anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Ionuț_23
Începător
În primul rând aș dori să le urez tuturor participanților mult succes și fie ca cel mai bun răspuns să câștige! Tehnologia pentru mine este un element esențial pentru desfășurarea activității mele în caliatate de student,dar aș dori să subliniez faptul că nu aș putea sa mi desfășor activitățiile fara serviciile oferite de Orange România iar pentru asta as dori sa va multumesc pe aceasta cale! Desi , parintii mei sunt la inceput de drum când vine vorba de tehnologie , am observat dorinta lor de a invata cat mai multe despre tehnologie , acest lucru mă încântă enorm de mult iar atunci când au o intrebare când vine vorba de vreo aplicatie noua sau de vreun nou device sunt bucuros sa stiu ca vin la mine si imi cer ajutorul ! De aceea, îi sfatuiesc pe toti adolescentii sa-si ajute parintii când vine vorba de tehnologie si sa aiba rabdare cu parintii lor !

Ionuț_27
Junior
Noi folosim telefonul cel mai mult ,la fel si cei doi copii.

isa2019
Începător
Buna Eu in primul rand o folosesc pt a tine legatura cu cei dragi care sunt plecatio in afara tari ,dar si pt a mi usura unele plati si a obtine informati necesare ,Copilul cel mare 12ani foloseste tehnologia pt a cauta informati necesare pt la scoala dar si pt relaxare ,iar pitica 1 an pt a asculta diferite cantecele/

badpetre
Junior
Pentru generatiile acestea de copii tehnologia vine cumva nativ.sant familiarizati cu tot ce inseamna touchscreen,cu internet,smarttv..am o fetita de 5 ani jumate care stie cam cum sa le foloseasca..ce-i drept cu masura

Simona_3
Începător
Buna ziua,copii mei au crescut cu tehnologia,de la ei am invatat si eu ,trebuia sa tin si eu pasul.Cand nu ma descurc am de la cine sa invat,ei parca le stiu pe toate. Buna ziua,sunt fiica cea mai mica ,Alexandra,am 18 ani,cateodata ma distreaza mami ca nu intelege,e prea complicat,zice ea...si o luam de la inceput...Dar ne descurcam.

mioara1_tulcea
Începător
În familia mea, eu folosesc laptopul pentru mailuri și căutări de informații, iar copilul meu -pentru școală și jocuri, cu program și supraveghere. Tehnologia e bună, dat cu măsură...

Toma_1
Începător
Folosim noua tehnologie atat pe telefon, pe calculator sau smart TV. Eu o folosesc pentru a cauta diferite retete, vacante, rute de deplasare, platirea facturilor si impozitelor, jocuri (remy si sudoku), retele de socializare. Copilul meu foloseste tehnologia pentru Likee (fac clipuri video și le postez), Snapchat (îmi fac poze cu diferite efecte și le trimit la prieteni și familie), Instagram (fac poze, le postez și apoi toată lumea poate să le vadă), WhatsApp, jocuri(Sand Balls, Candy Crush Friends, Candy Crush Soda, Juice Jam), YouTube (mă uit la filmulețe cu oameni care fac diverse lucruri), dicționar, rețete de prăjituri.

Tatiana_Sorina
Începător
În familia mea suntem toți abonați la Orange, de ani buni și suntem mulțumiți de aceasta firma. Acasă, tehnologia e în floare, net, TV, telefoane... pana și nepoțica mea de un anișor și patru luni se uita zilnic la desene, își cauta singurica ce ii place, ii merg degețelele de zici ca are zece ani. Fiica mea are calculator dar acum nu mai au monitoare ca pe timpuri, are un TV imens și se joaca cu soțul ei tot felul de jocuri. Folosim zilnic telefoanele, întra pe Facebook zilnic, ascultam muzica și bineînțeles minunatele desene, alături de nepoțica.

freddie
Junior
tehnologia în familia mea este la maxim as spune .copii au telefoane ,tablete ,laptop ,cu ajutorul tehnologiei isi fac temele ,au acces la informatii .avem tv smart ,cu ajutorul telefoanelor ne bucuram de toate facilitatile lui.

Florentina_2
Începător
Bună eu nu prea ma descurc dar ma ajută copii stiu mai multe ca mine care sunt adult

Ady_2
Junior
Tehnologia face parte din familia mea incepând de la canale tv cu desene animate și HBO Go până la internet.

Alby
Junior
Tehnologia este cu doua taisuri,daca se depaseste o anumita limita face mai mult rau decat bine.Parintii trebuie sa fie foarte atenti cu copiii lor fiindca,si aici vorbesc din propria experienta,daca devin dependent de telefoane si PC este foarte greu revii la normalitate.

angela_bran
Începător
Am 4 copii care sunt "dependenti"de tehnologie!Daca nu e telefonul,e calculatprul sau laptopul!

Raresd52
Începător
Eu ca parinte, nu prea stiu sa foloses la maxim tehnologia aflata in casa mea dar,incerc sa invat de la copii mei care zici ca s-au nascut invatati si sper sa ajung macar pe jumatate din nivelul lor. O seara buna!

ralyysella
Junior
tehnologia inseamna cunoastere,petrecerea timpului intr-o atmosfera de film sau documentatie,eu si baiatul meu ne acordam minute in fiecare zi pentru a afla noi stiri de pe internet ,el sa vada desenele preferate de pe internet ,iar tv nu lipseste din viata noastra cat si telefonul si internetul .