anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteze pe timpul nopții 4G/5G București

Catalin2345lsdv
Junior entuziast

Salutare prieteni. astăzi vă propun să discutăm despre internet. știu că sunt n.n.n.n. subiecte pe tema asta, dar asta promit că va fi interesantă!. deci? cine are probleme internet 4g/5g? economie la curent domnii mei! hai cu algoritmul!

17 Răspunsuri 17

Catalin2345lsdv
Junior entuziast

hai Orange! unde sunt vitezele de 1500 mbps?

Teoretic pe fibra optica, Sper ca nu vrei viteza asta pe telefon, nu-i vad rostul.

Aseara am fost la concert Depeche Mode si, pe 4G+, mi-a fost dificil sa fac un live pe FB, pt ca tot stadionul cred ca facea acelasi lucru. Asa ca am comutat pe 5G si a mers perfect, fara sincope.

O sa fac diseara niste teste de acasa, sa vad ce viteze am dupa ora 23.

daaaaaa! și eu am fost tare trupaDepeche Mode! acum, să nu blocheze topicul! chiar vreau să rămână această discuție deschisă! și cum spunea Dan Cadar, hai cu algoritmul!

Catalin2345lsdv
Junior entuziast

Vă place? Nu?

Hai cu algoritmul în comentarii! Să vedem, care este părerea voastră.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu sunt doar în București treburile astea, ci cam peste tot, s-a mai spus. Și da, este vorba despre economie de curent.

FLo1
#StarMember

@Catalin2345lsdv: Salut. Bănuiesc că te interesează un ”algoritm” al vitezei scăzute, nicidecum al întreruperii anumitor antene pe perioada nopții pentru acea economie de energie electrică. Ei bine, pentru viteza scăzută, atât timp cât am întâlnit și zone cu 4G+ în care nu am putut deschide o pagină de net, ”algoritmul” este congestia: prea mulți doritori (utilizatori și terminale) pe m2, aflate în zona respectivei antene. Dacă e o problemă de la antenă (operator) aici deja sunt multe necunoscute plebeilor. Cât privește acea ”economie de energie electrică” posibil ca nici măcar mulți dintre angajații Orange să nu o înțeleagă, ci doar managementul, cu ai lor indicatori de performanță și reducere costuri. Pentru că atât timp cât nu eficientizezi cu noi investiții o locație(antenă) ci preferi să o închizi... este doar ca o plimbare cu buldozerul pe șoselele orașului.

da... hai Orange! mai lăsaține cu reclamele de 1500 mbps!

Razvan
#StarMember

Viteza pe 5G în banda N1 sunt inferioare conexiunii 4G+. Noaptea sunt dezactivate antenele în banda b7 sau N7 care agregă cu N1 pentru o viteză de maxim 400 Mbs. Pentru a ajunge la viteza de 1500 Mbs, trebuie să îndeplinești cumulativ următoarea configurație 5G NSA: N78 100 MHz, semnal full, N1, B3 și B7. Numai că în București pe huawei, in special banda N1 nu este optimizată la parametrii maximi de exploatare și din această cauză nu vei atinge niciodată 1500 Mbs. Poate, dupa ce vor face swap la Ericsson full si vor adăuga și banda N28 se vor obține viteze 5G+.

Ne poți spune locația, unde ai viteze scazute pe 5G.

hai administratorii! cu păreri! că la reclame, nimeni nu vă întrece! mă rog... oamenii nu sunt de vină. din punct personal, cineva acolo sus, trebuie să schimbe umpic treburile. înțeleg că, din septembrie, se schimbă lucrurile.

eu am Iphone 14

delfinas
#StarMember

București, Colentina

Honor Magic 4 Pro

Viteze la 5G

Screenshot_20230728_002415.jpg

 La 4G+

Screenshot_20230728_002559.jpg

Te rog să lași vitezele tale scrise. Pentru că, folosesc cititor de ecran. Răspuns către Răzvan, adresa este Spiru Haret București . acum, stăm foarte bine la viteză.

La 5G, 620 Mbps la download și 45.7 la upload, iar la 4G, 59.4 și 17.

Bine că s-a rezolvat și la tine!