anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

foxynoway
Începător
În familia mea, toată lumea este un "gadget addicted" - mai ales eu cu tatăl meu ! Amândoi cu smartphone-uri, tablete, tablete grafice, laptop-uri de gaming şi smartwatch-uri. Toţi membrii familiei utilizăm platforme de socializare gen Facebook, Instagram şi platforme de comunicare - Facebook Messenger, Whatsapp, Signal sau Skype. Este foarte frumos când eşti departe şi toţi discutăm între noi şi ne şi vedem în videoconferinţă. Tehnologia te ajută să fii mult mai aproape de cei dragi ...

tarzika
Începător
la noi in familie technologia inseamna smartphone,smart tv,tableta,iluminare smart,etc

alinacostin
Începător
Si eu si copilul (14 ani) o folosim cam in acelasi mod: laptop, telefon, TV, Philips Hue, Amazon Alexa. Diferenta o face utilizarea PS4 de catre el si un smart watch de catre mine. Fara tehnologie cu siguranta viata nu ar mai avea acelasi farmec pentru noi.

Dumitru_ciprian
Începător
La mine în familie este foarte folosită Tehnologia, o folosesc eu atât și copiii mei, uneori am rămas uimit de abilitățile copiilor cu Tehnologia, băiatul cel mic de 6 anișori a învățat să lege literele și să citească și multe altele... chiar bine datorită timpului petrecut pe Tehnologie. Intr-o zi trebuia șa trimit niște e-mailuri...era o zi foarte ocupată și stresantă pentru mine, in timp ce ma ocupam cu treaba a venit fetița mea la mine și mi-a spus "Tati te pot ajuta?" I-am spus "asta e trebă de adulți, când o să crești mai mare mă vei putea ajuta" i-am explicat ca trebuie trimis e-mailuri ..etc și ea aspus "oo, păi e ușor, Tati" ,am ramas puțin confunz, i-am zis "tu poți face asta ?" Și am lasat-o sa vad ce poate face Am rămas uimit de abilitățile fetiței mele. șitia sa se descurce mai bine ca mine în Tehnologie ...Și mă bucur că am o familie foarte inteligentă .Sunt mândru de familia mea ❤datorită Tehnologiei , dezvoltă abilitățile copiilor .!

taur
Începător
la noi in familie, tehnologia este folosita intens, fiecare membru al familie are un terminal dar pentru copii facem un program...o ora dupa ce vin de la scoala si o ora dupa ce si termina temele. Pana acum nu am avut nici o plangere

lamasanu_gheorg
Începător
Copii mei(am doi unul de 18 ani si unul de 14 ani) au inceput sa foloseasca calculatorul inca de acum 13-14 ani. La inceput program de o jumatate de ora, apoi doua programe a cate o jumatate de ora, iar acum si temele le fac pe calculator. De cand si tehnologia s-a dezvoltat intr-un ritm alert au inceput sa foloseasca bluetooth-ul, wi-fi, tehnologia smart, conectand toate dispozitivele care au diferite functii din casa. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce ne mai rezerva viitorul.

Marius_1979
Începător
Tehnologia la noi in casa e foloseste doar atat cat este necesar pentru fiecare.

Andu1984
Junior entuziast
Tehnologia in casa mea este folosita pentru monitorizare video direct pe telefon printr-o camera web ip,monitorizare temperatura in casa prin conectarea unui senzor de temperatura cu aplicatie pe telefon prin care vad cand porneste centrala,pot seta temperatura pe care o vreau sa o am in casa,gradul de umiditate.O alta modalitate prin care tehnologia ne ajuta este aceea caci televizorul,sistemul home cinema sunt conectate prin bluetooth fara fire,totul se traduce intr-un standard de modernitate eliminand griji,control de la distanta si estetic prin lipsa cablurilor.Iar la copii am aplicat control al tabletei cat sa stea deschisa setand-o de altfel la contul meu de gmail si observand paginile accesate de catre ei.

bibi11
Începător
Folosim cam toata gama de dispozitive mobile, respectiv smartphone, smart watch, laptop, tablete, smart tv pentru informare jocuri , comunicare ..

Adrianaroi
Junior
Am o fetita de 6 ani care foloseste tableta, televizorul pe youtube. Baietelul de 12 ani e cel mai priceput in gadgetur, se informeaza de pe george buhnici tot ce e nou in materie de IT. Noi suntem deschisi la toata tehnologia, dar controlat. Mai nou suntem incantati de prizele inteligente. Iar boxele portabile nu ne lipsesc in nicio calatorie.

iulian196565
Începător
Am folosit si folosesc in continuare orice tehnologie de la Orange Romania daca voi castiga.

Laurentiu_5
Începător
Buna tuturor! Folosesc tehnologia pentru informare, divertisment si alte curiozitati. Baiatul foloseste telefonul aproximativ o ora pe zi in principal pe canalul YouTube si mai rar jocuri.

edinasandor
Începător
Eu cu soțul meu vorbim foarte mult la telefon, el este plecat săptămânal la lucru și așa încercăm să recuperam timpul pierdut. Fiica noastră se uită la diferite filmări educative și ascultă cântece.

ginica72
Începător
folosim tehnologia pentru divertisment

Ionut_25
Începător
Una dintre cele mai bune prietene ale familiei noastre este tehnologia. Povestea prieteniei baiatului nostru (2.5 ani) cu aceasta a inceput cu Youtube Kids, apoi cu diferite jocuri tip puzzle sau pentru copii, bineinteles ca limitat insa constructiv de fiecare data. Faptul ca ne jucam impreuna puzzle pe tableta sau tragem la poarta si apoi iesim in parc si facem live acest lucru este mult mai interesant pentru el si se bucura mai mult. Vorbim la telefon cu bunicii (videocall) si ne bucuram nespus cand ii strangem in brate... Nu e ignoram, este parte din viata noastra si incercam sa o controlam noi pe ea, inca de pe acum, ca sa nu ajunga ea sa ne controleze pe noi atunci cand am cunoaste-o poate prea tarziu 😉