anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Tinadogaru
Începător
Eu am un băiețel de 4 ani si 4 luni si e pasionat de jocuri,mi a spus acum câteva zile că din banii strânși în pusculita o sa isi cumpere un laptop mare mare si va face el jocuri multe cand va creste

silviu1984
Începător
Tehnologia este utilizată de cei 4 membrii ai familiei, 2 adulți și 2 copii în a-i ajuta la anumite clarificări la școală, de a vizualiza și desfășura activități practice, dar bineinteles și de divertisment, iar pe noi adulții de ajută în a socializa cu persoanele dragi aflate la distanță, a viziona filme, asculta muzica, dar și în activitatea de job care uneori cere acces și de acasă.

Cipikkus
Junior entuziast
Ce treaba interesanta....tehnologia și copii. Deși uneori mergem pe principii puțin învechite sau conspiraționiste.... "eu nu îmi las copilul la TV, eu nu îmi las copilul pe telefon", etc, se pare ca tehnologia uneori ajuta mult activitatea de părinte...repet uneori. Pai hai sa încep și sa spun cum o folosesc. Am 2 fetite, una de 2 ani jumătate și una de 4 luni. Cea mare a început sa ceara videoclipuri pe YouTube, pe un TV smart, videoclipuri ce le pot considera educative (cum sa desenezi, cum sa construiești, etc). Programul este de jumătate de ora pe seara (cu prelungire involuntara la 1 ora). De ce consider ca ajuta? Ptr ca fetita mea a început sa deseneze toți pereții prin toată casa cu ceea ce vede pe YouTube. Cred ca de pe pereții mei lipsește sigla YouTube, în rest totul e creație. Oricum consider ca ii stimuleaza creativitatea și imaginația. Telefonul mobil....si convorbirile cu Mamaie, cu Tataie, cu Bunica și Bunicu, cu mătușa....si tot restul familiei. Seara ajung acasa și mai îmi spune... "tata wapap", traducere "tata whatssup". Știe ca prin acest "wapap" își poate vedea bunicii, mătușile și chiar prietena ei cea mai bună de la scara vecina (asta când mai vorbesc mamele între ele). Fetita cea mica... nu pot spune ca se folosește de tehnologie, dar prin intermediul ei folosim noi tehnologia. BabyMonitor, cu telefonul si camera este o aplicatie foarte utila. Păcat ca nu exista accesoriu sa o pot lua în brate, dar e bine. În rest noi ca părinți folosim tot ce e posibil, smartphone, laptop, smart TV-ul, sa putem cunoaște, sa ne informam, sa învațăm, sa vedem și alte experiente. Cred ca am răspuns pe subiect la întrebarea pusa și cred ca e util acest....schimb de experiente pe comunitate. Mulțumesc. Pentru cei ce au copii mici, sau mari... crestere usoara, iar pentru cei ce nu au copii, faceți repede unul, ca e foarte faina viata cu copii. E grea, dar e frumoasa.

Dumitrache_Ilea
Începător
Ne place rețeaua Orange, și abonament Orange.

AlexZ
Începător
David utilizeaza tehnologia de la varsta de 3 ani jumatate, tableta, telefonul si de curand achizitionat din orange store PS4. Suntem incantati de serviciile si ofertele Orange. Multumim si crestem alaturi de voi.

StefanB
Începător
Tehnologia in familia mea este folosita de aproape toti membrii familiei! Eu: ma folosesc de avantajele acesteia pentru a controla echipamentele IT: router, smart tv, termostat centrala. Ea: se foloseste pentru controlul masinii de spalat rufe si a uscatorului. Cea mica: inca nu poate folosi device-urile de mai sus pentru ca are abia 4 ani, insa foloseste aproape la perfectie youtube-ul 🙂 Cele doua pisici: cu toate ca nu au aceste abilitati, folosesc functia de Clean a aspiratorului iRobot Roomba si a mopului electric iRobot Brava jet (pe care o foloaim si noi dealtfel) 🙂

CocerbaAlexandr
Începător
Tehnologia este folosita oricand este nevoie si in absenta acesteia. Ea este menita sa ne usureze treburile casnice cat si celelalte precum locul de munca. Pentru informare si rezolvarea lucrurilor propuse. Atat parintii cat si copii au nevoie de ea pentru a-si satisface necesitatile si inlaturarea dificultatilor

În familie folosim cam toata gama de dispozitive mobile, respectiv smartphone, smart watch, laptop, tablete, smart tv. Fiica-mea, la 5 ani si jumatate, deja foloseste smart watch si tableta, plus televizoarele. Generația lor a crescut cu aceste dispozitive, stiu sa le pornească, sa isi instaleze jocuri, sa se joace sau sa navigheze pe internet si youtube, natural, de parcă ar fi in adn. Pasiunea aceasta pentru tehnica si tehnologie am reusit sa i-o transmit, sa vedem ce va face cu ea. Si eu si sotia lucram in cercetare si suntem dependenti de laptop, telefon si internet, iar copilul mosteneste inclusiv curiozitatea de a cauta, de a vedea ce se întâmplă daca acceseaza un site si asa mai departe. Fiind inca micuta, timpul alocat acestor dispozitive mobile este limitat, insa ma bucur ca le foloseste si e curioasa.

simona1ionescu
Începător
În familia noastră tehnologia este utilizata non stop

MOISELUION1977
Începător
Suntem abonați fideli, folosim internetul pentru :plată facturi, internet banking, informații utile diverse, comunicare, socializare, vizionari filmele, documentare, planificarea vacanțelor.....

Ben
Începător
Eu folosesc tehnologia din casa cât de cât, dar băiatul meu în vârstă de 17 ani o devorează...

Nicol1
Începător
Bună dimineața. Noi folosim foarte mult tehnologia în casa. Copiii, doi la număr, utilizeaza telefonul mobil pentru a comunica cu colegii sau profesorii cursurilor pe care le fac, pe grupurile dedicate. Urmaresc diverse experimente pe YouTube pentru ca sunt pasionați de experimente diverse. În timpul liber se joaca împreună pe Ps4 și asta muzica sau diverse posturi de radio pe castile Wi-Fi wireless. În week-end uri dau "petreceri" cu suc și popcorn la boxele portabile:)). Cel mai mult le place ca în fiecare sâmbătă vizionam câte un film pe Netflix, în camera lor și zic ca acolo este cinematograful nostru privat VIP. :). Noi, adulții, folosim foarte mult internetul pe telefon pentru a cauta rețete, adresele locațiilor de interes, facem plăti, cumpărături on line, etc. Laptopul este folosit și el foarte mult acasă pentru diverse lucrări. Am constatat ca noi folosim foarte mult netul și gadget-urile, tehnologia în general, într-o singura zi. Succes tuturor.

Cepoi_Cristian
Începător
Eu am doi copii respectiv fata care are 15 ani și băiatul care are 8 ani iar la noi în casa tehnologia e la loc de frunte și se utilizează pentru netflix, youtube, youtube Kids, orange TV go, dicționar on line și alte site-uri educative sau pentru teme, informații, știri, plăti on line, cumpărături online,.

DanS
Junior
In familia mea toti membrii sunt dependenti de tehnologie: telefon,internet... Activitatle zilnice fac indispensabila tehnologia. Scoala copiilor depinde de tehnologie.

oananedele
Începător
Toată familia o folosește de la mic la mare, este foarte practică pentru toți și chiar ajutătoare