anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

domosg
Începător
De obicei ne informam mult în mediul online pt teme, rețete, lucruri diy, ce le facem împreună pentru casa, urmărim filme, socializam. Cel mic 8 ani are 3 ore pe zi acces la internet, pentru teme și filme. Nu folosim în exces nici noi, adulții din casa, online-ul pentru ca ce vad cei mici la părinți, copie și nu as vrea o dependenta de online de acum. Cat despre device-uri, încercăm cât se poate sa fim în pas cu noutățile dar pana la o limita.

Cristinateodore
Începător
Buna ziua. Cred ca marea majoritate a oamenilor se bucura sa foloseasca tehnologia actuala. La noi in familie folosim la maxim tot ceea ce ne ajuta sa ne facem viata mai usoara si in acelasi timp sa ne relaxeze. Toate electrocasnicele le avem monitorizate si comandate prin wifi, atat combina frigorifica cat si masina de spalat, televizoarele, imprimanta,sistemul de supraveghere, sistemul de incalzire, etc. Fiecare dintre noi avem un telefon mobil de generatie recenta, fetita noastra foloseste pentru liceu un laptop si un kindle, sotul o tableta....deci suntem interconectati. Nu stiu cat de mult ne ajuta acest plus de tehnologie dar ce stiu este ca incercam sa dozam cat se poate de bine acest aport, pentru a nu deveni sclavi tehnologici si pentru a ne putea bucura de noi.

Andreealn
Începător
In familia noastra, folosim tehnologia astfel: sotul, laptopul pentru proiecte si telefonul pentru vorbit, eu laptopul pentru invatat si telefonul pentru internet si vorbit, iar copilul pentru cantecele educative. Si televizorul pentru relaxare. Adevarul este ca suntem strans legati de tehnologie, pana la urma asta este viitorul, iar in Romania avem cel mai bun internet din Europa.

Răzvan
Începător
Poate câștig neavând copii.tehnologia o folosesc mereu si aproape pentru orice.

DianaSP
Junior
Tehnologia este nelupsita din viata noastra. Baietelul meu de 9 ani are toate gadget-urile posibile. Se joaca pe PS4 cu casca VR...xbox...telefon etc. unele jocuri pot fi foarte educative.

Lavinia_3
Începător
In familia mea este indispensabila tehnologia. Am 2 baieti de 6 respectiv 3 ani. Ei stau pe internet in general pe YOUTUBE, sau descarca jocuri.curiozitati,povesti iar noi adulti stam pe diverse situri de socializare, mailuri..etc. Asa ca avem nevoie cat mai multe mijloace si instrumente pt a ne simti cat mai comfortabili de la baterii externe, telefoane, casti , incarcatoare , laptopuri.casti...etc. Dupa mine este foarte importanta tehnologia dc este controlata si folosita cumpatat.Multumesc

Rodica
Începător
Cum folosim tehnologia? Trăim în era tehnologiei și a gadgeturilor informaționale. Comunicam între noi doar prin intermediul internetului,ne destindem în timpul liber cu ajutorul internetului și a televiziunii smart.Atat eu cât și restul familiei suntem mai amatori de tot ce înseamnă nou în principiu și ne adaptam cu o mare viteză la tot ceea ce libertate de comunicare, comoditatea în ceea ce privește folosirea internetului pentru nevoile casei.Asadar este un rău necesar zilelor în care trăim. Și folosim la maxim ceeea ce dispunem.

Kent82
Începător
Neavând copii, pot vorbi despre copiii vecinilor. În familia mea de o persoana, folosesc tehnologia în aproape orice fac. Plătesc toate facturile cu ajutorul telefonului. Folosesc cam toate aplicațiile utile de pe mobil. Internet pe TV etc. Nu-i las pe copiii vecinilor sa se joace cu gadgeturile mele, doar sa mai asculte din când în când muzica data la maxim, sa se audă și la ei în casa. Copiii vecinilor afirmă că nu au mai avut un vecin asa rau cu ei, dar pe mine nu ma interesează părerea lor... Sa le cumpere părinții lor, dacă vor acces la tehnologie :-)) P.S. Pot să-mi aleg premiul?

Cosmina02
Începător
Folosim tehnologia atat noi cat si copiii pentru a tine legatura cu cei dragi , pentru a asculta muzica, si pentru a cauta diverse informatii.

Irish30
Începător
Suntem 3 in familie, un copil de 5 ani care de la vârsta de 2 ani butoneaza cu succes la tableta, telefoane și televizor, PS4. La fel si noi parintii. Fara sa-l invățăm nu are probleme la navigare, la jocuri, youtube etc. Din perspectiva copilului nu are greutăți deloc în navigare sau accesare a dispozitivelor pentru ca îi este ceva natural când vede ca toată lumea asta face în preajma lui. Eu estimez că în 10 ani o să am probleme de a mai învăța ceva nou, pentru că nici acuma nu mai am așa răbdare cum am avut cândva și atunci copilul o să fie ajutorul meu. Nu este tocmai un mediu sănătos pentru copii mici dar este necesar să învețe din timp în secolul 21 și am speranțe să îl folosească constructiv tot ce învață în acești ani.

Marin_adriana
Începător
Având doi copii unul școlar și unul preșcolar care se descurca mult mai bine dacat mine pe telefon, tableta atunci când cauta informații, jocuri sau muzica pe internet. Tot ei folosesc foarte bine și comunicarea video.Eu folosesc telefonul pentru internet banking, mail, comunicare verbala sau video, stocare informații și alte lucruri.

0840231684
Junior
Buna tuturor! Am o fetita de 4 anisori si este pur si simplu fascinata de telefon, selfie-uri cu fel si fel de ABTIBILDURI, joculete gen bubble shooter ca sa nu mai zic de youtube unde se uita la toate slime-urile, diferite povesti(cei 3 purcelusi, Alba ca Zapadaetc). Pentru e, tehnologia este ceva normal, noi ca si adulti ne mai plictisim

Ungur_Nicolina
Începător
Mami foloseste mult youtube avand 2 copii urmaresc cu intarziere Bravo ai stil!Fetita multe desene.

ncami
Începător
Tehnologia este o componenta indispensabila zilnic din viata mea si a fiului meu de 12 ani, deoarece astfel putem ramane conectati atât cu familia, prietenii dar si cu noutatile din lume

Gălușcă_elena
Începător
Copiii pe muzica și eu mail