anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Testează internet 5G - sms 8333?

Abonat
Explorator entuziast
Tocmai am primit următorul sms:

"Vrei sa testezi gratuit internetul la viteze 5G? Trimite 5G prin SMS la 8333 si primesti bonus internet nelimitat si acces 5G, timp de o luna."

1. Este reală această ofertă?

2. A mai primit cineva acest mesaj recent?
(tocmai vorbisem la telefon despre 5G și apoi am primit sms-ul... coincidență?)

Mi s-a părut ciudat că sms-ul a venit de la ORANGE (cu litere mari)
și toate celelalte informări le primesc de la Orange.
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Ne-au confirmat colegii că SMS-ul a fost trimis de Orange unui eșantion de abonați posesori de telefoane 5G. Deci oferta este reală 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

ceacanaule
Junior entuziast
sigur este o coincidenta . CINEVA ISI BATE JOC DUPA PAREREA MEA

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Abonat! Vom verifica și revenim cu un răspuns.

tomaciprian
Cunoscător
Poti pune un screenshot cu acest mesaj?

Vio73
#StarMember
Salitare! M-aș mira să fie pe bune, pentru că mulți ne-am dori să testăm internetul 5g. Chiar sunt curios dacă este adevărat!

FaraUnID
Campion certificat
O fi o campanie de Valentine Day - 8 Martie in care sa ofere acces la internet, in mod gratuit, timp de 30 zile. Nu ar fi ceva iesit din comun, au mai fost campanii de acest gen. Sau Dorel, de la IT au reusit sa-si prinda urechile prin tastatuta.

Neaplicabil
Numerele scurte de tipul 8XXX sunt alocate pentru servicii de rețea. Iar numărul 8333 parcă a mai fost folosit de Orange acum vreo 2 ani în urmă când au decis să nu mai trimită facturile tipărite ci să le emită doar în format electronic. Atunci erai anunțat că ai fost trecut automat la factura electronică dar dacă nu vrei să renunți la factura tipărită trebuia să trimiți NU la 8333.

FaraUnID
Campion certificat
Numarul 8333 apartie lor, asta este clar. In trecut abonatii care depuneau cereri de portare in alte retele primeau automat o contraoferta de la Orange. Acele oferte erau trimise pe SMS si daca te razgandeai si acceptai contraoferta trebuia sa raspunzi trimitand cuvantul DA prin SMS la 8333. In acel moment cerea de portare se anula si beneficiai de oferta propusa.

Neaplicabil
@FaraUnID atunci înseamnă că e o ofertă pe bune... mai rău ar fi să nu ai un telefon compatibil 5G sau să fii în afara arie de acoperire 5G. Oricum sunt zone foarte aglomerate în orașe cu 100% acoperire 5G teoretică în care nici măcar 4G+ nu e disponibilă și comută automat la 4G.

Abonat
Explorator entuziast
Nu știu cu ce ar ajuta un screenshoot - dar așa arată. Diferența în numele destinatarului (litere MARI) și atenționarea că sms-ul s-ar putea să mă coste bani, m-au făcut să ezit (plus am avut recent o tentativă reușită de fraudă asupra unui membru în vârstă din familie, tot cu numere scurte) Mulțumesc pentru răspunsurile voastre!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Ne-au confirmat colegii că SMS-ul a fost trimis de Orange unui eșantion de abonați posesori de telefoane 5G. Deci oferta este reală 🙂

Vio73
#StarMember
Atunci e foarte bine! Ideal ar fi să puyem experimenta toți cei cu telefoane 5g aceste lucruri!