anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

vasile32
Începător
Copiii comunica pe telefon,calculator. Folosesc Instagram, Facebook!

Cristina-elena_
Începător
Eu folosesc cel mai mult smartphonul si mai rar laptopul. Completez sondaje, citesc online , plătesc facturi ,

Cristina-elena_
Începător
Eu folosesc mai mult smartphonul decât laptopul ca să sa fiu la curent cu noutățile din mai multe domenii,să citesc,să completez sondaje sa achit facturile sa descopăr noi aplicații. Băiatul meu in varsta de 9 ani este fascinat de tehnologie. Mi-a spus că el vrea să se facă un hacker bun , ii place sa învețe engleza online, să asculte muzica pe care dansează streetdance, să comunice cu prietenii si familia. In general suntem fani tehnologie si ne bucuram ca ne-am născut în aceste vremuri moderne.

mi_ka
Începător
Copilul meu își caută melodiile preferate pe Youtube și își descarcă joculețe, iar noi apelăm la Internet ori de câte ori avem nevoie de o informație legată de viața de zi cu zi ori vreun film etc.

Dina_Iulian
Începător
La mine în familie există un băiețel de 12 ani care folosește tehnologia la capacitate maximă, telefonul pentru convorbiri și rețele de socializare, psp pentru jocuri și pc.pentru filme , deci tehnologia pentru copil nu are secrete, dar totul sub un control parental.

Danezu3
Începător
Bună! Eu am 3 copiii , închipuiți-vă cât de mult se folosește tehnologia la noi în casă ... De la cel mai mic, 7 ani și fetele de 16 si 18 ani , inclusiv noi( părinții). Tehnologia este primordială. Evident televizorul este deschis non-stop ca ,,muzică de fond", cel mic cum prinde telecomanda cum intră pe net să caute alte desene animate. Fetele sunt la curent cu tot ce înseamnă haine la modă, ultimul telefon apărut, ce au mai postat colegii pe rețelele de socializare.. Și noi, părinții, folosim la maxim toată tehnologia ce ne ușurează viața. Recomand cu putere tot ce inseamnă tehnologie..

Ioana_iloaie
Începător
Am 3 fete de 4, 7 respectiv 13 ani si pot spune ca cea mica desi inca nu stie citi are o abilitate fantastica de a manipula atat smartphonul cat si calculatorul . La fata cea mare pot spune ca tehnologia e o necesitate in timpurile acestea deoarece majoritatea materiilor si cursurilor le are pe internet. Inclusiv la clasa intai folosesc tehnologia mai mult decat cartea . Mi as dori sa pot afirma ca noi, cei doi parinti putem sa ne limitam la cat mai putin timp folosind telefonul si internetul dar as minti . Incercam sa imbinam atat timpul petrecut impreuna prin activitati in familie dar si sa profitam de beneficiile oferite de tehnologie.... Eu cred ca tehnologia folosita cu masura la copii este avantajoasa cresterii lor.

Laura_5
Începător
Copiii mei folosesc telefoanele acasa cand au multe proiecte de la școală, tabletele pe jocuri,iar eu si sotul meu ,folosim telefoanele pt a ne mai destinde putin pe rețelele de socializare sau pe pagini de internet unde avem nevoie de unele informații. In rest, telefonul a devenit un necesar , în viața de zi cu zi.

Gianni
Cunoscător certificat
Tehnologia de ultimă generație ne înconjoară peste tot. Face parte din viața noastră cotidiană și nu o putem ignora. Tinerii în special folosesc tehnologia la maximul posibil ignorînd sfaturile părinților de a nu deveni dependenți de tehnologie. Intra-devăr tehnologia evoluează cu o rapiditate uluitoare și majoritatea vor să țină pasul cu ceea ce este mai nou, să aibă informații de ultimă oră fără a se gîndi la riscurile care se supun atunci cînd o folosesc excesiv. Am doi copii care au intrat in contact cu primul lor telefon la 12 -14 ani, după un an au avut primul lor PS pe care l-au folosit impreună pentru studiu, informații, muzică, jocuri. La majorat au primit fiecare laptopul personal pentru a studia și informa in timp util. Sunt foarte interesați de tehnologie, de tot ce este mai nou și de calitate. Cu ajutorul tehnologiei reușim sa comunicăm de la distanță cu copiii și familiari, să ne simțim cît mai aproape de ei. Tehnologia este bună, ne-am obișnuit cu rapiditatea de a avea informații, de a face plăți, comenzi on line și de a avea controlul asupra tehnologiei din casă de la distanță. Vă urez tuturor mult succes;))

Maria_11
Începător
Famillia noastra, adica doi adulti si fiica noastra de 11 ani, foloseste tehnologia permanent (mai putin cand dormim!! Bineinteles ca detinem laptop, smartphone, LCD...si lista rămâne deschisă.. Desi tehnologia face parte din ce in ce mai mult din viata noastră, Incercam sa tinem dependenta la distanță... Ideea generală este, însă: Rău cu rău..dar mai rău fără rău...!! Asa ca asteptam cu interes progresele uimitoare ale tehnologiei ...

dgabriela
Începător
Tehnologia mea "se reduce" la telefon mobil si laptop, utilizate pt comunicare (personala si profesionala). Copilul mu (9 ani) are propriul telefon utilizat pt a mentine lagatura cand este la scoala. Utilizarea "extra" ma straduiesc sa vina in scop creativ, fara a interzice, dar in a trasa limite sanatoase. Mereu am sa cred ca exemplul pe personal face diferenta... Deci, lucrez cu limitarile mele, iarasi opilul ma SIMPLU, oglindeste...

Maria_10
Începător
Eu tehnologia o folosesc simplu : am un Iphone 4S 🙂 si in rest tot ce am nevoie ma ajuta baiatul meu de 36 ani , tot ce vreau la TV Smart muzica sau filme sau telefon sa comunicam sa trimitem poze , mi a instalat el tot ce trebuie si cand nu ma descurc ma ajuta pana invat mai bine si uneori ce trebuie face la Laptop ; asta e ! Ne adaptam cat putem !!!

Misudoru
Începător
In familia noastră, suntem toți prinși destul de tare de tehnologie, cei doi băieți au și ei telefon , pentru că oricât am incercat sa amânăm decizia de a le lua și lor telefoane, este o necesitate. Conectarea la internet a devenit indispensabilă chiar și pentru ei, comunicarea s-a mutat mult în rețea.O fi bine, o fi rău , părerile sunt împărțite, dar oricum nu se mai poate fără.

DonDaniel
Începător
pe scurt: atat cei doi baieti ( 11 si 15 ani ) ai mei cat si eu impreuna cu sotia mancam tehnologie pe paine, doar timpul difera, copii cand sunt singuri " non stop ", cateva ore cand suntem noi acasa, noi adulti cand prindem cateva ore la sfarsit de saptamana si zilnic telefoanele inteligente.

seven3095
Junior
Nu am copil, insa am un nepotel mic, de aproape 2 ani, pe care eu il consider tot familie. Eu o folosesc destul de des, in timpul liber mai ales, la filme, social media si alte activitati, inclusiv jocuri. Nepotelul il foloseste limitat de mama si tatal lui sau chiar de noi, din familie, mai ales cand nu ii mai convine nimic, pentru a-l calma, i se pun desene si cantece pentru copii si incepe sa danseze si sa fie fericit, dintr-o data.