anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Teodora_Secară
Începător
Telefoane smart pentru toți membrii familiei, smart tv, wi-fi, laptop, tablete.

Decimus
Începător
Tehnologia primează in familia noastră;totul se controlează de la distanță prin wi-fi; Copilul meu drag este fan YouTube kids.... maxim.

DjurjMia
Începător
Am un copil de aproape 2 ani. Spre surprinderea mea, deși timpul de acces la tehnologie este limitat, a deprins niște abilități de utilizare a telefonului surprinzătoare. Știe să folosească Youtube, știe să aleagă cântecele, să le schimbe, să dea ocupat celor ce deranjează cu apeluri. Ce m-a șocat și mai tare e cât de repede a înțeles el că desene avem și dacă pornim calculatorul. Așa că acum știe să deschidă calculatorul, plasma la care e conectat, apasă alandala pe tastatură și chiar știe să schimbe cântecele folosind mouse-ul. Evident că i-a perplexat pe bunici care sunt complet depășiți

carmen-stefan
Junior
Buna,Copilul meu are 13 ani.Este inutil să vă mai descriu activitatea sa zilnică,nu-i asa?Totusi....in afara orelor de școală,..youtube,instagram,identity.... Informatii suplimentare pentru teme,informare...Soțul este ,,cercetător,, înrăit pe site -uri de scule,piese si apicultura Eu,ador sa citesc dimineata presa online.

Polgar_Tibor
Începător
buna, la noi toti folosim Orange , familia lui fata mea , si noi doi cu nevasta mea. am 2 nepoti - o fetita de 12 ani, care detine un abonament facut de mine, si nepotul 10 ani , care detine tot un abonament de la parinti ei. ne potii o folsesc telefoanele, si tabletele ptr informatii de care au nevoie la lucrarile lor in scoala. eu personal cer de multe ori informatii, in privnta folosiri telefonului, nepotul este mai informat in privinta folosiri. in zililele de azi tehnologia de multe ori este folositor. numai preturile sa raman mai accesibile, si sa nu mai avem surpriza ca abonemtele se scumpsc fara un anunti, si mai ales ca contractul tau mai are peste 6 luni. o zii buna.

Stupina_Tupilat
Începător
Atata timp cat este folosita rational tehnologia este buna ,problema apare cand devine precum un drog de aceea incerc sa prezint copiilor si alternative precum biblioteca.In general in casa atat eu cat si copii folosim tehnologia mai mult pentru comunicare si informare mai ales acum gand gasesti cam tot ce vrei cu ajutorul internetului

Raluca_Guzumas
Începător
E super misto o folosesc cu mare drag si imi faciliteaza munca...le las copiilor sa se joace pe tableta sau telefon si eu imi fac treburile de zi cu zi stiind ca stau cuminti si nu se apuca de alte lucruri...plus ca invata lucruri folositoare isi dezvolta cunostintele ...

Neaplicabil
La noi in familie totii folosim telefoane.Comunicam pe whatsapp si pe altele.Mai folosim si laptopul in scop educativ.Realizam proiecte si foldere in diferite programe.

Neaplicabil
La noi in familie totii folosim telefoane.Comunicam pe whatsapp si pe altele.Mai folosim si laptopul in scop educativ.Realizam proiecte si foldere in diferite programe.

Stela
Junior
Ne bucurăm de conexiunea Wi-Fi pentru dispozitivele noastre, este baza de pornire în folosirea tehnologiei. Încercăm pe cât posibil limitarea firelor astfel că avem activare servicii cloud pentru încărcarea constantă a conținutului digital generat de echipamentele mobile. Câteodată facem schimb rapid de conținut între dispozitive și pe baza conexiunii Bluetooth sau NFC. Plățile on-line de la domiciliu le efectuăm, pe cât posibil, prin procesatori de plată care ofera facilitatea de plata prin scanarea codului QR. Tinerii casei se oferă sprijin tehnic în cazul în care pot apărea probleme hardware la echipamente iar copii ne țin la curent și conectați cu mediile sociale. La fiecare sfârșit de lună ne comparăm activitățile fizice monitorizate de dispozitivele care le înregistrează: telefoane mobile sau accesorii wearable deținute. Așteptă cu nerăbdare dezvoltarea conexiunilor 5G, probabil ultimul pas în eliminarea completă și a ultimului cablu care încă ne aduce internetul în cămin.

Mircea_5
Începător
Eu folosesc telefonul si laptopul. Copilul foloseste telefonul si un PC pentru a se juca , vorbeste cu prietenii si isi face proiectele pentru scoala. In timpul saptamanii are program la telefon si PC. Baiatul in weekend foloseste si PS 4 la fel unde incercam sa impunem o limita ca altfel ar sta si zile intregi nemiscat de acolo mai ales daca joaca Mafia 3 sau FIFA 20.

inna_alina
Începător
Folosim tehnologia in fiecare zi,eu cu sotul ne uitam la filme,iar fetita pe tableta la desene animate!

babana35
Începător
Tehnologia este folosita aproape tot timpul, telefon, calculator, tableta, televizor.

unforgiven
Începător
Noi controlam tehnologia, sau tehnologia ne controleaza pe noi? https://youtu.be/jBaIkIF47ks

asty
Începător
Tehnologia este binevenită. Avem peste tot in casa gadget-uri conectate la TV , smartphone si fiecare poate da Play .