anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

profanmaniacul
Începător
Familia noastra are trei membri: eu, sotia mea si fiul nostru. Fiecare dintre noi foloseste laptop-ul personal, tableta si telefonul atat acasa, cat si la scoala, in scop recreativ, sau pentru job. Este un mod distractiv si/sau eficient de a rezolva multe sarcini ale fiecaruia, astfel incat tehnologia a devenit o conditie sine qua non pentru noi! Zilnic apar provocari noi si incercam sa tinem pasul cu cele mai recente aplicatii, care sa ne usureze viata! Future is here!

Acurca
Începător
Zi de zi folosesc Internetul pentru orice informație pe care doresc sa o aflu sau pe care am uitat-o și doresc sa imi aduc aminte,de asemenea cât sunt pe drum folosesc aplicațiile de muzica sau entertainment pentru a imi face ziua mai frumoasa într-un regim personal,de aceea folosesc foarte mult căștile.

ro861
Junior entuziast
In familia noastra tehnologia a fost binevenita pe masura ce a aparut si a evoluat. De la un simplu telefon GSM si PC conectat prin fir la laptop conectat wifi, apoi smartphone, tableta, server de date si alte device-uri conectate, folosim toata familia pentru informare, divertisment, invatare, stocare de poze, documente, facturi, etc. Ma gandesc chiar cum ar mai putea fi viata noastra fara toate astea! Ciudat, nu...?

Cryogen
Începător
Buna tuturor! Pentru ca am 11 ani abia impliniti,mama mi-a dat voie sa raspund eu intrebarii 🙂 Incep cu parintii mei,care folosesc tehnologia pentru chestii serioase de serviciu,ei fiind mai mereu conectati pe telefoane, laptopuri si desktop. Eu stiu sa folosesc tableta,laptopul,ebook-ul ( imi place foarte mult sa citesc) si telefonul mobil si pentru distractie,youtube,whatsapp cu colegii si jocuri,dar mai ales iubesc tehnologia pentru ca pot afla rapid absolut orice,ma ajuta mult la scoala, folosesc cu drag Pinterest, Goodreads, Spending tracker si Scratch.Stiu sa fac plati online,sa rezerv o excursie,sa fac programari la medic,sa fac comenzi online,sa programez cuptorul,sa reglez termostatul sau sa dezactivez alarma,mama m-a invatat Imi doresc sa devin programator,pentru ca iubesc tehnologia

Simi_1
Junior
Noi folosim tehnologia in familie... Fetitele desi au tableta nu o prea folosesc, doar telefoanele, uneori asculta muzica, verifica unele raspunsuri la teme daca nu sunt sigure, iar impreuna urmarim filme la tv, ele ne-au invatat pe noi, părinții , sa punem filme, prin telefon, la tv.

Aida_2
Începător
Copii mei folosesc telefoanele noastre pentru a se uita la desene pe youtube precum si la realizarea potrofolilor pentru scoala

lumi27
Începător
Am o nepotica de aproape 6 ani si cand nu aunt pe faza fura telefonul pe care stie sa-l foloseasca mai bine decat mine.Cu toate ca avem o limita de timp, incearca sa "fure" din timp, dar nu resueste de fiecare data

Ovidiu_10
Începător
Technologia reprezintă o atracție pentru copii și nu numai. Ambii copii sunt atrași de jocurile pe telefon, dar util este laptopul unde am instalat câteva jocuri interactive cu diferite exerciții de matematică sau de atenție! De asemenea, un ceas inteligent pentru copil, eu îl văd util pentru comunicare și localizare, iar copilul caută jocuri și să facă fotografii. În concluzie, cei mari folosesc tehnologia ca o utilitate, iar copiii ca pe ceva nou, atractiv pentru joacă.

Norbi
Începător
Super tare

alex_ghinia
Începător
In familia noastră, tehnologie este folosită de la cel mai mic membru (3.5 ani) pana la cel mai mare (bunic 52 ani). Folosim smartphone, tableta, leptop, smart tv. Internet la greu (YouTube, jocuri, filme online). Desi stam la putini km de centrul Iașului (10km), nu beneficiem de servicii de calitate Orange (semnal mobil, internet) si am primit raspuns din partea Orange ca nu se va modifica nimic in ceea ce priveste îmbunătățirea infrastructurii in urmatorii 2,3 ani. In zona cu zeci, sute de cartiere de case noi, si altele care vor apărea, cu tineri care sunt dependenți de tehnologie.

Flori_Dumitresc
Începător
Salutare! Pentru noi, adultii, folosim atat in scop de serviciu, cat si in interes personal, cautand diverse informatii, petrecand timp pe site-urile de socializare sau, mai nou, punem pe YouTube cantecele pentru bebelusi

ciuchita
Începător
Tehnologia este folosita zilnic in familia mea, telefon , tableta, laptop si chiar un smartwath , al fetitei mele prin care stiu in orce moment in ce loc este. La poarta casei avem montate camere de supraveghere pe care putem urmari in timp real ce se intampla in cazul in care nu suntem acasa. Sunt foarte fericita, zilnic am acces la internet de pe telefon si tableta, iar parinti mi au cumparat un ceas foarte destept.

Blanariu_Lilian
Începător
Toată familia folosește telefonul mobil, fiica mea este expertă nr1,eu sunt pe locul 2 iar sotul pe ultimul loc else descurcă cel mai greu.

Cătălin
Junior
Bună seara. Noi ca părinți o folosim normal tehnologia, dar în schimb băiețelul nostru de 3 anișori o folosește mult mai bine ca noi.

Miron
Începător
Am o nepotica ,Ilincuța lu"tataie, topita dupa gadgeturi .Pâma si pasiunea actuală pentru pian sa nascut dintr-o apk. pe tableta, la 3 anisori. Acum are 10 ani, cocheteaza cu tot ce tine de IT si e in dilema ptr. calea de urmat : pian sau IT.