anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Lucian_10
Începător
Buna Ziua si La Multi Ani ! De ceva ani folosesc serviciile Orange si ma simt foarte multumit. Mie si familiei mele ne este de mare ajutor serviciul de Date, Roaming, SMS. Intr-un cuvant Orange, face parte din familia noastra pentru ca am crescut impreuna 🙂

Marcela_Stephan
Începător
Avem 3 copii, cavaleri deja,15, 13 și 11ani. Deci la noi in casa se foloseste tehnologia la greu : copiii telefoane , laptopuri, play station, TV Smart, iar noi adulții de asemenea ( mai puțin play station :))) Avem conectate toate televizoarele, 6 la număr, la rețeaua wi-fi ptr ca ne place sa fim in actualitate , urmărim stiri, emisiuni, talk-show, filme...retete noi găsim pe youtube, filme bine pe Netflix...Si lista poate continua... Copiii au acces in timpul săptămânii la telefoane, TV si laptopuri, până la ora 18:30 , iar play station in weekend, câte 3 ore pe zi, fractura, cu pauza de câte minim o jumătate de oră. Suntem in legatura directa si continua si la servici, amândoi adulții lucrând în birou. Deci una peste alta in ziua de astazi chiar nu se poate face mai nimic fără internet si tehnologie... Am făcut in vara anului 2017 o vacanță cu rulota in care nu am avut decât un telefon cu noi, al soțului, si navigatia, tocmai ptr a ne deconecta de tehnologie...Am reușit, însă nu știm dacă după 3 ani vom mai reuși... Copiii au crescut, deja au prietene, cercuri de prieteni, colegi cu care sunt in continua comunicare: Whatsapp, tik- tok... Succes tuturor participanților!!!

Lucian_10
Începător
Succes Orange.

dfeisan
Începător
Bună. In familia noastră suntem 3 utilizatori de tehnologie, dar fiul nostru de 16 ani ne dă lecții! Orice problemă întâmpinăm atât pe calculator, laptop sau telefon pentru el nu e o problemă. Chiar daca eu și la serviciu lucrez pe calculator, in unele cazuri tot am nevoie de ajutorul lui. Încă de când era mic, pe la 2 ani, când nici nu știa să citească, știa să intre singur pe joculețe pe PC pe care se mai jucase.

Marian_R
Începător
Am un copil de 17 ani care foloseste un iphone 8 plus si un computer pentru jocuri online. Deasemenea foloseste computerul pentru programare C++. Eu folosesc un MacBook Air pentru editare documente si navigare pe internet. In familie mai folosim o tableta ipad, in special pentru navigare pe internet.

Laura_Elena
Începător
Utilizăm în general telefoanele pentru rețelele de socializare,poze si comunicare prin mesaje/apeluri. Kindle pentru citit cărți si calculatorul pentru realizarea de proiecte, jocuri,vizionat filme si ascultat muzica.

dang
Junior
copii alearga mai repede , au mintea limpede, normal , fac informatica la scoala! campu i alb , oile s negre, cine le paste le cunoaste!

alunelutzu
Începător
Mancam de multe ori din aceiasi farfurie, dar avem computere personale, tv smat si cate un smartphone.

Rigobert
Începător
Utilizam toate dispozitivele moderne: telefon, laptop. Copilul utilizeaza un desktop pentru jocuri.

Marius_30
Începător
Din pct de vedere profesional necesar este internetul,iar acasa tv smartul pe care il foloseste si fiul meu care are 5 ani ptr youtube

Adi_Herdes
Junior
Fiul meu Marius are 3 anișori, iar cand imi prinde telefonul intra pe youtube isi pune muzica pentru copii , isi face poze și video, e foarte atras de tehnologie.Cred ca ma moștenește și eu sunt un pasionat al tehnologiei.

_vasile
Începător
Pentru mine, este o necesitate, pentru copii, la fel!

Bogdan_19
Începător
Am doi copii. Telefonul pentru ei reprezinta totul. Il folosesc pentru jocuyri, dar si pentru a se informa.

ioanalig
Începător
Tehnologia o folosim zi de zi pentru a comunica,a redacta documente,a ne juca. Aceasta ne ușurează viața de zi cu zi si ne apropie mai mult unii de alții.De exemplu putem comunica mult mai usor ,deci putem stabili punti intre oameni care nu pot fi daramate niciodata.Eu personal nu percep viața fără tehnologie.

Tamas_Breda
Începător
Salut. Atat eu cat si sotia folosim in principiu telefonul, laptopul si calculatorul. Copii folosesc telefonul si tableta. Ei utilizeaza internetul pentru distractie, se uita la youtube, desene, filme. Cateodata mai sunt nevoiti sa foloseasca si pentru scoala: tema de casa, pregatire pentru examen etc. Noi, adulti, sa zic asa, folosim mai degraba pentru servici internetul si telefoanele. Dar sa nu uitam nincs siteurile cu stiri, meteo etc.