anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

aida12
Începător
Eu folosesc tehnologia zi de zi, atat acasa cat si la serviciu, in timp ce baietelul meu o foloseste pentru youtube si jocuri. Mama lui Alexander, 4 ani.

Bogus25ro
Junior
Toti membrii familiei au telefoane-smartphone pe care le folosesc pentru apeluri voce/video, retele de socializare, căutări pe Google pentru teme, proiecte etc, vizionari videoclipuri/filme, plati facturi, email etc. Mai simplu: folosim tehnologia pentru a ne ușura viata familiei.

ionutpim
Începător
Având doi nazdravani de vârste diferite, noi folosim si tehnologia in mod diferit, în funcție de vârstă și nevoi, astfel: -cel mic pentru cântecele, desenele animate preferate -fetita ,care e mai mare cu doi ani decat mezinul, adaugă pe lângă cele de mai sus mai nou si planșe de toate felurile(desen, matematica etc.), cat si filmulete din care se inspira pentru a confecționa hainute pentru păpuși sau fel de fel de obiecte pentru jocurile copilăriei.

Sanda_bancu
Începător
Foarte utilizată, de la mare la mic. Toata ziua butonul televizor sau telefon . În special copiii telefoanele 14 și 2,5 ani.

0909
Începător
Deoarece tehnologia este viitorul ii acordam importanta cuvenita fiind folosita atat de noi parintii prin telefoane,tablete,TV,laptop fiindu-ne indispensabila atat la job cat si in activitatile zilnice,etc,cat si de copii in aceeasi masura,unul dintre copii find un adevarat gamer iar cel mic de numai 5 ani deja isi instaleaza diverse aplicatii si jocuri.

Eusebiu
Începător
Tehnologia la.noi in familie are partea ei frumoasa,desi nu prea mult, garga avand doar 1an si 4 luni dar atumci cand e momentul cu tehnologia asculta melodiile ei de la gasca zurli pe boxa bluetooth.

Adrian_19
Începător
Bună ziua! Folosim tehnologia pentru a putea tine legătura în cadrul familiei pe aplicații gen whats app, messenger, iar copii folosesc electronicele din casa care sunt conectate prin wi-fi pe YouTube, și alte aplicații adecvate vârstei lor. De asemenea ținem legătura cu familia din afara tarii.

anca_8
Începător
Buna! Am si eu doi copilasi: o fetita de 11 ani si un baiat de 15 ani. Bineintels, ca toata generatia tanara a zileor noastre, utilizeaza telefoanele, poata cate odata chiar mai mult decat ar trebuie. Fetita prefara Youtube pentru diverse videoclipuri, cele preferate fiind de 5 minute craft, jocuri si retele de solcializare fara de care zice sa nu ar putea "exista". Baiatul este fan jocuri in retea, snapchat si cam atat... Bineinteles ca totul se intampla cu limita, eu avand instalata pe telefon o aplicatie care ma ajuta sa ii localizez si sa le vad activitatea. O zi buna!

dreghiciuovidiu
Începător
Folosim foarte bine,toata familia.e ok

stefania_2
Începător
eu și băiețelul meu folosim cel mai des internetul . având soțul plecat vorbim mereu

elpedro
Începător
Tehnologia în familia mea e o parte foarte importanta din viata de zii cu zii. Eu folosesc atât TV-ul smart cat și telefonul și ceasul smart iar copii telefoanele lor.

Ramonaghe21
Începător
Buna! Fetita mea are 7 ani si de pe la 4 foloseste televizorul smart pe netflix, youtube si face screen mirroring de pe telefon sau tableta(ceea ce eu nu stiu nici la 37 de ani).

narcisasalbatic
Începător
Fiul meu de 5 ani îi spune soțului cum se procedează la jocuri

floreadanut
Începător
Folosesc tehnologia cu... cap...., adică moderat

Ciorcan_Vasile
Începător
Bună ziua, adevărul este că tehnologia ne ușurează viața,folosim și eu și fetița mea Denisa de 10 anișori cu drag internetul și tehnologia TV digitală Orange.