anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Maria_rodica_ro
Începător
Din punctul meu de vedere, tehnologia evoluează foarte repede. De asemenea, tehnologia este foarte practică și chiar te salvează din unele situații. Membrii familiei mele folosesc tehnologia la nivelul pe care îl cunoaște, iar dacă ceva este neclar, întreabă membrul cel mai priceput. Cunosc o școală din județul Mureș care , cu ajutorul Orange, a implementat în școală matematica pe tabletă făcând orele de matematică mult mai atractive pentru școlari. În concluzie, tehnologia ajută la dezvoltarea personală, cât și la cea socială.

Mihail_Solodchi
Începător
Toata familia foloseste tehnologia. Copiii mei de 19 si 15 ani, stau doar cu fața in telefon. Mai nou, acum si bunicii lor care au 70 de ani ii urmaresc pe copii pe retelele sociale.

victor_5
Junior
Tehnologia e in tot si toate, dar cel mai utilizat "device" de fiica mea de 15 ani si de mine este smartphonul. Intotdeauna ne aduce unul langa altul si ne usureaza viata.

Elvira_Voicules
Începător
Fiul meu are un abonament si telefon pentru usurinta comunicării de acum 5 ani, eu fiind client orange de peste 20.Sunt interesată de extendirea noilor oportunități de comunicare.Succes tuturor participanților.

DyanaFlorina
Începător
Tehnologia tine de tot ceea ce merge pe curent în casă de la aparate de bucătărie la televizoare ,tablete, laptopuri Familia mea se rezuma la o Mama si 2 fete Folosim zilnic telefonul chiar si 12/24 Pe Mb,având cartele orange Se foloseste stând pe rețele de socializare Facebook,Instagram ,Google ,Muzica,Cate o data jocuri si multe altele ,pt comenzi online iar mai de mult pt lucru de acasa,sunt oameni simpli

Rizoiu_Oana
Începător
Părinții mei folosesc foarte puțin tehnologia, dar de când am venit la facultate, in alt oraș i-am învățat sa sune cu video. Au rămas surprinși de tehonologia avansată. Ne ajuta foarte mult sa comunicam la distrata. Astfel, diminuam dorul. Sunt Fericiți!

Elena_lidia
Începător
Buna, era tehnologiei inseamna pentru noi ca fata cea mare sa invete cu un laptop conectat la un monitor, cu un telefon si cu o tableta , iar cea mica cu un laptop fara monitor, cu un telefon nu prea performant de la orange (de-asta prefera seara iPhonul) si cu un ceas pe care-l urmareste frecvent iar daca vorbim despre ultimele "noutati"va dezvalui un secret: despre aplicatia TIK-TOK toata casa stim de la cea mica de 10 ani. In rest totul se bazeaza pe tehnologie incepand de la bunica cu FB si pana la cea mica cu Tik-Tok. Pentru noi parintii nu ar mai fi viata fara telefon si laptop, fara TV, home cinema si boxe. Spre tehnologizare tot inainte!

Aurora_2
Începător
Mulțumesc !

Monica_Buliga
Începător
Tehonologia face parte si are un impact puternic asupra noastră . In familia mea , fiind cu părinții mai plecati mereu , mama fiind in străinătate , tehnologia este folosită in scopuri comunicative , noi comunicând întreaga zi cu părinții , si nu doar cu ei , si cu prietenii . Fără tehnologie am fi niște oameni plictisiți , neavând cu ce sa ne mai ocupam timpul liber , astfel tehnologia ocupa un rol important in viața noastră fie ca vrem sau nu vrem .☺️☺️

caloian_corneli
Începător
Este clar că viața întreagii mele familii este invadată de tehnologie. Uneori ne punem întrebarea ce am putea face fără această tehnologie, dar imediat ne dăm seama că este una retorică... Nici nu vrem să știm răspunsul. Așa că... este simplu: ne trezim pe ritmuri tehnologice (fie de la ceasul electronic, fie de la alarma pusă pe telefon), ne continuăm periplul zilnic însoțiți de nelipsitele daruri ale minunilor inginerești, telefoane mobile, televizoare, laptopuri (uneori este suficient să spunem... telefoane mobile, că tot sunt încorporate azi toate acestea în ele), mașini, gadgeturi mai mici sau mai mari din toate sferele unei locuințe moderne. Chiar înscrierea mea la acest concurs se datorează utilizării... tehnologiei... am butonat, am butonat, până v-am găsit și m-am hotărât să particip. Pe unele linii tehnologice (PC, laptop, telefon mobil) fiul meu a fost deschizător de drumuri în familia mea, încă de acum vreo 25 de ani. Eu cu soția mea ne-am adaptat „din mers” cerințelor tehnologice și, iată-ne azi punându-ne întrebarea formulată mai sus...

Marius1
Începător
În familia mea tehnologia este "ca unsă pe pită" nu este ceva ce nu reușim să facem. Atît eu cît și copilul meu.

Bercea1981
Începător
La noi in familie,internetul și zona IT este ceva nou și vechi în același timp.Vechi fiindcă fata mea,care are aproape 16 ani împărtășești pasiunile mele in zona IT,și noi,deoarece părinții mei au înțeles utilitatea și ușurința cu care se pot afla informații din mediul online.Avand toți membrii familiei,abonamente Orange cu internet la "discreție" și acoperire ,ne putem "vedea" chiar și atunci când suntem la distante mari unul față de celălalt .Folosit așa cum trebuie,internetul poate opropua oamenii unii de ceilalti

Marcy
Începător
Felicitări

daniel_costel
Junior entuziast
In familia noastră,tehnologia este folosita foarte mult.Folosesc telefon,tableta,wi-fi întotdeauna nu lipsește.Eu folosesc telefonul pentru serviciu si anumite informații,iar copii folosesc telefonul mobil pentru temele școlare.

Firkiry
Începător
Încerc pe cât de mult sa fiu la curent cu evoluția tehnologiei, pentru ca pasul nu îl mai pot tine Am o fetita care împlinește 2anisori, sâmbătă 1februarie, încă nu are acces la telefon, dacă îl găsește prin casa îl pune la ureche zice aoo, ce aci, bine, upii (Pupii), dar avem o boxa portabila unde asculta muzică, în mașină, în cărucior încă de la. 7luni :), în mașină mai cere și desene sa le vadă pe telefon când se plictisește, în rest cred ca nu prea are contact cu tehnologia, deocamdată Eu caut orice informație pe telefon, de câte ori o culc, ma documentez, caut rețete, mai citesc ce aspiratoare au mai apărut, pe care le poți programa sa îți facă curat cât ești plecat, dar de testat, încă nu am reușit , după cum spuneam incerc sa fiu măcar informata. Mult succes tuturor