anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Vlad_2
Începător
Noi suntem o familie cu doi copii și noi utilizam netul pe telefon și lapton zi de zi când este nevoie iar fetele de 7 respectiv 4 când credem noi de cuviință

Lance_danut
Începător
Copii mei au o relatie mai stransa decat a mea cu tehnologia in partea de jocuri in special ,avand in vedere varsta de 5 anisori

Alex_A
Începător
Buna tuturor, Am un junior de aproape 5 ani care este foarte receptiv la tot ce e tehnologie. Foloseste cu usurinta un google home mini pt a asculta anumite melodii preferate (a invatat sa il foloseasca ascultandu-ne pe noi) sau telefonul mobil atunci cand are acces. Ei s-au nascut si cresc aproape de gadgeturi si cred ca le va fi foarte usor sa le foloseasca. O zi faina !

Bogdan_Maricica
Începător
Eu ca printre folosesc tehnologia doar pentru strictul necesar de exemplu sa pot vorbi cu copii sau să imortalizez momentele din viata noastră. În schimb copii mei sunt foarte conectați și folosesc în aproape orice activitate tehnologia. Însă cu toate acestea reușim sa avem momente frumoase în familie fără tehnologie.

Bruno
Începător
Salut! Toata familia folosește tehnologia, noi părinții, folosim smartphonurile pentru a accesa diverse informații, cumpărături on line, rețele de socializare etc. Cel mai mult folosește fiul nostru tehnologia, asta însemnând computer, tableta, play station, nintendo, din pacate mult prea mult timp petrecut în "compania" tehnologiei...nu folosim controlul parental întrucât fiul nostru este deja adult si oricum stie mai mult decat noi, chiar apelăm la el la nevoie. În decursul anilor a rămas fidel pokemonilor, iubeste dinozaurii, robotii...

Viotoon
Junior entuziast
Tata folosește decât telefonul mobil pentru convorbiri telefonice și tv-ul pentru emisiuni tv. Iar eu folosesc pc-ul pentru jocuri,internet,hărți,telefonul pentru jocuri,internet,GPS și convorbiri . Pe Facebook.

P_vasi
Începător
Noi , în casă noastră folosim mult tehnologia Orange de mulți ani , în toate felurile , muzică , filme ,internet si multe altele , chiar ne-ar prinde bine acest premiu !

Ibercan
Începător
Noi parintii utilizam tel. si netul din Orange pt. Netflix etc. Copilul are aplicatie mobila cu scoala pt. teme si informari.

aurel68
Începător
Tehnologia este parte din viața noastră, atât pentru noi părinții cât și pentru copii, de la telefon, laptop până la orice alt tip de dispozitive. Internetul ne-a acaparat atât cu părțile lui bune dar și rele. Contează doar să existe un echilibru între viața virtuală și cea reală. O zi bună tuturor.

Anamaria_3
Începător
In familia mea, tehnologia se foloseste in primul rand pentru a putea tine legatura cu persoanele Dragi, mai ales cu cele indepartate. Cred ca in unele situatii tehnologia ne tine împreună ca de exemplu vizionarea unui film sau jocuri online

madalina_1
Începător
eu folosesc laptopul iar fetele folosesc telefoanele pe yutoube

Elemer
Începător
Sunt folosite cu succes

Claudiu_Patruse
Începător
Tehnologia in casa noastra se foloseste la greu.

Marius_27
Începător
Eu : folosesc tehnologia pentru divertisment : filme, muzica, informare online.

Răzvan
Începător
Nu am copii dar ca sa partip iau din vecini copii?folosesc internetul pe telefon,calculator.telefonul il folosesc aproape pentru orice.