anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal slab indoor Brasov cartier Coresi

FlooAldea
Începător
De o săptămâna nu mai pot vorbi la telefon din interiorul locuinței din Brasov cartier Coresi.
11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator
@FlooAldea, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru sesizare! Nu avem semnalat niciun incident de rețea în zona respectivă. Înțeleg că sunt probleme doar în interior? Ai încercat să introduci SIM-ul într-un alt telefon să vezi dacă situația persistă?

Anonim
Neaplicabil
Probabil aveai semnal mai bun de la statia din Tractorul, care este momentan nefunctionala. Este si in zona ta o statie, deci ar trebui totusi sa fie semnal...

FlooAldea
Începător
Multumesc mult! Eu stau mai aproape de Tractorul, deci probabil asta e problema. Dacă nu o sa se imbunătățească situația semnalului, probabil voi alege alt operator.

DanielaH
Moderator
@FlooAldea, mai sunt probleme cu semnalul? Situația se manifestă doar indoor sau și outdoor?

FlooAldea
Începător
Doar indoor. Iar pana acum nu aveam nici o problema

B_D
Începător
Bună și eu stau în Tractorul și nu am semnal la voce in interiorul apartamentului!!!

Anonim
Neaplicabil
Site-ul din zona respectiva va fi demontat din pacate. 🙂 Atat Orange cat si Vodafone nu vor mai emite din locatia respectiva nimic. Nu stiu ce vor face Digi si Telekom, daca si ei sunt impactati sau nu.

B_D
Începător
Pai și asta înseamnă că nu voi putea vorbi din zona mea deloc de acum încolo?! Eu am probleme strict cu semnal la telefon voce.

Anonim
Neaplicabil
Probabil se va monta intr-o zona apropiata alt site candva, in functie de disponibilitatea de inchiriere. Mai exista si varianta sa se reajusteze pozitionarea altor sectoare din zona pentru o acoperire cat de cat, ramane de vazut ce solutie se va alege. Momentan e asa cum se vede...

B_D
Începător
Aileiii ☹️ Mulțumesc.

Anonim
Neaplicabil
Daca ai un telefon compatibil cu apel WiFi si ai acces la o retea wireless ai putea folosi ca solutie temporara functia asta pentru acces la telefonie in cladire.