anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

JIPA_IONEL
Junior
Mi-aș dori foarte mult un premiu

Fbet2079
Începător
Tehnologia este folosita pentru a ne usura viata de zi cu zi prin reducerea timpului alocat unor activitati de rutina , in schimb timpul alocat jocurilor si dezvoltarii copilului a crescut. Copilul meu foloseste tehnologia pentru a se juca mai ales tehnologia 3D si astfel descopera lumea preistorica cu dinozauri si este fascinat.

Ciobanu_Stefan_
Începător
Si mama fiind in pas cu tehnologia nu prea are nevoie de ajutorul meu, cateodata apelez eu la ea pentru a ma ajuta :))

Picutex
Începător
Eu folosesc tehnologia la diverse aplicatii home use (deschis poarta, centrala termica, etc) iar copii folosesc telefoanele si tabletele cu diverse aplicatii.

Seulean_alexand
Începător
La noi în casa tehnologia s-a integrat foarte ușor și repede, noi părinți folosim telefoanele și laptopul pt toate plățile posibile și pentru shoping iar cea mica care are doar un an jumate este foarte draguta cad începe sa își caute singura desene și muzica pe telefon.

Maria_13
Începător
Fiica mea stie de la 5 ani sa utilizeze anunite aplicatii, sa foloseasca tableta..cred ca ajuta pt dexteritate si atentie distributiva, dar oferit accesul la tehnologie cu moderatie.

Claudia_3
Începător
Am doi băieți și pot sa spun ca mai mult stam pe telefon decât sa vorbim unii cu altii:)Când îmi cer ceva îmi dau mesaj pe tel sau ma suna pe Facebook:)deci așa e tehnologia la noi in casa!

spaco
Începător
Ne place orange

Mihail_1
Începător
La noi toată familia folosește Internetul care mai mult care mai puțin. Mama stă mai mult pe rețele de socializare dar fratele și sora își petrec majoritatea timpului în jocuri.

StanciuRaluca
Începător
Eu il folosesc pentru email-uri, iar copii pentru jocuri.

Dan_Moga
Începător
Am 2 copii de 7 și 12 ani, baiat și fată. Folosesc foarte bine toate resursele : telefon, calculator, laptop, televizor. Sunt extraordinar de receptivi in exploatarea acestora. Câteodată am impresia că sunt mai inteligenți decât mine si poate că așa si este. La școală pentru teme, dar și pe jocuri evident. Nu fac abuz de niciunele, dar le sunt foarte utile. Mă bucur sincer pentru ei. Singura problema este să reușesc să îi fac să înțeleagă că pot face abuz și se pot îmbolnăvi. Zile frumoase!

Lory_1
Începător
Toți membri familiei folosesc tehnologia pentru a cauta informații ce ne sunt necesare, fiecare pentru domeniul și nivelul lui.

Avramut_Iuliana
Începător
Bună ziua, eu folosesc pachetul de familie de patru ani și sunt foarte mulțumită de aceasta. Din păcate numai eu și mama mea folosim acest pachet și cel mai mult mamei îi place să stea mult pe internet. Vă mulțumesc și le urez succes candidaților în acestă cursă!

Johny_1
Începător
Tehnologia, actualmente, are un rol important in viata noastra ca familie, facilitând accesul si activitățile zilnice care implica utilizarea internetului, bazelor de date, articolelor si cărților online, precum și comunicarea necesară. Din pacate exista si efecte negative, unele care nu pot fi controlate...

gorneanu
Începător
Familia mea e investita in technologie. Ea ne ajuta să ne castigam traiul, uneori tine loc de divertisment, cu siguranta ne susține progresul in educație. Copilul meu de aproape 6 ani s-a nascut in technologie, știe de la 3-4 ani valoarea unei fotografii pe care o poți vizualiza oricand din cloud, ii este facil sa comunice cu bunicii si verisorii prin aplicații de video chat, știe ce ușor este sa impartasesti un moment pe care-l trăiești și chiar sa ii inviti pe ceilalți sa participe prin aplicații de messaging. Se folosește de aplicații care o educa, de aplicații care sunt folosite sa comunice cu jucăriile ei preferate, se bucura de ușurința cu care poate deschide direct din TV aplicațiile de filme. A asistat cum părinții ei au votat și a înțeles cum technologia ajuta la identificarea unei persoane.Știe ce valoare are aplicația Waze atunci cand calatorim. Vrem sa credem sau nu,in ciuda valului de controverse privind exagerarea in utilizare a tehnologiei, ea ne ajuta, ne face viața mai ușoară, ne tine in siguranta, ne ajuta sa ne educam, ne ajuta calatorim mai facil si nu in ultimul rand ne susține din plin accesul la informație. Ne place technologia atata timp cat ea e in slujba noastra.