anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

ccclyon
Începător
Desi copilul face liceul de informatica nu cunoste mai multe informatii ca mine care am invatat totul din carti si de pe net. Am facut cunostinta cu primul PC la varsta de 30 ani. Tanara generatie lasa de dorit in ceea ce priveste acumularea de cunostinte si folosesc tehnologia doar pentru jocuri si socializare.

Lazo
Începător
O folosim fiecare după cunoștințele acumulată,e destul de eficient când putem accesa majoritatea in spatiul onlline

stochitacornel
Începător
Salut, tați și mami - internet fibra, telefoane, tablete, TVsmart - laptop. Wifi share la vecin. Iar băiețelul de 4 ani jumate folosește tableta lui de copii, pt YouTube și HBO Go

daniel_14
Începător
Tehnologia o folosim zi de zi. Eu pentru a urmari ce se petrece important in ziua respectiva iar copilului folosește pentru a urmari clipuri pe YouTube.

Ilie_C
Începător
Tehnologia este acum din ce in ce mai mult importanta in viata fiecaruia din cei ai familiei. 1. comunicare (telefonul este un accesoriu absolut obligatoriu, si toate aplicațiile conexe...) 2. muzică. Toate platformele de muzică sunt la maxim folosite. Tidal, Spotify, Youtube, si orice altceva mai aduce muzică. Muzica este cel mai frumos cadou al urechilor. 3. Filme. De la Netflix pana la HBO si altele, filmele sunt pe paine zi de zi actuale. 4. manevrarea tehnologiei legată de casă si optiunile de comfort ale casei, centrala termică, aparate electromenajere, alte asemenea... 5. procesare de sunet si muzică, mai ales de către copii. Concluzionând, tehnologia este un dat absolut obligatoriu si foarte util azi !

Iusty
Începător
Buna! Am doi copii minunați , care nu pot sta fără tehnologie cel puțin băiețelul , deoarece este mai mare și deja are și telefon personal in care zi de zi își caută informații despre planete, cum se joaca anumite jocuri, și multe altele, apoi continua cu Smart TV-ul și intr-un final seara asculta împreuna cu surioara lui povesti la boxa, redate de pe YouTube prin bluetooth . Noi părinții cred ca e mult de scris in câte moduri folosim tehnologia...ideea este ca fără tehnologie nu prea am idee cum ne-am descurca

Nikoleta
Începător
Buna! Sunt Nicoleta, mama lui Sebi(13 ani), Adi(11 ani) si Luana(9ani) Toti trei au pasiuni diferite cand vine vorba despre tehnologie Sebi prefera să caute informatii de cultura generala, astronomie si istorie, in timp ce Adi este pasionat de jocuri si Luana de muzica Eu insa folosesc tehnologia in general pentru a invata noi retete culinare pentru cei dragi Nicoleta-mama lui Sebi, Adi si Luana

Neaplicabil
La noi in familie totii folosim telefoane.Comunicam pe whatsapp si pe altele.Mai folosim si laptopul in scop educativ.Realizam proiecte si foldere in diferite programe.

mirellordu
Începător
Noi folosim tehnologia ,,pe rupte,,cum s-ar spune.Certuri de la calcultor.de la tableta ...sa nu mai vb de telefoane

remus_balasa
Junior
Toti membrii familiei folosesc la maxim tehnologia din casa atat pentru treburi serioase cat si pentru relaxare.

MARIUS_32
Începător
Eu, desi nu sunt chiar batran, am inceput sa devin stangaci - mai ales cand este vorba de conectat telefoane la masina sau la boze sau la TV. Copii...cel mare de 11 ani in curand a trecut deja la dat lectii cu toate ca nu este atras maxim de pierdut vremea in fata monitorului, iar cel mic de 2 ani succint fiind spus: stie deja ce vrea

nicacristian
Începător
Salutare tuturor. Tehnologia in fam noastre se foloseste zilnic, punem filmulete educative pe un tv smart pentru copiii nostri, folosim tehnologia in scop educativ permanent cat si pt informatiile zilnice pentru cei adulti:). Copii fiind mici au informare parentala in ceea ce priveste " tehnologi".Face parte din viata noastra tehnologia.Utilizata corect ajuta foarte mult.

Andrey_1
Începător
Tehnologia se foloseste foarte mult la noi in casa copii pe telefoane si tablete iar noi parinti pe laptopuri...sper sa castigam si noi un premiu deoarce cred ca am merita fiindca suntem clienti fideli orange cu abonamente mari.multumesc

Georgeta_Zahari
Începător
La noi in familie tehnologia este folosita foarte intens. Atât eu, cât și soțul și fata folosim in fiecare telefonul pentru a naviga pe internet plus alte servicii. Mai mult, fata este cea care folosește și laptopul și cea care, bineînțeles, ne arată mereu cum să ne descurcăm cu tehnologia când unele aspecte ne depășesc.

LauraNita
Începător
Tehnologia in familia noastra este folosita de mine si fetita mea (noi doua suntem familia :)). Ea foloseste intreg meniul smart Tvului. Isi pune povestioare pe Youtube. Desene animate pe HBO Go si Netflix. Pe telefon nu are voie sa stea. Foarte rar si foarte putin. Iar eu folosesc telefon full option... toate aplicatiile: harti. Plati bancare. Jocuri. Imi place sa testez tot felul de aplicatii. Iar boxa JBL o folosim sa ne punem muzica in masina deoarece casetofonul auto e defect. Dar cu telef si boxa... ne punem muzica si la drum.