anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

weki79
Începător
Noi folosim tehnologia pentru browsing pe internet de pe CP si telefon, retele de socializare, etc.Copii folosesc tehnologia uitandu-se la youtube de pe telefoane si smart TV.

Levi1978
Începător
Buna,in familia noastra toata lumea are telefon smart,wifi ,tv smart,etc.Eu nu am facebook asa ca baiatul este care imi zice noutatile pe facebook,,daca caut pe cineva!,si nu are dreptul sa-l foloseasca mereu,desi are 13 ani asculta sfatul nostru.Dar il folosim vrem nu vrem,asa cere viata,fara tehnologie ar fi greu pentru multi.multumesc

Mirabela_2
Începător
Bună, noi folosim tehnologia sa vorbim cu bunicii

unforgiven
Începător
Pe langa faptul ca oamenii sunt inconstienti la ce se expun, izolandu se intr o lume virtuala, vad ca Orange mai are si comportament asemanator PCR si publica doar raspunsurile care le convin

Calinescu_Eleon
Începător
In general copilul foloseste tehnologia

Geanypm
Începător
In familia mea toti suntem contectati prin diferitele aplicatii de pe telefoane .

emuzsi
Începător
Căutăm informații pe net, citim știri, ne uităm la filme de pe telefon sau tabletă. Copiii idem, dar ei se mai joacă și on-line.

MAROS
Începător
Este nebunie curată cu tehnologia din prezent. Noi părinții, folosim cel mai des smartphone-urile, sunt mult mai prezente în stilul nostru de viata. Copilul utilizează cel mai des smart tv-ul, vizionând YouTube și Netflix, pe locul 2 ar fi tableta și pe ultimul loc smartphone-urile (noastre), bineînțeles ca asa ne-am dori noi sa fie ordinea, însă tendința lui este sa întoarcă clasamentul. Navigare plăcută, răbdare și înțelegere (atât din partea părinților, cât și din partea copiilor)! Mulțumesc Orange pentru idee!

Neaplicabil
La noi in familie totii folosim telefoane.Comunicam pe whatsapp si pe altele.Mai folosim si laptopul in scop educativ.Realizam proiecte si foldere in diferite programe.

remusv
Începător
Toti o folosim. De la.mic la mare.

Alexandra_11
Începător
Noi avem in casa telefoane,laptop si tv-ul care,este conectat la internet,folosim foarte mult telefoanele si laptopul dar nu in prezenta fetitei noastre care are 1,7 luni. Seara cand adoarme ne uitam la filme,mai butonam telefoanele,cateodata ii pun fetitei desene pe televizor dar cu program. Deci la noi in casa se foloseste destul de intens.Cu toate acestea incerc sa feresc copilul cat de cat de toata tehnologia 🙂 pentru noi insa este foarte ok.

Medve
Junior
Bună am doi copii 17 și 19 ani, toți folosim telefonul și leptopul, fără internet cred că nu ne-am descurca în zilele de acum, este adevărat că ne fură mult timp, dar trebuie să ne limităm noi înșine

Cristina_14
Începător
Atât noi cat si cei 2 copii folosim tehnologia digitală zilnic.

BikermanRO
Junior
La noi în familie tehnologia se folosește cam așa : părinții YouTube, rețete sociale, Netflix pe telefoane / PC/smart TV, iar fetița noastră YouTube Kids + Kahoot pe telefon și Netflix (cont de copil) pe smart TV. Telefonul ei este monitorizat prin Google Family și are cont Google cu vârsta reală (9 ani) astfel încât să nu aibă acces la conținut nepotrivit vârstei.

MRT
Începător
Bună ziua, nu ne putem imagina viața fără tehnologie, am 2 copii care utilizeaza cel mai des aplicația youtube pe telefon si Tv.Incercam să limităm accesul dar nu cred că se poate fără .