anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteze comparative Vodafone vs. Orange (Bacau)

Anonim
Neaplicabil
Asta oferă Vodafone în Municipiul Bacău, oraș lipsit de acoperire 5G. Cam pe când voi putea întâlni așa ceva și la Orange? Voi cum stați cu viteza?
7 Răspunsuri 7

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Adrian. Și orange stă la fel de bine, poți vedea rezultate comparative cu cel postat de către tine.

Anonim
Neaplicabil
Iată, încă un test efectuat chiar acum:

Vio73
#StarMember
Salut! Uite un test de ieri, de la mine, din Pitești. La Bacău sunt foarte multi pe ORO și puțini pe VDF și de aici problema respectivă.

Viocat
Senior certificat
Comparam mere cu pere. Depinde ce server se ia pentru test, ce benzi sunt disponibile in celula in care se conecteaza la momentul respectiv telefonul, cat duce placa de retea din telefon, incarcarea celulei telefonice si a serverului la care se face testul. In rest ce sa zic 2 viteze foarte bune prezentate.

FLo1
#StarMember
Exact.... mere cu pere. Pentru că merele din Pitești sau București nu vor avea rezultatele perelor din Bacău. Concret, pe acest topic discutăm local, la nivel de Bacău CINE are rezultate mai bune. Dacă o răsuciți cu ora sau cu locația când omul locuiește total în altă parte și are nevoie de servicii la alte momente decât cele imaginate de unul sau altul..... nu se clarifică nimic. Și nici măcar Orange nu se va deranja cu un răspuns concludent (comparativ) cu rezultatul care stă la baza acestui topic (întrebări). Deci la o întrebare simplă despre mere, este irelevant a discuta despre pere.

Anonim
Neaplicabil
Nu știu dacă mai sunt chiar foarte mulți în Bacău pe Orange ca mai demult...bine, tot Orange rămâne lider pe Bacău. Sunt 5 magazine Vodafone în Bacău, au cumpărat și UPC, s-or mai fi portat destui foști UPC-iști pe Vodafone dorind să fie la același provider de servicii mobile și fixe. Mulți băcăuani, ca de altfel în toată țara, au mai plecat după ieftinătura DIGI. Totuși, ciudat e că, și în Constanța, unde domină clar Vodafone, tot pe Vodafone aveam viteze ușor mai mari decât pe Orange. Nu cu mult mai mari. Întărind însă mențiunea din comentariul de mai sus: având în vedere că dețin "bolidul" Xiaomi MI 10T Pro 5G...cum să nu am viteză mare! Sunt bune și Orange și Vodafone ca rețele. Doar că Orange sunt cam zgârciți și comuniști, atunci când se hotărăsc să îți ofere ceva net în plus îți lasă impresia că parcă organizează o casă de ajutor reciproc pentru pensionari, cu chetă și donații. Și le cam place să se complice și sa îngreuneze experiența all over a clienților lor. Părerea mea!

Szabolcs
Explorator entuziast
De mai bine de 10 zile cam asta e viteza la Dej, jud Cluj, unde stau eu. Deci ce sa mai vorbim de Orange. E mai bine la Digi.