anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Olaru_Gheorghe_
Începător
Tehnologia în familia mea este peste tot, calcula

birlic52
Începător
Buna ziua ! In familia mea ,formata din trei copii si trei nepoti (fiecare copil are cate un baietel) ,se foloseste tehnologia... la greu...!...Mai ales cei doi nepoti,de cate 11 ani fiecare,care butoneaza telefoanele 15 ore din 24.Eu folosesc laptop-ul pentru a ma informa si pentru destindere prin diferite jocuri (....si putina socializare ) .Nepotii folosesc tehnologia pentru comunicare- prin WhatsApp-,Youtube....si pentru jocuri,mai ales !

fdi
Începător
Buna, Eu nu sunt foarte fascinata de tehnologie dar fiica mea, care are 15 ani parca s-a nascut direct cu informatia incorporata, stie tot felul de aplicatii, la ce folosesc. daca pune mana pe un gadget stie instinctiv cum sa il foloseasca, in schimb eu trebuie sa ma uit pe instructiuni ca altfel nu ma descurc sau trebuie sa o stresez cu intrebari stupide uneori.

mihail28
Începător
Familia noastră (2 adulți și 1 copil) foloseste in fiecare zi tehnologia digitală-televiziune digitală, mesagerie, facebook, integrăm.

krisstinnik
Începător
Noi o folosim la tot pasul atat la serviciu, cat si acasa , pentru educatie,cat si pentru relaxare (telefon,laptop...) iar copilul inca nu este la varsta la care sa poata folosi tehnolofia singur , dar o folosim impreuna in dezvoltare , educare si destindere, In concluzie este foarte urila si indispensabila pentru intreaga familie!:)

GabrielaC_
Începător
Eu lucrez pe calculator de cand au aparut calculatoarele in tzara noastra. In privinta telefoanelor, la inceput sustineam sus si tare ca nu am nevoie de telefon decat sa vorbesc la el, ca de asta exista calculatoare, sa le folosim la restul de informatii. Nu-i intelegeam pe cei care isi doreau telefoane sofisticate. Am vazut un coleg care avea un telefon cam cat o tableta. :)) In cele din urma, am cumparat un telefon mai performant, apoi altul si mai performant, acum am un smartphone foarte bun. Am 7 nepoti si toti se joaca pe telefon, trimit mesaje si cauta informatii. Asta nu inseamna neaparat ca este un lucru bun, dar cred ca tehnologia le dezvolta inteligenta, doar ca nu trebuie sa devina dependenti. Apoi, trebuie urmariti copiii pe ce site-uri intra, pentru ca mai sunt si surprize. Acum, avand un telefon performant, poti considera ca ai de toate. GPS-ul pe care-l aveam la inceput, sta acasa nefolosit, pentru ca acum avem GPS pe telefon. Orice nelamurire avem, o gasim pe telefon. Cumparam bilete de autobuz cu telefonul, facem poze si filmulete oricand. Ma si intreb cum de puteam trai inainte sa apara telefoanele mobile?! Atunci stiam pe de rost toate numerele de telefon fix. Acum il stiu doar pe al meu, ca restul sunt salvate in telefon. Daca ma ratacesc pe undeva, nici nu stiu pe cine sa sun. Cand uitam telefonul acasa, suntem disperati! Ne intoarcem! Pentru altceva nu ne-am intoarce, dar pentru telefon... In telefon ai oglinda, ai lanterna, ai tot ce-ti doresti! Numai masaj nu-ti face. :)))

felicia_golban_
Începător
La noi tehnologia e folosită la greu aș putea spune. De la telefoane smart, tablete, laptop, până la calculatorul de acasă și cel de la muncă. Se folosesc la jocuri, retele de socializare, filme, muzică, cautare informații diverse.

Nostradamus
Junior
La maxim.cred ca tehnologia este un lucru de care nu poti sa te lasi

Lory
Începător
Sincer ,cred ca tegnologia este foarte folositoare pentru toti membrii familiei. Eu o folosesc pentru retete culinare,socilaizare,muzica,pentru sotu meu este uitila proiecte legate de serviciu,filme,meciuri sportive , pentru Ruxandra a mea foarte uitila in temele școlare,socilaizare cu colegi ei si petrecere timpul liber...Sincer toti traim in era tehnologiei si in zilele noastre nu se mai poate trăi fara...Eu o consider foarte utilă.

Marian_21
Începător
Tehnologia e foarte importanta in familia noastră, zi de zi o folosim, ne ajută enorm ,aflăm informații de tot felul, face parte din noi, mai greu ar fi fara ea.

iury_alex
Începător
Tehnologia a pus stapanire si pe casa noastra, avem telefoane destul de bune noi ca parinti, iar copii destul de performante si un smart tv, calculator si PS, astfel ca suntem conectati in permanenta la tot ce e nou si ne bucuram fiecare dupa bunul plac de inventia moderna. Practic utilizam prin rotatie sau urmarim in comun tot ce inseamna TEHNOLOGIE.

Ingerul13
Junior
Telefonul mobil inlocuieste , mai ales in cazul copiilor si al tinerilor , televizorul si calculatorul. Youtube este cel mai utilizat mediu pentru stiri despre celebritati si evenimente din toata lumea, videouri do it yourself, tutoriale cu jocuri sau makeup si fashion. Calculatorul este folosit pentru jocuri, iar adultii cel putin in cazul meu il folosesc pentru lucru. Desktopul este inlocuit de laptop de cele mai multe ori. Tableta este uneori folosita in locul telefonului pentru Youtube si jocuri. TV-ul de putine ori este folosit pentru servicii prin cablu si mai tot timpul este doar un monitor mare pe care sunt proiectate filme de pe telefon , care devine o telecomanda cu applicatii ca HBO go, Netflix sau Youtube.

Camelyon
Junior
Foarte bine, ne bucuram ca avem cele mai bune servicii de la cea mai buna retea din Romania care este Orange.

040561dl
Începător
Felicitari pentru initiativa!

Pantea
Începător
Tehnologia ne ajuta la comunicare, oriunde in lume intr un timp record.Ne ajuta si la informare si nu in ultimul rand o putem folosi pentru siguranta..aparare!