anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Solicitare adaugare antena suplimentara localitati limitrofe !

marianmadalin32
Junior entuziast
Va salut. Bunica mea locuieste intr-o localitate , intr-un sat aflat la 65 de km de orasul Iasi. Satul se afla situat intre doua vai, dupa niste dealuri. Permanent se plange de intreruperi si de lipsa semnalului la retea si implicit la telefon. De fiecare data cand sun si vorbesc cu ea, se aude cu intreruperi sau nu se mai aude deloc. I-am rugat pe cei de la Orange, care pur si simplu isi bat joc , deoarece suntem in secolul 21, sa instaleze o antena suplimentara care sa amplifice semnalul pentru localitatile situate la o distanta mai mare de orasul Iasi. Eu vorbesc, eu aud ! Asa ca voi expune public tot ! Ca sa vada toti clientii !
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Salutare! Îți spun cum am procedat eu, cu toate că am mai spus-o de multe ori. Am strâns cât mai mulți utilizatori, cu nume, prenume, nr de telefon, etc si am făcut o sesizare către Orange. După ceva timp și multe rugăminți, au instalat antena, iar acum am chiar 4g+, la viteze de peste 200 Mbps. Eu zic să încerci și cine știe! Dacă sunteți mai mulți, poate, poate. Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Miha_Z
#StarMember
Probabil ca o antena suplimentara implica costuri mari si nu se merita. Chiar daca expui tu totul public, daca pentru firma nu renteaza acea antena, nu se va pune si punct. Incearca sa-i dai bunicii cartele de la alti furnizori si vezi daca au semnal mai bun.

delfinas
#StarMember
Da, depinde câți clienți au în acea zonă. In funcție de asta e gândită o investiție, dacă e fezabilă, profitabilă. Ai incercat alte rețele acolo sa vezi daca e vreo diferență?

FaraUnID
Campion certificat
Antena aia suplimentara de care spui co$$$ta bani. Adica implica niste costuri care costuri, ca in orice business, trebuie amortizate cat mai repede pentru a intra pe profit. Daca din proiectiile financiare ale operatorului amortizarea investitiei se va face extrem de greu, iar profitul va fi infirm pur si simplu investitia nu va avea loc. Din cate ne spui tu "Bunica mea locuieste intr-un sat aflat la 65 de km de orasul Iasi situat intre doua vai, dupa niste dealuri." Eu stau in buricul targului si singurul operator care are fibra pe scara blocului este RDS, iar majoritatea locatarilor s-au dus catre Digi. Restul operatorilor (Telekom, Vodafone, Orange) nu au considerat rentabila investitia. Repet, in buricul targului, nu intr-o vale aflata intre doua dealuri. Solutie 1 - Daca iti permiti, achzitionezi o antena de tip home use, din buzunarul propriu, si soliciti instalarea ei pe casa bunicii. Solutie 2 - Migrezi catre un alt operator care sta ceva mai bine pe partea de semnal, in zona respectiva. Nu stiu ce telefon are bunica, dar unele telefoane pur si simplu sunt praf la capitolul receptie semnal in zonele unde acesta (semnalul) este deficitar. Din propria experienta pot sa-ti spun faptul ca in zone in care un Samsung se chinua sa gaseasca reteaua si sa se agate de semnal, un Huawei nu avea nici cea mai mica jena gratie Neural-Network Processing Unit.

Cathy
Explorator entuziast
Buna! Stiu despre ce vorbesti. Si parintii mei au astfel de probleme in zona unde s-au retras si fiind o zona izolata, prima gospodarie se afla la aproape 2 km de ei, oricate solicitari am facut chiar specificand ca suporta ei costurile tot nu am rezolvat. Pana la urma chiar daca astia duc colete cu drona si in curand sejururi pe Marte, noi ne-am intors la telefonul fix si sunt foarte multumiti. Te poti intelege cu ei la telefon, nu se mai intrerupe si in caz de nevoie pot apela fara a fi nevoiti sa caute semnal. Asa ca degeaba te superi pe Orange, asa cum spunea cineva mai sus totul costa si nu ai cum sa faci niste investitii doar pentru un numar limitat de clienti. Cei platiti de mine si de tine nu fac spitale care ar putea ajuta sute de oameni in anumite orase (nu vorbim de sate, comune) dar ce sa faca o firma privata care pentru asta a fost creeata, sa faca afaceri.

Vio73
#StarMember
Salutare! Îți spun cum am procedat eu, cu toate că am mai spus-o de multe ori. Am strâns cât mai mulți utilizatori, cu nume, prenume, nr de telefon, etc si am făcut o sesizare către Orange. După ceva timp și multe rugăminți, au instalat antena, iar acum am chiar 4g+, la viteze de peste 200 Mbps. Eu zic să încerci și cine știe! Dacă sunteți mai mulți, poate, poate. Baftă!