anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

VoLTE şi VoWiFi pe telefoanele midrange Motorola vândute prin Orange, Vodafone şi Digi

RafaHelper
#StarMember
Stiu ca au fost utilizatori care intrebau sau au cerut serviciile de VoLTE şi VoWiFi pe telefoanele Motorola aici in comunitate.
‏‏‎ ‎
Ei bine, cei de la Motorola au anuntat deja ca au implementat aceste servicii pe terminalele de mai jos:
- Moto E6s (mai puţin la Vodafone)
- Moto E7 Plus
- Moto G8 Power
- Moto G8 Power Lite (mai puţin la Vodafone)
- Moto G Pro
- Moto G9 Play
- Moto G9 Plus
- Motorola One Fusion+
- Moto G 5G
- Moto G 5G Plus
- Motorola Edge
- Motorola Edge+
- Moto RAZR 5G
‏‏‎ ‎
Mai sunt utilizatori de Motorola in comunitate?
Cum apreciati aceasta veste?
6 Răspunsuri 6

svetalex
Senior certificat
@rafa.helper mulțumim pentru informație. Dar personal nu știu ce presupune serviciul Volte, deși telefonul meu (Huawei) pe tasta de apelare are acest cuvânt scris :).

Jay
Campion certificat
Cred ca sunt putini.. Motorola a stagnat foarte mult.. Eu nu folosesc nici VoLTE nici VoWiFi Am auzit de ele, dar, n-am avut curiozitatea sa încerc..

RafaHelper
#StarMember
@svetalex, apel 4G sau VoLTE, care este prescurtare de la voce prin LTE, LTE find 4G, este serviciul care iti perminte sa efectuezi apeluri voce prin reteaua 4G. Mai multe detalii gasesti aici: https://www.orange.ro/servicii/apel-4g/

FLo1
#StarMember
@Jay si @svetalex: Aveti si folositi / Doar ca inca nu stiti. Nu aveti si nu folositi daca nu detineti un dispozitiv compatibil 4G, si nu aveti activata functia VoWIFI. Activarea acesteia din urma e o chestiune de preferinta.

Razvan
#StarMember
@jay, Volte cred că folosești by default, mai ales că ai conexiune 4G.

FaraUnID
Campion certificat
Faptul ca exita si altceva in oferta operatorilor, in afara de Samsung, Apple, Huawei este un lucru cat se poate de benefic dpv al diversitatii si al optiunilor de a alege. Faptul ca operatorii de la noi stau pe obraz si practica adaosul comercial deja consacrat..... chiar nu are rost sa discutam despre asta. Chiar daca nu utilizez acest brand, sora-mea are Motorola si mama are Motorola. Prin urmare: Motorola a cam pierdut startul in materie de smartphones si cam tot ce scot ei astazi ca fiind nou, concurenta are deja pe piata de cel putin 1 an. Telefoanele Motorola au devenit telefoane de duzina, telefoane din zona mediocru. Faptul ca pe carcasa este inscriptionat Motorola nu schimba cu nimic datele problemei, sunt niste telefoane si cam atat. La fel de bine putea fi scris Vonino, e-Boda, Allview, Myria, rezultatele erau aceleasi. Singurul plus in cazul Motorola este dat de Android-ul aproape stoc, fara prea multe balarii prin el. In acest caz, daca faci trecerea de pe un telefon cu interfata customizata (Huawei, Xiaomi, Oppo, OnePlus, etc), telefonele Motorola vor parea destul de spartane si saracacioase dpv al UI-ului.