anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

danz70
Începător
In afara orelor de somn, folosim tehnologia tot timpul eu şi familia, a devenit indispensabilă, întotdeauna este loc de ceva nou şi informaţii cât mai multe, în trei cuvine, avid după informaţii.

Madana85
Începător
Folosim tehnologia pentru a naviga pe internet, fetita mea pentru a viziona desena și a se juca jocuri educative

Herciu_Loredana
Începător
Tehnologiea pt noi adulți este foarte utila, orice cautam găsim. Iar pt copii care sunt la școală este și mai util mai ales la teme, bucuriea lor.

Cdanandrei
Începător
Gasca zurlii, tutoriale, comenzi, lista de cumparaturi Sincer tehnologia ne-a usurat mult viata

ionel1977
Începător
Buna! Nazdravanul nostru are 7ani, nu lasa telefonul din mana pana nu se termina bateria, n-are el cel mai performant telefon dar... si bateriile noastre tot el le termina! :))

Emi_4
Începător
Atunci când sunt interesat de ceva, caut pe net. IAR PENTRU COPIL ESTE EXTRAORDINAR LA ȘCOALĂ.

Ilies_Daniela
Începător
In familia noastră tehnologia este utilizată pentru vizionare filme și desene animate, pentru plăti electronice, pentru a caută diverse informații, pentru programări, pentru lectura.

Madalina_2
Începător
Tehnologia in familia mea este utilizata la un nivel inalt. Copilul ne poate contacta oricand cu ajutorul smartwatch-ului si a telefonului mobil, (copilul are 8 ani), iar noi parintii putem sa aflam oricand unde se afla copilul sau ce face. Pe langa acestea, si internetul ne este de mare ajutor... Activitati de ordin administrativ, economic, chiar si activitati relaxante (jocuri) .

fvasile
Începător
Buna ziua. Am o fetita de 9 ani si urmareste filmulete pentru copii pe youtube atunci cand nu se joaca sau face temele. Atat eu si sotia il folosim pentru a interactiona cu prietenii folosind what up / facebook etc. Eu il folosesc permanent in trafic utilizand aplicatia waze. O zi frumoasa!

Daniela_Mustata
Începător
Fiul meu foloseste telefonul mobil pentru jocuri, iar eu il folosesc pentru accesare de informatii.

SanduS
Junior
Folosesc zilnic datele mobile. Chiar si copilul aproape zilnic.

Neaplicabil
La noi in familie toti folosim telefoane. Comunicam pe whatsapp si pe altele. Mai folosim si laptopul in scop educativ. Realizam proiecte si foldere in diferite programe.

yoyolina2001
Junior
Folosesc technologia pentru a tine legatura cu familia, pentru a ma distra si pentru a invata lucruri noi.

Lupu_Cristinel
Junior entuziast
Buna! Folosim foarte des telefoanele (eu,sotia si copilul) pentru acces internet , jocuri si lectii

yoyolina2001
Junior
Raspuns pt baiatul meu care are 4 ani si nu stie inca sa scrie. El foloseste tehnologia, adica tableta pentru a invata mai usor lucrururi noi, o limba noua si pentru a desena mai usor