anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Zicufiredog
Începător
Eu folosesc telefonul mobil pentru social media si pentru a asculta muzica. Fiul meu cel mare(4 ani) il foloseste pentru a urmari tot felul de filmultete pe youtube

Ovidiu_11
Începător
Copii-jocuri, parintii-internet si voce.

Eurobogdanila
Junior
Noi folosim tehnologia zi de zi.Baiatul in varsta de 13 foloseste de la vizionarea de filme pe Netflix,Hbo.go,youtube,pe smart tv pana la jocuri programele,facebook,tic-toc...etc pe smartfone iar noi părinți pe smartfon la diverse operațiuni bancare,diverse stiri..etc.iar pe smart tv filme pe Netflix,Hbo.go,Orange Tv go..etc

MihaelaSV
Începător
Buna ziua. Toata familia foloseste tehnologia... de la bunici la nepoti... de la 65 ani pana la 2 ani.

soniq20
Începător
Hello! Cei doi copii ai mei folosesc aplicatiile pentru a asculta meldiile preferate dar si pentru a invata limba engleza. Lectiile interactive cat si audiobook-urile ii fascineaza. Jocurile ii atrag insa am incercat sa le evitam. Asa ca am reusit sa le exploram latura creativa si acum sunt innebuniti dupa editare foto.

Valiungheanu22
Începător
Copii pentru invatat si jocuri si eu pentru tv

Cristian_321
Începător
Ok foarte usor de utilizat.

Catalin27
Începător
Si bebe meu evolueaza cu tehnologie!

Florin_24
Începător
Tehnologia pentru noi este foarte importanta deoarece îi ajută foarte mult pe copii la proiecte pt.scoala la jocuri filme iar pt.mine ma ajuta în special la serviciu

Neaplicabil
Folosim tehnologia zi de zi.

SIMONA78
Începător
NIMIC FARA ORANGE .Toti,noi parintii,copiii nostri .Extraordinar

taurcocacola
Începător
Buna ziua, tehnologia gen laptop, ipad, tv, calculator, telefon in familia mea este folosita tot timpul. Nu exista zi fără să folosesc această tehnologie. Orange este principalul operator in telefonie pe care-l utilizeze timp de 25 de ani. Multumesc Orange!

Alexandra_5
Începător
Tehnologia este foarte folosita în familia noastră deoarece asa păstrăm legătura cu ceilalți membrii ai familiei

gju_06
Începător
Orange e super cu tot pachetul : Am doi baieti ,unul de 10 ani si celalat de 4 ani ,cel mare rupe internetul toata ziua pe jocuri ,cel mic pe you tube desene animate atat pe tv cat si pe smartphone...,De asemeni eu cu sotia pe smartphone tv internet ...!

chirilaionel
Începător
eu si sotia avem o domnisoara de 22 de ani. astfel ca toti trei suntem dependenti de tehnologie si chiar la zi cu noile gageturi !