!

mihaib12
Junior
Tehnologia este foarte bine utilizată in familia mea. Toti membrii familiei au telefonie Orange de ultima ora.

Paul_8
Junior
La noi in familie toti folosim telefone mobile, laptop, avem și un desktop pe care sta baiatul de 22 ani, atâția ani are sa nu se înțeleagă că stă de 22 de ani pe calculator, dar stă cam mult oricum pe calculator sau telefon, și noi la fel, seara mai ales că ziua lucrăm, nu stiu ce aș putea să mai spun să câștig și eu ceva:)))

SilviaMM
Începător
Suntem in legatura permanent prin aplicatiile WahtsApp si Messenger accesate cu telefonul mobil .Trimitem poze , emailuri, mesaje, deci tehnologia e un instrument care ne faciliteaza o comunicare mai stransa de-a lungul intregii zile , desi avem un program aglomerat.

Tamás_B__Barnab
Începător
În familia mea cu toții folosim internetul. Sora mea şi eu aproape pentru toate situațiile la care nu găsim altă soluție, mama un pic mai rar. Ea de obicei se uită la filme, sau pe rețelele de socializare

pahontu_ovidiu
Începător
Am 2 copii,ambii cu tehnologia in maini , daca ar putea 24 din 24.