anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

CataGecko
Începător
Copilul are 5 ani si o tableta de care nu e atras, iar eu si sotia folosim smarphone-uri, smart tv si un pc in mod frecvent pentru a ne pune in actualitate cu ultimele stiri dar si pentru divertisment.

Simona__Vlad
Începător
Avem telefoane mobile in reteaua Orange, avem 2 computere, atat eu, cat si copiii si fara internet suntem ,, morti"!

mirelcristin
Junior
Desi copilul meu nu mai este chiar un copil, are 19 ani, foloseste tehnologia in ultimul timp mai multe pentru facultate, dar nu se da in laturi nici acum pentru a o folosi pentru jocuri pe calculator si youtube. Eu o folosesc mai mult pentru divertisment, pentru a urmari muzica si filme pe un smart tv.

Paul_7
Începător
Folosim tehnologia zi de zi pentru orice informatie, ne ajuta extraordinar din toate punctele de vedere!

cmadeleinel
Explorator
Petrec destul de mul timp folosing internetul si tot ce presupune, dar daca as avea copii probabil as incerca sa il reduc, tocmai pentru a sta mai mult timp impreuna si pt a nu invata pe cel mic sa abuzeze. 😄

Nico
Începător
Buna! Din pacate tehnologia e mult prea mult folosita in familia mea, nu mai stim sa traim fara telefoane, laptop, pc... In fiecare zi imi propun sa reduc timpul petrecut de fiul meu pe telefon dar... tot pe youtube trece ziua, dau vina pe anotimp, pe vremea ce nu ne permite sa stam prea mult pe afara dar adevarul e ca ne place, suntem dependenti si nu intotdeauna acceptam.

naherr
Începător
La noi in casa nu folosim tehnologia doar în scopuri educative, doar ca să învățăm ceva sau să descoperim lucruri noi,o folosim si recreativ.O folosim ca să ne relaxăm, să evadăm din stressul unei zile mai proaste, să ne jucăm sau chiar pentru ca noi, părinții, să beneficiem de timp și pentru noi.Meciurile de fotbal pe care le urmăresc cu Junior pe smart tv-ul din casă conectat la o aplicație, sunt tot atâtea motive de a împărtăși această bucurie comună. Iar atunci când ne uităm la desene animate și râdem în hohote astea sunt amintiri minunate care se nasc datorită tehnologiei.Este foarte important ca noi, oamenii, și noi, părinții, să ne educăm digital, astfel încât să găsim acele modalități potrivite pentru fiecare prin care să o integrăm cât mai sănătos în viața noastră și să ne folosim de ea pentru a ne face viața mai frumoasă, mai plină și mai bogată. Junior *beneficiaza* de un plan de utilizare a calculatorului bine structurat cu limite de timp setate. cu acces la aplicatii educationale pentru copii,desene animate sau filme pentru copii! Faptul ca stie se se joace si acceseze un calculator sau un gadget este important dar ma important este sa stie sa se joace fizic sa faca miscare in aer liber sa saisi faca prieteni reali!meru ii amintim despre securitatea pe internt si la ce preicole este expun in mediul virtual! In concluzie stim toti sa toti sa ne descurcam in mediul virtual dar activitatea fizica nu este neglijata!

Gabi007
Începător
Folosim tehnologia la greu... PC, laptopuri, telefoane, tableta. smart tv, conexiune Wi -Fi, boxa Amazon. Ascultam muzica, folosim Youtube, platim facturi online, facem cumparaturi online...Tehnologia a pus stapanire pe no i !

Ciurea_Daniel
Începător
In familia mea tehnologia este folosita ca scop de informare si de divertisment atunci cand intervine plictiseala.

DUDU
Începător
La noi in casa sunt folosite toate echipamentele posibile si imposibile pt distractie supraveghere si comenzi . Nepotica cum prinde telefonul acceseaza youtube sau messenger la doar 3 ani E o dulcica

Daniela
Începător
Folosim toti din casa tot ce se poate laptop ,calculator telefon ! Lucrând la un site ma folosesc zi de zi de tot ce e nou si băiețelul meu de 12 ani foloseste telefonul si laptopul pentru a se juca, se caute anumite informații pentru școală, bineînțeles youtube pentru rog felul de filmulețe si mai nou, adică pt mine mai nou ca el foloseste dd mai mult tik tok

jenica_nitura
Începător
pe telefon si pe laptop suntem cel putin o ora

jenica_nitura
Începător
pe telefon mult timp

Mihai170
Începător
Tehnologia in casa mea este folosita la nivel maxim. Noi părinții o folosim zilnic iar copilul pt al ajuta la scoala.

Ionutz3u
Începător
Tehnologia in casa noastra sa foloseste la greu as spune. Folosesc telefon smart, laptop, desktop, televizor smart. De la cautat retete pe net si aplicat in bucatarie, pana la gasit drumul optim cand sunt la volan, pana la platit facturi la utilitati si cumparaturi, toate astea le fac folosindu-ma de tehnologie.