anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Ronin
Începător
Fiind tata a doi copii,pasionat de tehnologie și tehnica,cumva hobby-ul acesta s-a transmis și copiilor mei: fiica mea mai mare are pretenția ca smartphone-ul ei sa fie compatibil atat fizic cât și tehnologic cu toate cerinteleunei adolescente. Fiule mereu intersant mai mut de partea software și de performante. Dacă la început performanțele tehnice erau stricte la recomandarea mea,acum este o “democrație” tehnica,pentru fiecare alegere: aparat,soft,program de muzica sau video,chiar și abonament,hotărârile se iau în urma unui “quroum” familial în care experiența mea fuzionează cu noile informații și trenduri expuse de ei. Lucrurile tehnice,digitale ne țin impreuna și ne fac mai uniți ,iar pauzele binemeritate de dezintoxicare digitală și de a nu uita ca suntem ființe organice perfecționeze aceasta relație a familiei.

BogdanT
Începător
Copiii mei sunt conectati cu colegii si prietenii nonstop online. Realitatea virtuala a devenit o obisnuinta. Nu stiu ce ar face fara comunicarea online.

deejay
Începător
Salut! Noi folosim atat serviciile de voce Orange cat si serviciile Orange TV GO! Fetita noastra se uita la desene animate, e foarte incantata dimineata cand o luam in sufragerie si sta cu noi la tv. Va rog daca se poate sa imbunatatiti aplicatia tv go pentru ca desi merge pe fire tv stick 4k, e cam ciudat controlul pentru ca trebuie folosit mouse..

Neamtul
Începător
Parinte:datorita secolului in care trăim, iar informația este cea mai importanța sursa ,logic ca nu mi am bazat educația pe care i am dat o fiului meu pe bete si pietre ,ci pe tehnologie.Impreuna am invatat cum s o folosim si sa fim mai utili in viata de zi și cu zi. Copil:Am avut norocul de a avea părinți deschiși la minte care mi au oferit tot pe baza unui merit.Spre exemplu, mama mea fiind contabilă am beneficiat de un calculator in casa de la o varsta foarte frageda, la 3 ani deja stiam sa deschid calculatorul ,iar o dată cu trecerea timpului toti din familie am reusit sa ne folosim de tehnologie,internet si de toate resursele pentru a avea o comunicare mai bună sau sa ne confruntăm/dezbatem seara in legatura cu un articol vazut pe net .Aceasta evolutie tehnologica este una dintre cele mai bune chestii intamplate pana acuma ,însă stim sa ne petrecem timpul in familie si fara ea

Dean83
Începător
Buna ziua! Sunt tatăl a doi copii, de 9, respectiv 7. Toti membrii familiei sunt conectati la tehnologie fie ca e vorba ds telefon, tableta, smartwatch sau laptop. Bineinteles ca ne este indispensabila, cel puțin noua adultilor pentru informare, iar pentru kinderi divertismentul primează. La capitolul deprinderi in domeniu trebuie să admit ca micuții prind foarte repede informațiile si invata sa se descurce mult mai bine pe anumite aplicații. Fetita, care inca nu invatase a scrie, cauta pe google prin comanda vocală. A deprins singura si cand am auzit-o/ vazut-o am rămas blocat.Isi cauta mereu cântece sau cate ceva de jucat. La capitolul comunicare foloseste whatsapp, ii plac emoticoanele.Fiul meu e pe partea de gaming: jocuri si urmareste pe youtube diverși gameri. Eu si sotia suntem pe partea de informare si conexe: ea pe retele de socializare iar eu pe canalele de știri, canale de plata sau achiziții. Asta e prezentul, vedem ce ne aduce viitorul. Succes tuturor!

Dan_7
Începător
Folosesc tehnologia atat in interes personal cat si profesional. Evolutia acesteia m-a lasat la bariera fapt care ma face sa apelez foarte des la experienta fiului meu pasionat in ale tehnologiei.

marian_olteanu
Începător
Buna tuturor...tehnologia de care suntem inconjurati este cuprinsa de smart tv, soundbar, boxa wireless, tableta, pc si telefon iar copii (2) le utilizeaza la minim posibil cu exceptia telefonului care ii un pic mai ridicata youtube si jocuri interactive...incercam pe cat posibil sa-i distragem de la ele...multumesc

Beldea_Viorel
Începător
Buna ziua, Fara tehnologie e cred ca imposibil de supravietuit in zilele noastre. Eu o folosesc zilnic la serviciu, iar copiii mei o folosesc tot zilnic, dar au limita de maxim o ora. La sfarsit de saptamana au voie cateva ore in plus. Multumesc.

Cipriancipriant
Începător
Toata ziua sunt or telefon, mail, info, muzica și filme, fapt pt care și fetita mea a început sa dacă același lucru, dar doar atunci când ii este dat voie

sscostin
Începător
Accesul la interrnet este obligatoriu, daca se poate de mare viteza, informatia nu se mai memoreaza ci se cauta pe google.ro, calculatorul tine de antichitate iar smartphone-ul este cel mai bun prieten.

Yoyo
Începător
In familia nostra folosim tehnologie de toate tipurile de la telefoanele mobile pana la aparate de gatit. Avand un bebe de 11 luni folosim destul de des aparatele de gatit cu abur, dar totodata ii punem muzica pentru adormit la telefon, desi este foarte mic foloseste tehnologia prin noi.Folosim un monitor in timp ce doarme pentru a veghea somnul si a nu cadea din pat

angel__petru
Începător
Tehnologia ne insoteste la fiecare pas. Ar fi destul de greu sa ne schimbam stilul de viata excluzand beneficiile tehnologiei. Fetita noastra de asemenea utilizeaza aceste mijloace pentru scoala si divertisment.

Adina_2
Începător
Mama e super concentrata cand scrie un mesaj, tata inca incearca sa invete Imi cer super des sfaturi despre cum sa navigheze si sa scrie, pentru ca ei au vazut ca eu ma descurc bine si sunt destul de fascinați de asta❤️

Luck_2311
Începător
Ok concursul e bun dar ceva premii mai de valoare ar trebui

Babencu
Începător
Folosim doar telefonia mobilă!