anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza slaba internet Tractorul, Brasov

Dragoș1990
Începător
Buna ziua, de miercurea trecută am probleme foarte mari cu viteza la internet, indoor nici nu se mișcă, outdoor pe 4g am o viteza de 3mb/s. Am sunat de mai multe ori la call center dar nu am primit nicio soluție, ultima data chiar mi s-a închis apelul. Precizez ca pana miercurea trecută nu am avut probleme cu viteza, a mers perfect și locuiesc de vreo 5 ani la aceasta adresă. Adresa mea este aleea constructorilor, nr 13. Atașez și un speed test. Sunt ceva probleme cu antena de semnal în zonă? Este un termen de remediere?
7 Răspunsuri 7

Anonim
Neaplicabil
Este un site afectat in zona respectiva.

Dragoș1990
Începător
Știi cumva vreun termen de remediere?

Anonim
Neaplicabil
Este cel de langa Medlife. Esti fix in aria lui de acoperire, dar momentan nefiind functional...65526 🙂 Termen nu am, poate ne zice Orange. 🙂

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că trebuie să le faceți mai mulți sesizări, pentru că se urnesc foarte greu. Baftă!

DanielaH
Moderator
@Dragoș1990, mai sunt probleme în zonă? Ai făcut cumva vreo sesizare la colegii noștri de la Serviciul Clienți?

Dragoș1990
Începător
Am vorbit azi cu un angajat de la reclamații și mi-a comunicat ca este o problema la un satelit de semnal de lângă spitalul Tractorul și mai este încă unul defect în zona coresi. Din păcate nu au termen de remediere.

Antonela
Începător
Am și eu probleme cu internetul din luna mai, anul trecut. Locuiesc pe Str. Gen. Mociulschi. Din păcate, deși am găsit înțelegere la angajații orange și m-am abonat de probă, pentru a testa un ruter timp de câteva zile, nu am avut parte de internet la capacitatea maximă. Netflix se încărca un pic, apoi se oprea, youtube la fel, cât despre zoom (ce aveam eu nevoie cel mai mult) se încărca 3 minute, apoi mă deconecta. Am făcut sesizare, pentru că și semnalul de voce îl am doar dacă vorbesc de la fereastră. Explicația a fost că...după pandemie a crescut numărul utilizatorilor în zonă și nu se poate monta încă o antenă, decât după multe studii. Antena montată la Spitalul Tractorul nu face față. Am dus înapoi ruterul, am renunțat să mai fac hotspot pentru a putea accesa internetul pe laptop și aștept să văd ce răspuns vor da și cum se va remedia situația. Deși folosesc date mobile, pe telefon văd youtube cu întreruperi, pe zoom am aceleași probleme, iar de intrat pe site-uri se mișcă foarte greu. Am crezut că este de la telefonul meu, însă am verificat cu alt telefon și situația este la fel.