anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

CRISTINEL_2
Începător
Mănânc, desenez, plec cu bicicleta muzica în căști,

motatu55
Începător
Am un nepot de 7 ani care foloseste cu mare usurinta ,telefon,calculatorsi tot felul de console.

MirelaManea
Începător
Bună, Tehnologia face parte din viața noastră din ce în ce mai mult. Telefoanele mobile, calculatorul, electrocasnicele smart, sistemele de monitorizare ale parametrilor vitali (brățări mi fit sau anumite funcții ale smart watch-urilor) nu lipsesc niciunuia din noi.

Ana_6
Începător
Folosim tehnologia pentru relaxare (vizionam seriale, filme, știri) iar pt copil you tube, ascultam cântecele, povești.

adrian_brehar
Începător
La noi in casa folosim tehnologia de ceva ani buni,telefon,laptop,smart tv,atat pentru informare(google) cat si pentru divertisment.De cand s-a nascut fiul nostru(1,5 ani) am invatat toate cantecelele de pe youtube,de cateva luni incoace navigheaza singur pe youtube,schimba melodiile,ba chiar intr-o dimineata a intrat pe facebook si a facut un live 🙂 .

Halici_Danut
Junior
...acum 19 ani am optat sa imi dau fiul la o clasa speciala , unde eram obligati sa avem computer acasa...am fost nevoit sa ii cumpar..de-abia aparuseea...am invatat impreuna cu fiul meu ...si ma bucur ca si azi suntem pe aceasi unda , unde mai pui ca sunt mandru ca am reusit si cu mama mea care are 70 de ani...ne scriem pe mess . E f ok

ttt
Începător
Fiecare foloseste cat are nevoie si la ce are nevoie, insa la un moment dat copii ajung sa ii intreaca pe parinti in acest domeniu, pentru ca incep de la o varsta frageda, ca si cum ar fi nascuti cu tehnologia. Atentie cand sunt la o varsta frageda nu este voie sa fie scapati.

jova06
Junior
Familia digitala trebuie musai ORANGE

cell_vmc
Junior entuziast
Eu stau pe net iar ai mei sunt mai putin digitalizati adica se uita la tv

Cristinaandra
Începător
Buna ziua, folosim tehnologia de mult timp mai ales eu datorita jobului ,sotul cateva ore pe zi pe smart si juniori o oră pe zi il las la desene deoarece are doar 3 ani, dar stie sa utilizeze smart-ul la fel ca si noi .

vasilestan
Junior
Bunica îmi spune uneori: "Măi Vasîlică, ia uite dragul meu, nu a apărut mătuș'ta pe computer?" Face aluzie dacă a intrat mătuşa mea pe Skype.

Maryus1985
Junior
Fetita mea de 4 ani este tot timpul conectata la desenele ei preferate si jocuriile cu masha.Iar noi adulti suntem si noi la fel cu tehnologia la maxim.

LaurentiuMitroi
Începător
La noi in familie tehnologia este folosita prin conectarea Tv.lor prin wfi si pe smartphonuri,inclusiv fiica noastra de 1 an si 10 luni il foloseste

raluca_stefanes
Începător
In familia mea tehnologia este folosita cu mult entuziasm. Ne adaptam atat noi adultii cat si copilul nostru, cat si bunicii, ce mai toata familia, la fiecare actualizare in pas cu tehnologia (exemplu - internet, televiziune, telefonie, totul la cel mai inalt grad de tehnologie din partea orange). Copilul in varsta de 12 ani este foarte incantat de viteza de internet cand cauta materiale pentru scoala. Succes tuturor participanilor la concurs, dar in primul rand mie!!!

doru_2
Începător
Întreaga familie suntem familiarizați cu tehnologia. Inclusiv fetița noastră, având la dispoziție toată aparatura.