anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Georgiana_3
Începător
Buna, eu si copilul meu care are 3 ani, noua ne place sa ne uitam la desene pe tv orange si pe Yotube; mie ca mama imi place ca ati facut asta orange tv ca ma pot uita cind dormim acolo la copilul meu; eu cred ca ii place si raspunsul e da mama ador Orange; noi cosideram acesta retea mai buna ca oricare alta

Giany74
Junior
In familia mea tehnologia se foloseste astfel: eu folosesc laptopul si telefonul smartphone, sotia televizorul si telefonul smartphone, iar baiatul calculatorul, telefonul smartphone, playstation 4, bratara fitness si watch smart.

ancutakom
Începător
Noi ca si parinti folosim telefoane smart/PC/Laptop/Smart TV, Google Assistent. Din prisma joburilor care le avem suntem nevoiti sa stam si acasa de multe ori cu ochi in telefoane, Laptop sau PC pentru a putea raspunde mailurilor. Eu (tata) fiind pasionat de tehnologie am digitalizat mare parte din lumini si nu numai. Copii unul de 15 altul de 9 ani, folosesc frecvent PC, Laptop, tableta, smart TV sau telefon pentru a urmari emisiuni/seriale/documentare pe platformele de streaming (2 la numar) sau Youtube. Au nevoie de informatii la scoala sau pentru celelalte hobbyuri care le au. Odata cu automatizarea luminilor, ei folosesc mai mereu assistentul google pentru a opri/porni luminile sau televizoarele. fiul cel mic urmareste cu placere filmulete ce tin de tehologii, si este mereu la curent cu noutatile in domeniu, nouteti pe care incercam sa le aplicam pe cat posibil in habitatul nostru.

Mire_1
Începător
Am un băiat care din cauza problemelor medicale nu se poate ridica din pat deci singurele bucurii rămân telefonul , tableta și televizorul!

crys21
Începător
La noi în familie cu o fetiță de 13 ani și un student de 22ani fără tehnologie suntem terminați. Avem aplicații la tot ce se poate iar noi părinții încercăm să ne update și să ținem pasul cu copiii și tehnologia.

gm_ignat
Începător
Am 2 fete: una de 10 ani si una de 20 de ani. Nu am limita de timp pentru a le lasa pe internet deoarece in multe cazuri acesta este folosit pentru informare. Cea mare s-a ajutat de lectii si explicatii existente pe net pentru a trece examenele. Cea mica il foloseste pentru a tine legatura cu colegii (lectii, discutii, etc). Cred ca pentru ca nu le-am impus restrictii, ele pot pastra un echilibru intre online si offline. Pentru ca pana la urma toata tehnologia este pentru a ajuta oamenii. Totul depinde de modul in care este folosita. Iar eu incerc sa ma informez continuu cu toate noutatile pentru a putea beneficia la maxim de tot ajutorul oferit.

ema_bouariu
Începător
Hmmm.... Eu și soțul folosim TV, laptop și telefoane. Copiii nu au acces decât la TV uri și asta ii atrage ca un magnet către telefoane de exemplu.... Cum le prind, le butoneaza de numa.... Își descarca singuri jocuri, își fac selfie 🙂

Nostradamus
Junior
Este folosita la maxim

razvy79rzv
Începător
- control parental pentru device-urile copilului, tracking, location; - stream media files de pe un NAS pe televizoare (DLNA, WiFi); - remote control pentru televizorul si corpurile de iluminat din camera copilului (IR, WiFi) P.S. Auuu, acum imi dau seama cat de dependenti suntem de tehnologie :)) O zi buna...!

Fchitiga
Începător
Suntem o familie cu 2 pitici 4 si 2 ani si o bebelină in burtică.Folosim destul de des tehnologia:mami comanda hainute ca e mai usor si comod decat la magazin,cel mai mare ajutor in achitarea facturilor,la smart tv.pt copii folosim Youtube si ascultam cântecele si dansăm,Cand dorm piticii mami si tati mai vizionează filme +site uri de socializare...într-un cuvant in vremurile de astazi DEPINDEM de tehnologie din toate punctele de vedere!

Gro_C
Începător
In familia noastra folosim ce prindem:). Fiica mea are aproape 5 ani ..Cum prinde telefoanele intra pe youtube sau pe jocuri in facebook. Avem si o boxa smart si foloseste radioul.,. Binenteles dupa ce o scoate de la tv. Bun ar fi premiul pentru Noi,

Folosim foarte mult Wi-Fi în casa, date mobile afară, televiziune Orange, abonamente la Orange. Sunt fun Orange!!

Gabriel_Popa
Începător
La noi în familie tehnologia se foloseste cam la tot ce se poate ,plata facturilor ,cumpărături online,achiziții piese auto ,programari online la rar la doctori trimiterea și primirea de mesaje oficiale notificări bancare privind extrasele de cont și la plecare sau la venire aprinderea luminii ,pornirea centralei sau a aerului conditionat în funcție de anotimp și tot ce mai poate fii comandat prin intermediul unor aplicatii de pe smartphone. Cam atât sau mai bine ETC deoarece mai avem și laptop și opțiunile se înmulțesc. Cu bine Gabriel Popa

Gianiy
Începător
Eu am un baiat in clasa 7 a, la Liceul de Informatica dependent de tehnologie. Trebuie sa avem conexiune foarte buna la internet altfel nu isi poate face proiectele. Bineinteles jocurile, muzica sunt la ordinea zilei. Avem televizoare Smart, robot aspirator, etc. Nu stiu ce ne-am face fara tehnologie!

Minimax
Începător
Ce as mai putea sa zic? Cum am aflat de anumite aplicații de la copil, sau cum am reușit sa rămân surprinsa de cât de bine se descurca un copil din ziua de azi pe aceste telefoane smart ori tablete... Nu știu dacă voi oferi chiar cel mai bun răspuns, însă copiii de azi sunt la fel de inteligenți ca și divice ul pe care l folosesc... Mai bine zis o întreaga competiție de inteligenta între tehnologie și copil... Scor 1:1 ☺️ PS. În concluzie, în familia mea se folosește cu succes destul de multa tehnologie... Mulțumesc orange!!!