anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau să știu pentru ce plătesc 20€

GEKO
Explorator

De 2 ani am abonament 5G. Este a 3-a oară când primesc:

"Am efectuat o resetare asupra serviului de internet. Iti recomandam sa inchizi si sa redeschizi telefonul pentru o actualizare si spune-ne daca iti functioneaza, te rugam."

3-5MBps pentru 100 lei lunar? Really? Păi nu mă transfer eu la Prepay 3 euro curând...

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Cam așa merge, în general 5G în București în banda N1, fiind și la limită cu semnalul, situat departe în raport cu antena care te deservește. Poate după ce se va da drumul la 5G în banda N21 (1500 MHz) și N28 (700 MHz) să acopere și zonele mai deficitare din N1. 

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Pololica
#StarMember

Salut! 

Pe 4G cum stai? Am verificat weekendul trecut pe telefonul soției cum stau cu 5G pe la mine (mai periferic prin Rahova) și nu prind de la niciunul (la propriu). Probabil mai pe la sosea sa se prindă ceva. Dacă antenele sunt departe, este inutil semnalul. 

Pe 4G+ mereu a fost slab. 20-30Mbps.

Atunci soluția este Wi-Fi sau 4G. 5G abia se implementează pe frecvențele achiziționate. Prețul plătit este irelevant dacă semnalul dă cu virgulă (indiferent de operator). 

Nu e o soluție nici să ne ceară suta de lei și să nu ofere nimic. WiFi ai acasă dar on the road ești pe mobil.

Care sunt soluțiile în afara de Orange? Soția nu are altă soluție la muncă în afara de Vodafone. Este singurul motiv pentru care stă la ei. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Este simplu, dacă ai doi ani de când plătești atât, în sensul că poți să reduci acest abonament la o sumă suportabilă, care să nu te mai pună pe gânduri.

Cu rețeaua în zone aglomerate, este destul de greu și nu prea ai ce să faci!

Deci sfatul meu este să reduci abonamentul cât se poate și să ai resursele de care ai nevoie. Găsești online chiar pe la 5,5 euro, fără telefon, cu internet nelimitat.

https://www.orange.ro/abonamente/?utm_term=&utm_content=19651070770+-+&utm_id=19651070770&gclid=CjwK...

Și dacă semnalul este slab acasă, folosești wifi.

Eu am acum indoor cam așa ( în Pitești):

https://www.speedtest.net/my-result/a/9543228497

Baftă! 

Cine își ia abonament 5G, nu și-l ia pentru a sta pe Wi-Fi acasă ci pentru viteză bună oriunde în oraș fără să mai cauți FreeWiFi + Hotspot mobil pentru laptop.

Știu de oferte. Că dai 5 euro, că dai 20, tot același semnal e. În iunie am să-l reduc la cel mai mic posibil.

Mi se pare absurd să folosești o rețea care nu are semnal în zonele de interes, indiferent că prețul plătit este de 2€ sau 20€ (sper că nu ai ales abonamentul de 20€ doar pentru 5G... ) 

Am ales 5G fiindca serviciul era nou in oras, Suceava are 5G de doar 1 an si ceva.

E ciudat, e fluctuant. Seara e viteza mica, la amiaza ieri am prins 569Mbps.

Daca se intampla in aceeasi zona, in aceleasi conditii de test, nu poate sa fie decat o singura explicatie: congestie de retea. Altfel spus, toata lumea e conectata in acelasi loc la aceleasi antene. E o situatie arhicunoscuta. Si se manifesta exact la fel si pe 4G/3G etc. 

Client Orange

Fiindca o fi doar o singura antena prin cartier. Cel putin asta cred eu.

Foarte posibil... Cu cat sunt mai multi oameni conectati la aceeasi sursa, cu atat viteza pentru fiecare client in parte va fi mai mica.

Client Orange

arsradu
#StarMember

Salut,

Incearca sa selectezi un server mai apropiat de tine. Daca vitezele sunt la fel, si la 300 nu se poate face nimic, renunta la abonament si treci pe prepay. N-are rost un abonament de 100 de lei pentru viteze de genul asta.

Client Orange

Nu cred că contează serverele. Acum pe Cluj am 400Mbps și pe o Universitate aflată la 1km am 125Mbps.