anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Theodor
Junior entuziast
La noi în casa accesul la tehnologie e limitat. Avand în vedere efectele nocive majore asupra dezvoltării copilului, confirmate științific, nu lăsăm copiii sa abuzeze de tehnologie. Nu avem TV. Eu folosesc laptopul pentru strictul necesar. La fel smartphone-ul. Soția și mai puțin. Avem 3 copii. Cei mici mai urmăresc desene, video și muzica pe telefon sau pc. Iubesc muzica și unele desene. Băiețelul cel mare se joaca uneori pe telefonul meu. E în clasa I și pt comunicare i-am luat un dumbphone. Dacă s-ar putea fără internet și smart-uri, as renunța complet la ele.

Inna
Începător
Cum îmi petrec eu timpul pe internet ? Încerc să fac câte puțin din toate , puțin Instagram , puțin Facebook , puțin Candy Crush , ba o rețetă ! Cum își petrece copilul meu timpul pe internet ? Copilul meu are 8 luni abia din când în când ii pun YouTube kids și atât ❤️

Claudia7880
Începător
Băiețelul meu are 13 ani , i-au plăcut jocurile pe laptop, consola de mic , touchscreen ... este la curent cu tehnologia din ziua de astăzi , sinceră sa fiu unde ma blochez ‍♀️... merg si il întreb pe el sa ma ajute si o face cu plăcere . Eu folosesc telefonul dar si laptopul cind lucrez mai lucrez acasă . Tehnologia avansează si noi odată cu ea .

Cristina_13
Începător
Eu folosesc tehnologia atunci când am nevoie de anumite informații pe care le pot obține doar cu ajutorul ei iar în privința copiii,o folosim cu scopul de a învăța lucruri noi,pot descoperi noi pasiuni și abilități,este important sa le aducem în atenție partea educativă și valoroasă pe care tehnologia o poate aduce in viețile noastre și a lor.

Nicolae_3
Începător
Am un băiat de 12 ani care mai tot timpul se uită în telefon . Noi părinții căutăm mai tot timpul informații despre ce ne înteresează, rețete, etc.

Pascalau_Rusali
Începător
Bună seara. Suntem o familie numeroasă cu 4 copiii. Cea mai mică având un an și 9 luni. Este foarte atrasă de a viziona pe youtube muzică pentru copiii. Restul copiii lor sunt mai mari ei folosesc foarte mult facebookul și youtube. Noi adulții asemenea folosim foarte mult tehnologia în special eu cu postari pentru a promova produse cosmetice și de uz casnic. Fără tehnologie acest lucru ar fi fost mult mai greu.

Cioaca_Andreea
Începător
Cum folosesc eu tehnologia si cum o folosesc parintii mei. Nu stiu daca sunt eligibila pentru concurs, nu am copii inca 🙂 eu folosesc tehnologia pentru stiri, filme, muzica, share-uit de poze, tinut legatura cu prietenii plecati in afara. Parintii mei o folosesc destul de rar, sunt oameni destul de ocupați cu munca si nu au timp prea mult pentru a o folosi. Insa vremea si cele mai noi masini pentru tata, iar mama cauta mereu noi retete pentru a gati in timpul liber. Pe mine ma solicită cand vor sa mai vada rudele pe facebook.

misu_1
Începător
Toată familia folosim tehnologia inclusiv nepoțeii smartfonuri, laptopuri 3-4 ore pe zi minim

albann0
Începător
Sunt client fidel ORANGE, de peste 25 ani De aproximativ 40 de zile, am instalat inclusiv Tv. prin satelit SI INTERNET, pentru soacra mea care locuieste la tara. In aceasta scurta perioada de timp, ”Copilul, in VARSTA DE 81 DE ANI, VAJNICA MEMBRA A FAMILIEI”, care poseda o pregatire medie de numai 7 clase primare si pentru care am instalat TV si INTERNETUL, a invatat sa folosesca la standarde BUNE si F. BUNE: -telefonul mobil, inclusiv WHATSAPPUL -internetul pe telefonul mobil, Concomitent cu folosirea zilnica a intregii grile de programe TV., pe care le-a invatat ”pe de rost”, stie sa trimita si sa primeasca mesaje, poze si filmulete pe telefon, ori de cate ori este nevoie si vorbeste/se vede online cu cele doua fete,cu cei doi gineri, cu nepoatele si stranepoatele la ore diferite zi/noapte. Situatia prezentata, este certa si se poate verifica oricând in locatia respectiva. CONCLUZIA. ORANGE SA, ESTE FURNIZORUL DE SERVICII in folosul TUTUROR, indiferent de varsta.

alin82
Începător
Foarte bine.

Atomix
Începător
Am 2 copii, unul de 9 ani celălalt de 4 ani. Ambii folosesc tehnologiile in special pentru jocuri. Uneori sunt și eu antrenat în echipa cu ei. In plus sunt curioși să afle noutăți despre tehnologiile inteligente.

paulgrojdi
Junior
Pai închidem lumina în casa cu telefonul, toată muzica e Bluetooth, televizoare Smart, senzori de mișcare la fiecare camera din camera,

andreacretu
Începător
Buna,sunt Andrea si am o fetita de 12 ani imediat, Alisa. Este fan al tehnologiei...asta inseamna ca tot ce gaseste il foloseste. Ceea ce ma mira cel mai mult din ce face este alcatuirea de filmulete in Gacha Life. Sunt bucuroasa ca se descurca si nu ezite sa ceara telefonul oricui ca sa ma sune daca are o problema. Va multumesc ca mi-ati dar ocazia sa ma mandresc cu ea.

Horia_1
Începător
Fiu meu..Horia..nu are 5 ani...adica mai exact 4 ani si 8 luni..tehnologia ptr el....parca si in burta la mama lui stia de smartphone...tableta...deschidere aplicatii...e incredibil cat de receptivi sunt...de ex eu mai uit pinurile de la laptop si tableta...dar se rezolva daca ii solicit ajutorul...noi parintii nu prea svem timp de tehnologie..timpul nu ne ajunge de prea multe griji..tot ptr el...si el..are tehnologia la degetul mic...oare ce va fi peste 10..20..de ani...roboti...deci incercam totul cu masura dar masura aceasta este cam mare..si ne depaseste uneori..asa ca ne adaptam din mers la fiul nostru care mirare sau nu stapaneste tehnologia pe care noi...candva i-am oferit-o...dar asta este...noi sa fim sanatosi si mergem mai departe...sanatate tuturor

mocutiu
Începător
Tehnologia ofera resurse digitale pentru scoala care ii ajuta pe elevi in procesul de invatare. Aflam de la Ioana Boc, Program Manager Fundatia Orange, cum sunt folosite aplicatiile in scoli, prin proiectul Digitaliada.