anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

dragos_rosu
Junior
Tehnologia asta nu prea e bună pentru copii. Atât părinții și mai ales copiii petrec prea mult timp cu telefoanele. Sincer nu văd bine pentru viitor. O sa ne transformăm in niste roboți. Succes tuturor.

Mihnea
Începător
Salut, in familia noastră tehnologia este foarte importantă și omniprezentă., dar o folosim cu măsură.

Cristian333
Începător
Buna! Folosim tehnologia in casa și ne este de mare ajutor, descărcam fise de lucru pentru la scoala, avem o tableta grafica pe care o folosim și ne ajuta la îndemânare, vizionam pe smart tv seriale și documentare, o imprimanta color care e forate folosită și cam toate conectate la orange wi-fi cu un transfer foarte bun!

luciancristitof
Începător
Fetita noastra inca e mica, la aproape 9 ani, incercam sa o tinem departe de atractia internetului. Beneficiaza de un laptop, de vreo 3 ani, si a invatat singura destul de multe lucruri pentru varsta ei. Dar, in afara de filmulete pentru copii, muzica pe youtube, si diverse joculete propice varstei, nu e momentul pentru mai mult!

Gabriel_7
Începător
Pentru relaxare

Marius_28
Începător
Cu grija si pricepere...

Banea_Aurelia
Junior
Eu folosesc tehnologia pentru diferite informații, filme și muzică, fata de 14 ani pentru școală, muzică, filme și să socializeze iar băiețelului de 11 ani(care sufere de autism) îi place să joace unele joculețe sau să se uite la unele filmulețe la care rămâi uimit că se uită (nimic de rău)! Deci la noi se folosește intens tehnologia, indiferent că e de pe tefon, laptop sau smart TV! Succes tuturor!

Claudiu_Goro
Începător
La momentul de fata copilul la cum se descurca la cei 4 ani si un pic, da impresia ca are ceva cip incorporat din nastere . Te surprinde cu dexteritatea cautarii pe net si nu mai zic de intuitia cu care reuseste sa folosesca comenzile de la telefon ,tableta. Nu este un '' dependent'' dar este o bucurie pentru mine ca o sa reusesca usor sa tina pasul cu folosirea tehnologiilor.

Oteodoro
Începător
Ce m-a surprins e faptul ca fetele mele se descurca singure folosind cautarea vocala atat pe youtube cat si pe playstore. Eu folosesc o aplicatie de monitorizare de la google pentru limitarea timpului petrecut in fata ecranelor cat si pentru limitarea nivelului de maturitate al jocurilor si continutului video.

Ilie_1
Începător
Bună ziua, Eu folosesc, în general, telefonul mobil pentru a accesa internetul, iar copilul meu, de asemenea, telefonul pentru a viziona filme pe You Tube, ori pe smart tv.

Marinela_1
Începător
In familia mea sunt folosite tabletele orange.telefoanele orange cu toate apps urile incluse.fb.

Ciocoiu_Anton
Începător
Folosim tehnologia pentru a ne usura viata. Cautam retete gastronomice pe Google,citim articole de pe retelele sociale si comunicam cu rudele din strainatate. Spre deosebire de copii nostri care folosesc tehnologogia la un nivel mai ridicat(aplicatii pentru plati online,gestionarea conturilor bancare si multe altele) Plus ca ei se joaca mult pe smartfone-uri si alte gaget-uri.

mediaRPL
Junior
Familia mea este formata din 4 persoane. Ca tehnologie se foloseste de aproape toti. Sotia sta pe telefon pe retelele de socializare si totodata pe jocuri, asta in timpul liber. Eu ca tata si sot folosesc aproape tot ce se numeste tehnologie. Imi place sa descopar tot ce este nou. Baiatul meu are 12 ani si binenteles ca imi seamana asa ca nu are rost sa dau detalii pe ce sta. La ultimul membru, este fetita noastra de 6 ani care nu prea o pasioneaza, rar sta pe youtube restul jocuri creative, coloreaza etc. Tehnologie pe o parte nu prea este buna in exces, asa ca nu prea recomand copiilor care stau in exces. Multumesc si succes tuturor!!

Simina_marian
Începător
Atat eu cat si fiul meu iubim tehnologia!eu pentru ca ma ajuta cu specializarea pe care o urmez(referate,poze....etc) si el pentru ca ii ruleaza la nesfarsit desenele si cantecele preferate!desii are doar 2 ani a invata sa intre singur de pe tableta pe you tube si sa isi deschida desenele!!eu sunt bucuroasa ca sta cumintel si chiar repeta diferite cuvinte pe care le aude,iar el e fericit pentru ca ii plac mult desenele animate si cantecele pentru copii!concluzia.....tehnologia este prietena noastra!ne face viata mai usoara:)

Mihai_15
Începător
Când nu avem semnal comunicam prin SMS.