anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal slab 4g in casa pe date mobile

Razvan42
Junior
In seara acesta am avut o pana de curent,si am fost nevoit sa folosesc datele mobile!Semnal a fost foarte slab si prost cu o viteza de 7-8mb !Nu mergea nimic pe telefon nu mai zic sa fac hotspot pe laptop!
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă a fost pană de curent în zona ta, este posibil să fi fost afectate și numite echipamente de telefonie mobilă care te deservesc cu servicii de internet mobil și voce, pentru că și acestea funcționează tot cu electricitate. Dacă situația persistâ și la câteva ore și după ce a revenit curentul, te sfătuiesc să apelezi Serviciul clienți la numărul unic 300 sau pe Chat Djingo și să le explici situația. Sper să se rezolve cât mai curând! Succes!

Razvan42
Junior
Da ,asa am gandit si eu ,dar astazi am luat leg cu ei si au zis ca sunt probleme in Piatra Neamt cu semnalul si ca se lucreaza la acest aspect!Si pe esim am semnal mai prost fata de cartela fizica tot orange de la munca!

Vio73
#StarMember
E bine dacă se lucrează, pentru că înseamnă că lucrurile se vor schimba in bine. Rămâne însă de văzut și sper să fie așa! Au mai spus și alții că e congestie de rețea în mare parte din acest oraș și probabil că ar trebui mărite capacitățile, pentru că probabil nu sunt in concordanță cu numărul de utilizatori. Dacă la treaba asta s-au referit cei de la Serviciul Clienți, cred că ar fi excelent pentru cei care locuiesc în zona ta. Îți doresc să ai multă baftă și să auzim de bine!

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Cred ca de la router

Razvan42
Junior
Nu ai fost atent la intrebare,era vorba de 4G internet mobil nu fix!