anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza mica net mobil in Militari Residence Chiajna

vanesa2_5
Începător
Str. Tineretului 37, Chiajna, Ilfov - stau la apartament. Si in casa dar si pe balcon viteza la net mobil in 4G este extrem de mica (atasat teste de pe aplicatiile Speedtest si Opensignal) facute azi. Problema aceasta persista de luni de zile, iar cei de la Call Center Orange si din chatul MyOrange nu mi-au oferit nicio solutie. Am incercat sa setez telefonul (Iphone XR) sa foloseasca doar 3G: viteza era de 1Mbps. Am pus cartela sim in alt telefon: viteza la dowload 2-5 Mbps maxim. Deci este problema de acoperire, ceva trebuie imbunatatit pentru ca la abonament de 19€ lunar mi se pare inacceptabil. Iar in aceasta seara mi s-a oferit ca raspuns final ca ar trebui sa imi mai fac inca un abonament la Orange, de internet fix, astfel incat sa am WiFi. 1: este bataie de joc pe fata. 2: cine mi-a oferit acel raspuns clar nu stia despre ce vorbeste pentru ca Orange nu a adus internet fix in aceasta zona. Eu ce ar trebui sa mai fac??? Sunt extrem de dezamagita si sunt legata de contract inca un an.
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Buna! Asa a fost de la inceput? Ai spus ca este vorba de niste luni de zile, s-a schimbat ceva, cand a inceput sa functioneze asa slab?

vanesa2_5
Începător
Buna, daca ar fi sa zic exact o perioada, as zice ca incepand cu luna februarie a anului 2020 am inceput sa raportez problema vitezei. Nu stiu exact cum era anul trecut pentru ca foloseam non stop WiFi-ul din casa

Jay
Campion certificat
Deci, este posibil sa fi fost de la inceput asa si sa nu se poata rezolva, indiferent ca este semnalul zonei, sau ca este din cauza infrastructurii cladirii.. Vezi daca te ajuta informatiile din topicurile astea.. https://comunitate.orange.ro/questions/2444235-probleme-internet-mobil https://comunitate.orange.ro/questions/2378336-troubleshooting-rapid-probleme-internet-digi-vodafone-upc-telekom-orange

Vio73
#StarMember
Bun venit! Eu zic că dacă sunteți mai mulți cunoscuți în zonă, puteți face o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro, în care să le explicați situația exactă, eventual și cu teste de viteză și poate rezolvați ceva. Important este să insiști, nu să încerci o doar o dată sau de două ori și să te dai bătută! Își spun din propria experiență, că într-o zonă rurală m-am chinuit ceva timp cu așa ceva, dar am reușit. Trebuie să reușești și tu! Succes!

Szabolcs
Explorator entuziast
Uite aici viteza de net, toata dimineata asa a fost Aceasta viteza este in Dej, Jud Cluj.

Vio73
#StarMember
Poate doar într-o anumită zonă. Am testat acum vreun an în Dej (din mers) și prindeam în jur 100 Mbps. Dar asta nu scuză vitezele extrem de mici!