anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Bulinel
Începător
Toată familia folosește tehnologia, părinții utilizează telefonul pentru a fi la curent cu informatiile si copilul smart tv pentru jocuri si youtube.

Grigore_george
Începător
Bună ziua ,tehnologia pe mine ma ajuta sa fiu mereu aproape de familia mea si am acces la tot oricand si rapid.

costacurta
Junior
Eu o folosesc datorita PC-ului, telefonului, televizorului, tabletei, bineinteles conectate la internet, cat si a xbox-ului. Copii se conecteaza cu telefoanele in general si tableta. Noi parintii ne mai si jucam, intram pe mailuri sau informatii, cat si pentru cumparaturi sau plati facturi.Copii in general doar se joaca, foarte putin pentru informatii, fiind mici, fata cea mare intra mai des.

Bebe_3
Începător
Da așa este

NicoletaR
Începător
In familia noastra, copilul in varsta de 9 ani detine controlul. Are aplicatii si jocuri pe telefonul lui dar si pe telefoanele noastre, ale parintilor. Televizorul smart ..... nu mai este o necunoscuta de foarte mult timp. Bunica il solicita pe copil chiar si la telefonul ei cu butoane.... si ce credeti... reuseste. Si cu toate acestea orice aparat nou care se poate conecta la internet este binevenit pentru toata familia, dar..... sa-l initieze copilul Va multumesc!!

jw_c
Începător
buna ziua, la noi in familie tehnologia are un rol foarte important! din punct de vedere practic rezolvam de pe telefon ceva treburi casnice (curatenie, aer, spalat, uscat, etc). Apoi seara facem sport cu niste aplicatii de pe tv. Bineinteles ca cei 2 copii (Smaranda- 2 ani, Vlad - 5 ani) vor tot timpul desene animate si alte cantecele de pe tv sau telefon. In masina sta tot timpul pornit waze pe telefon, acasa suntem conectati la tot felul de aplicatii pe care le urmarim sau ne urmaresc:) Asa ca avem o viata plina de bucurie si de tehnologie!

Bebe_3
Începător
Și la mea la fel

Grasuxxx9
Începător
Salut , am un băiat de 1 an jumate , si datorita tehnologiei , tableta e cel mai mare life saiver, deschidem youtube, si punem muzica care i adoarme vreo juma de ora , iar pentru părinți mei aduce nostalgia zilelor de altadata

Ioanateo
Începător
Tehnologia este esențială pentru noi părinți deoarece ne ajută la cautare de locatii ,retete comunicări cu prietenii și pentru copii :jocuri informații de care au nevoie pentru scoala sau curiozități. Multumesc

Marius__Ungurea
Începător
Una dintre fetițe are 7 anișori dar stăpânește tehnologia incredibil așa că dacă am ceva probleme ii cer ajutorul pe care îl și primesc automat

alin82
Începător
Am doi pitici care de fiecare data cand prind ocazia, ca este pe telefon sau smart,le place sa intre pe youtube sa se uite la desene.

dany_2
Începător
super bine

dreghiciuovidiu
Începător
Eu si famia mea,folosim foarte des internetul de pe telefon,intram des pe youtube si watap.Merge bine,nu se blocheaza ,e ok.

Chiparosul2007
Începător
In familia mea toți utilizăm tehnologiile zilnic,în orice domeniu.

Sorin_15
Începător
Salut, am doua fetițe și tehnologia ne ajută în sensul că, eu lucrez departe de ele și discut cu ele ori de câte ori am timp prin mesaje sau prin camera.Si asta mă încurajează și îmi dă o stare de bine pentru a continua.